دوست عزیزی که این حجاب را کشف حجاب دیده به بینایی سنجی مراجعه کند

پیامک کشف حجاب برای مژده لواسانی با «چادر و ساق دست»!

دوست عزیزی که این حجاب را کشف حجاب دیده به نظرم یا با ما شوخی داشته یا باید به بینایی‌سنجی مراجعه کند. وقتی این پیامک برایم آمد هم خندیدم و هم بابت این همه بی دقتی که هر روز اتفاق می‌افتد و احتمالاً جریمه‌های زیادی هم در پی دارد تأسف خوردم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، به نقل از آفتاب نیوز، اعتراضات مردمی به پیامک‌های کشف حجاب اغلب به دلیل نبودن در زمان و مکانی است که در پیامک قید شده، اما این بار خانم مجری در آن زمان و مکان با حجاب کامل این پیامک را دریافت کرده است!

طرح ناظر کلیدواژه پُرتکرار سال‌های اخیر در رسانه‌ها است؛ پیامک‌های طرح ناظر برای رانندگانی ارسال می‌شود که در خودروی آن‌ها کشف حجاب رخ داده باشد.

پلیس می‌گوید به موجب تبصره ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی عدم رعایت حجاب شرعی در منظر عموم و در اماکن عمومی از ناحیه بانوان جرم شمرده می‌شود.همچنین بر اساس ماده ۴ قانون ناجا، پلیس حق پیشگیری از وقوع جرم را دارد و در حوزه حجاب در جامعه، پلیس می‌تواند از اختیارات این ماده برای پیشگیری از وقوع جرم استفاده کند.

بر همین اساس رعایت حجاب در کشور جمهوری اسلامی یک قانون است و همه شهروندان موظف به اجرای قانون هستند و پلیس به عنوان ضابط قضائی در صورت مشاهده جرایم مشهود باید برخورد قانونی را اتخاذ کند.

«مالک خودرو شماره… با توجه به اینکه در خودرو شما جرم کشف حجاب صورت گرفته است ضمن اخطار مبنی بر عدم تکرار، ابلاغ می‌گردد حداکثر ظرف ۷۲ ساعت برای رسیدگی به این موضوع به پلیس امنیت اخلاقی محل سکونت خود مراجعه فرمایید.»

سردار اشتری: خودرو حریم خصوصی نیست

سردار اشتری فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه بر اساس قانون بی حجابی جرم محسوب می‌شود، درباره همین موضوع بیا می‌کند: بار‌ها اعلام کرده‌ایم، خودرو حریم خصوصی نیست و کشف حجاب در آن، جرم محسوب می‌شود، بر همین اساس طرح ناظر یک را راه‌اندازی کرده‌ایم.

مردم: پیامک اشتباهی برایمان ارسال می‌شود

افراد زیادی در جامعه مخالفتی با اجرای طرح ناظر ندارند، اما به ارسال اشتباهی این پیامک‌ها گلایه دارند؛ آقایی که بنا بر گفته خود مو‌های بلندی دارد در تماس با خبرگزاری می‌گوید «مو‌های من بلند است، اگر این پیامک‌ها از طریق رصد دوربین ارسال می‌شود که دوربین‌ها اشتباه ارسال کرده اند و اگر از طرف فرد رصد می‌شود که واقعاً یک آدم متوجه نمی‌شود راننده آقا است؟ حتی به پلیس امنیت هم مراجعه کردم، اما این پیامک‌های اشتباه خسته ام کرده اند»

رئیس سابق پلیس امنیت پایتخت: سایر رده‌ها هم به پلیس در ارسال پیامک کشف حجاب کمک می‌کنند

۲۸ مهر سال ۹۹ بود که سردار ذوالقدر رئیس وقت پلیس امنیت تهران گفت: با استفاده از گشت‌های آشکار (ون‌هایی که همکاران خانم و آقا در آن حضور دارند) که در ۱۱ نقطه تهران بلوک‌بندی شده‌اند، ابتدا به افرادی که حجاب اسلامی را رعایت نمی‌کنند، تذکر داده شده، برخی از این افراد به خودرو هدایت شده و ضمن مشاوره، در این رابطه توجیه می‌شوند که این گشت‌های آشکار بسیار تأثیرگذار است.

