پایان جولان اراذل و اوباش در آستانهاشرفیه | هشدار به مخلان نظم و امنیت عمومی
سرهنگ سیدمهدی نجفیپور، فرمانده انتظامی آستانهاشرفیه از دستگیری اراذل و اوباشی که با قدرتنمایی باعث درگیری و اخلال در نظم عمومی در شهر آستانهاشرفیه شده بود خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، فرمانده انتظامی آستانهاشرفیه از دستگیری اراذل و اوباشی که با قدرتنمایی باعث درگیری و اخلال در نظم عمومی در شهر آستانهاشرفیه شده بود خبر داد.
سرهنگ سیدمهدی نجفیپور مقابله با مخلان نظم و امنیت عمومی را از اولویتهای پلیس عنوان کرد و اظهار داشت: مجموعه انتظامی قاطعانه و بدون اغماض با هرگونه تحرکات سوء اراذل و اوباش و مخلان نظم و امنیت برخورد میکند.
وی افزود: در پی گزارش قدرتنمایی و اخلال در نظم عمومی و درگیری در شهر آستانهاشرفیه توسط اراذل و اوباش سابقهدار، بلافاصله با توجه به اهمیت موضوع شناسایی و دستگیری فرد مورد نظردر دستور کار پلیس قرار گرفت.
فرمانده انتظامی شهرستان آستانهاشرفیه با بیان اینکه ماموران پلیس امنیت عمومی با انجام اقدامات پلیسی و اشرافیت اطلاعاتی پس ازهماهنگی قضائی، اراذل و اوباش مورد نظر را شناسایی وطی عملیات غافلگیرانه وی را در مخفیگاهش دستگیر کردند، گفت: در بازرسی از محل دستگیری این فرد مخل نظم و امنیت یک قبضه سلاح سرد کشف شد.
این مقام انتظامی علت این درگیری را قدرتنمایی متهم اعلام کرد و بیان داشت: این شرور ۲۹ ساله پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضایی قرار گرفت.
سرهنگ نجفیپور با هشدار به مخلان نظم و امنیت عمومی از عزم جدی پلیس برای برخورد با هرگونه ناامنی و شرارت در سطح شهرستان خبر داد و خاطرنشان کرد: امنیت شهروندان خط قرمز پلیس است و برخورد با برهمزنندگان آسایش و آرامش مردم در دستور کار مجموعه انتظامی قرار دارد.
دیدگاه