معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛

والدین واکسیناسیون دانش آموزان را جدی بگیرند | خطر پدیده لانگ کووید وجود دارد

معاون درمانی علوم پزشکی گیلان با اشاره به اینکه سینوفارم بیش از ۸۰ درصد ایمنی در برابر کرونا برای دانش آموزان ایجاد می کند، گفت: والدین واکسیناسیون دانش آموزان را جدی بگیرند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا دکتر انوش دهنادی مقدم در گفت وگو با ایسنا، درباره نگرانی والدین درباره واکسیناسیون دانش آموزان، اظهار کرد: واکسیناسیون دانش آموران تفاوتی با واکسیناسیون بزرگسالان از لحاظ ایجاد ایمنی ندارد.

وی با بیان اینکه واکسن سینوفارم در دانش آموزان بالای ۸۰ درصد ایمنی ایجاد می کند، افزود: همه افراد از جمله دانش آموزان حتما واکسن کرونا را تزریق کنند و خطر ابتلا به کرونا را به عوارض بسیار اندک و نادر واکسن ترجیح ندهند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان، عوارض نسبتا شایع واکسیناسیون در دانش آموزان را تب و لرز و احساس درد و کوفتگی در محل تزریق دانست و تصریح کرد: افراد نباید ریسک ابتلا به کرونا را نادیده بگیرند، زیرا واکسن مشکلی برای افرادی که تزریق می کنند به دنبال ندارد و ارزش ایمنی آن برای پیشگیری از بیماری بسیار بالاست.

دهنادی مقدم، از بستری شدن ۸۶ بیمار جدید کرونایی طی شبانه روز گذشته در استان گیلان خبر داد و اضافه کرد: در حال حاضر ۳۵۳ بیمار کرونایی بستری داریم که ۶۲ نفر بدحال هستند؛ البته شاهد نوسان هایی در تعداد بیماران جدید هستیم که روند افزایشی را نشان می دهد.

وی با بیان اینکه هنوز به واکسیناسیون ۸۵ درصدی دوز دوم نرسیده ایم و کماکان رعایت پروتکل های بهداشتی باید ادامه پیدا کند، گفت: از اسفند ۹۸ تاکنون حدود ۷۰ هزار بیمار کرونایی بستری داشتیم و ۱۰ هزار نفر به صورت سرپایی به بیمارستان ها مراجعه کردند.

معاون علوم پزشکی گیلان، یکی از خطرات کرونا را پدیده «long covid» دانست و خاطرنشان کرد: علاوه بر اینکه خطر ابتلا به کووید افراد را تهدید می کند، با خطر کووید طولانی مدت نیز مواجه هستیم که مهمترین عوارض آن قلبی و ریوی است لذا حتی بهبودیافتگان نیز باید پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند تا به عوارض شدید کرونا دچار نشوند.

Share