وی ادامه داد: در طرح ناظر یک علاوه بر مشارکت همکاران پلیس، سایر رده‌ها نیز در این رابطه مشارکت انجام می‌دهند، در این طرح برای رانندگانی که داخل خودروی آن‌ها کشف حجاب صورت می‌گیرد، ابتدا به صورت پیامکی تذکر داده می‌شود و این پیامک حاوی این مطلب است که در خودروی مذکور کشف حجاب انجام شده است.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ناجا: اشتباهات طرح ناظر برطرف شده است

۲۰ دی ماه ۱۴۰۰ بود که حجت الاسلام علیرضا ادیانی در گفتگو با خبرگزاری مهر گفت: طرح ناظر ایراداتی داشت که هم بنده و هم فرمانده انتظامی کل کشور دستور داده‌ایم حتماً اصلاحات لازم را انجام بدهند و مرتباً این شبکه کنترل و بازبینی می‌شود.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی کل کشور خاطرنشان کرد: امروز باید اعلام کنم که بعد از اصلاح طرح ناظر به شدت اعتراض به طرح ناظر کم شده است.

مژده لواسانی: برخلاف داشتن چادر و ساق دست برایم پیامک کشف حجاب آمد!

با گذشت ۴ ماه از سخنان رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ناجا مبنی بر رفع ایرادات طرح ناظر، اما مردم همچنان گلایه‌مند هستند و معتقدند این پیامک‌ها در محل و زمانی برای آن‌ها ارسال می‌شود که این افراد اصلاً در آن محل حضور نداشتند!

اما این بار یکی از مجریان صداوسیما به ارسال این پیامک‌ها گلایه‌مند است؛ مژده لواسانی شب گذشته در صفحه اینستاگرام خود نوشت: «استودیوی برنامه ما در محوطه نمایشگاه بین‌المللی هست و من هر شب همین ساعت ۲۱:۳۰ که در پیام آمده است از درب مجاور باشگاه انقلاب با ماشین خودم وارد نمایشگاه میشوم و طبیعتاً با همین پوشش؛ شالی که در عکس مشاهده می‌کنید! چادر! ساق دست! آماده اجرا!

و خب دوست عزیزی که این حجاب را کشف حجاب دیده به نظرم یا با ما شوخی داشته یا باید به بینایی‌سنجی مراجعه کند. وقتی این پیامک برایم آمد هم خندیدم و هم بابت این همه بی دقتی که هر روز اتفاق می‌افتد و احتمالاً جریمه‌های زیادی هم در پی دارد تأسف خوردم»

برای مطلع شدن از صحت و سقم ماجرا با این مجری تماس گرفتیم، مژده لواسانی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تأیید این مطلب گفت: جالبی ماجرا اینجاست که ساعت و مکانی که در پیامک آمده درست است و من دقیقاً در همان نقطه بوده ام، اما حجاب من هیچ ایرادی نداشت چرا که اولاً من محجبه هستم و دوماً حجابم دقیقاً همان حجابی بود که آن شب روی آنتن رفتم.

وی افزود: باید مشخص شود چه افرادی با چه نیتی این گونه پیامک‌های اشتباهی برای افراد ارسال می‌کنند و حتماً این موضوع را از ۱۹۷ پیگیری می‌کنم.

سردار حسینی: به ۱۹۷ شکایت کنید

سردار تیمور حسینی جانشین رئیس پلیس راهور ناجا در همین خصوص گفت: اولاً که پیامک‌ها به صورت دستی و از طریق افراد ارسال می‌شوند نه از طریق دوربین‌ها، دوماً این فرد برای بررسی موضوع باید به ۱۹۷ شکایت کند.

وی افزود: زمانی که شما به ۱۹۷ شکایتی را اعلام می‌کنید تشکیل پرونده می‌شود و موضوع تا وصول نتیجه پیگیری می‌شود.

طرح ناظر در ایده خوب در اجرا اشتباه

بنا بر اعلام فرماندهان پلیس طرح ناظر، طرح خوبی برای مقابله با کشف حجاب در خودرو است چراکه شأن افراد حفظ می‌شود و دیگر شاهد برخورد میدانی و فیزیکی با افراد نیستیم؛ این طرح در ایده طرح خوبی است، اما متأسفانه در عمل نتوانسته موفق عمل کند و در کنار پیامک‌های اشتباه جرایم رانندگی موجب رنج خاطر افرادی می‌شود که به اشتباه برای آن‌ها این پیامک ارسال می‌شود.

ارسال اشتباه پیامک‌های کشف حجاب و عدم رضایت بر عملکرد افرادی که این پیامک‌ها را در سامانه ثبت می‌کنند موجب اعتراض رانندگان است، چرا که اگر این پیامک دو بار برای فردی ارسال شود و فرد به پلیس مراجعه نکند حتی اگر پیامک اشتباه باشد خودرو باید توقیف شود و این رفتار زمان زیادی را از افراد به هدر می‌دهد.

پیشنهاد می‌شود پلیس با تربیت نیرو‌های به کار گرفته شده در طرح ناظر و رصد مداوم بر رفتار آن‌ها جلوی این قبیل رفتار‌ها را بگیرد تا درصد رضایت مندی مردم از خدمات و عملکرد ناجا بیشتر از پیش شود.

Share