امتناع و امکان عبور از علوى

شوراى شهر رشت مى تواند براى شهر هر تصمیمى بگیرد اما از آنجا که فرض اولیه این است که شورا بعنوان پارلمان شهرى برآیند عقلانیت عمومى و منافع عمومى است طبیعتاً تصمیم براى انتخاب یا استیضاح شهردار حداقل مبتنى بر دو مولفه است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، یکی از مخاطبان دیارمیرزا در یادداشتی نوشت:
شوراى شهر رشت مى تواند براى شهر هر تصمیمى بگیرد اما از آنجا که فرض اولیه این است که شورا بعنوان پارلمان شهرى برآیند عقلانیت عمومى و منافع عمومى است طبیعتاً تصمیم براى انتخاب یا استیضاح شهردار حداقل مبتنى بر دو مولفه است: ١- واقع بینانه بودن ٢- منطقى بودن
مولفه واقع بینانه موجب میشود که هر تصمیمى براى انتخاب و یا برکنارى شهردار مبتنى بر منابع قابل تحقق سازمان شهردارى، ظرفیت هاى قابل ارتقاء سازمان شهردارى، مناسبات درون محیطى و برون محیطى سازمان شهردارى باشد و مولفه منطقى بودن مبتنى بر نقاط اینجا و اکنون شهر و شهردارى است.
عبور از علوى عبور از واقع بینانه و منطقى بودن تصمیم شوراست. حتما همین الان خواهید پرسید چرا عبور از نصرتى عبور از احمدى عبور از حاج محمدى عبور از واقع بینى و منطقى بودن نبود و عبور از علوى عبور از این دو ویژگى است!؟ در سطور پایبن این ادعا را توضیح خواهم داد.
اجازه بفرمایید این تحلیل را از دوره ثابت قدم شروع کنم.
ثابت قدم بطور خلاصه شهردارى پرکار و پر سروصدا بود. پرسرو صدا بودنش در کنار شورایى که خودش از پرسروصدا ترین شوراى هاى شهر رشت بود کار را به تقابل حذفى رساند. دو پر سروصدا در یک شهر نگنجند همان گونه که دو پادشاه در اقلیمى نگنجند.
نصرتى از پایان منازعه یک شوراى پر سرو صدا و یک شهردار پرسروصدا سر بر آورد و گرد و غبار آن منازعه چنان نصرتى را مقهور خود کرده بود که علیرغم اینکه تکنیکى ترین شهردار بود ترجیح داد سکوت و محافظه کارى را پیشه کند و چون سوداى رفتن به تهران داشت، آهسته آمد و آهسته رفت که گربه شاخش نزند.
حاج محمدى شهردارى پرسروصدا بود. کار نمیکرد اما اداى کار را در میاورد و فکر میکرد با پر سروصدا بودن میتواند همه را مقهور کند. دوره حاج محمدی دوره کمدی – تراژدی شهر بود.
احمدى از دستگاه حاکمیتى آمده بود و دنبال استقرار نظم سازمانى به سبک دستگاه هاى حاکمیتى بود. احمدى بین نظم سازمان شهردارى و شهر رشت رفت و آمد میکرد اما این رفت و آمدها حوصله خیلى ها را سر برد و این بود که احمدى هم تمام شد.
علوى تقریبا با نگاه به دوره هاى هر کدام از شهردارهاى ذکر شده تاکنون تلاش کرده از مزایاى هر کدام بهره ببرد بدون اینکه آسیب هاى آنها را داشته باشد.
علوى به اندازه منابعى که در اختیار دارد کار میکند اما مثل ثابت قدم سروصدا نمى کند. مانند نصرتی تکنیکال وارد داستان شهر میشود اما آن شدت از محافظه کارى نصرتى را ندارد.
از رفتارهاى شومن گونه پرهیز میکند اما ذاتاً کاریزما دارد و میتواند افکار عمومى را متوجه خود کند.
علوى چون منطق بخش خصوصى را میفهمد میتواند از بى نظمى سازمانى در شهردارى جلوگیرى کند بدون آن نگاه حاکمیتى احمدى که از بالا به پایین بود.
به دلایلى که گفته شد عبور از علوى عبور از واقع بینى و منطقى بودن است.
این بساط را بعضی اعضای شورای شهر رشت راه انداخته اند .کاندیداهای شورای شهر مانندنمایندگان مجلس باید قبل از انتخابات تایید صلاحیت شوند چون بعضی از آنها واقعا مشکل دارند حتی تعادل روانی ندارند
اقای نویسنده محترم؛ از نگاه شما علوی ماه!!! علوی شاه!!! علوی بشقاب پرنده!!!
اما!!!
نگفتی کسی که سه دوره پیاپی عضو شورا بوده و همه کمیسیون ها رو هم میشناسه و دو سال هم رییس شورا بوده و با اونهمه سر وصدا و ادعا امد چرا هنوز درگیر حاشیه هاست!!؟؟؟
نفرمودید بالای نود درصد پرسنل شهرداری از علوی متنفرند چون اضافه کارها رو ترکوند و مستقیم پرید وسط سفره ملت!!!
نفرمودید زرجوب و گوهر رود با اونهمه سر و صدا هنوز دست نخورده موندن و پالایش نشدن…
نفرمودید چرا معضل زباله سراوان علیرغم اونهمه ادعا و عکس انداختن با این و آن در سفرهای استانی هنوز لاینحل مونده..
نفرمودید چرا ساعتها باید تو ترافیک رشت گیر کنیم!؟؟
نفرمودید چرا روکش اسفالت و مجموعه خدمات شهری اینقد ضعیفه!!؟؟
و هزاران نقطه ضعف دیگه که این سید بزرگوار و البته خوش سیما خودش بارها و بارها ازش شاکی بود اما حالا که خودش نفر اول اجراست از حل اینها عاجزه؟؟؟؟؟
نخیر قربان!!!
از دو حالت خارج نیست. یا شما اشتباه میکنید و خبر ندارید در شهر و شهرداری چه خبر است!!!
یا اینکه خدای ناکرده به صرف و صلاح شما نیست که این اقا برود و ممکن است منافع و مصالحی به خطر بیوفتد!!
لطفا مرد باشید و دیدگاه بنده رونشر بده..
عرایضم نه ضد قانون بود و نه ضد شرع و عرف و اخلاق.
ممنون از اینکه سانسور نمیشیم