توزیع واکسن باید متناسب با جمعیت شهرستان باشد | بستری ۱۰۰۰ بیمار کرونایی در رشت
فرماندار شهرستان رشت با بیان اینکه تعداد بستری شدههای کرونا از ۷۰۰ نفر به ۱۰۰۵ نفر رسیده است، گفت: درست است که در تهیه واکسن مشکلاتی وجود دارد ولی در توزیع باید متناسب با سهم جمعیت شهرستان باشد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، فرماندار شهرستان رشت با بیان اینکه تعداد بستری شدههای کرونا از ۷۰۰ نفر به ۱۰۰۵ نفر رسیده است، گفت: درست است که در تهیه واکسن مشکلاتی وجود دارد ولی در توزیع باید متناسب با سهم جمعیت شهرستان باشد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی فرمانداری رشت، علی فتحاللهی امروز در ستاد کرونای شهرستان رشت که در فرمانداری برگزاری شد، ضمن تسلیت فرارسیدن ایام عزاداری اباعبدالله الحسین (ع) اظهار کرد: متاسفانه امسال هم مجبور هستیم مراسمها و برنامههای گرامیداشت دهه محرم را با محدودیتی که وجود دارد برگزار کنیم و نمیتوانیم آنطور که باید شاهد تجمعات عزاداران باشیم. امیدواریم ضمن رعایت موازین و پروتکلهای بهداشتی بتوانیم در برگزاری برنامهها مشارکت فعالانه داشته باشیم.
فرماندار شهرستان رشت ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید صارمی و روز خبرنگار افزود: از زحمات اصحاب رسانه قدردانی ویژه داریم که همواره در شرایط سخت و بحرانی و مناطق خطرآفرین برای انجام رسالتشان تلاش میکنند، از ادارت انتظار دارم که همواره حرمت این عزیزان را حفظ کنند زیرا هر تصمیمی که ما در جلسات میگیرم در نهایت با تلاش خبرنگاران به اطلاع مردم میرساند.
رئیس ستاد کرونای شهرستان رشت گفت: اصحاب رسانه زبان گویای ما هستند و گاهی حتی به دلیل ارتباطی که با مردم دارند میتوانند کمی و کاستیها را به اطلاع ما برسانند، این یک فرصت خوبی است که بتوانیم از ظرفیت آنان استفاده کنیم.
وی ادامه داد: آمارها و شرایط کرونا و تعداد بستریها خود بازگو کننده وضعیت کنونی در روند ابتلا است، در هر دو ثانیه یک مبتلا و در هر سه دقیقه یک فوتی کرونا را در کشور داریم که این یک فاجعه و بحران محسوب میشود لذا همه باید کمک کنند.
فتحاللهی با اشاره به اینکه رعایت پروتکلهای بهداشتی کم هزینهترین راه پیشگیری از کروناست، بیان کرد: همه امور روزمره نظیر فعالیتهای شغلی و اقتصادی، آموزشی، اجتماعی و فرهنگی مشروط به این است که سلامت باشیم، باید سالم باشیم که بتوانیم از مراکز گردشگری و تفریحی استفاده کنیم. در شرایط فعلی دو راه بیشتر نداریم که باید همزمان اتفاق بیافتند که یک مورد رعایت پروتکلهای بهداشتی و دیگری انجام واکسیناسیون است.
رئیس ستاد کرونای شهرستان رشت خاطرنشان کرد: انتظار ویژهای را از حوزه بهداشت و درمان استان دارم، با توجه به اینکه جمعیت ثابت شهرستان رشت ۴۰ درصد جمعیت استان را تشکیل میدهد که مضافبر اینکه ما روزانه شاهد ترددهای بسیاری از هم استانیها به مرکز استان هستیم که خدمات میدهیم لذا با این وجود باید سهمیه دُزهای واکسن شهرستان رشت افزایش یابد.
وی ادامه داد: با وجود حساسیت موجود و آمار بستری شدهها اگر هر روز هم تعداد مراکز واکسیناسیون را افزایش دهیم ولی تعداد واکسن با تعداد مراکز تزریق همخوانی نداشته باشد، هیچ فایدهای ندارد. انتظار داریم با وجود جمعیت شناوری که روزانه به شهرستان رشت مراجعه میکنند سهمیه واکسن افزایش یابد.
فرماندار شهرستان رشت افزود: این انتظار وجود دارد میزان دز واکسنی که وارد استان میشود به تناسب جمعیت باشد، درست است که در تهیه واکسن مشکلاتی وجود دارد ولی در توزیع باید متناسب با سهم جمعیت شهرستان باشد.
فتحاللهی ادامه داد: مورد بعدی که باید به شدت مورد توجه قرار گیرد این است که افراد پس از دریافت پیامک برای تزریق واکسن مراجعه کنند چون به تعداد رده سنی واکسن در هر منطقه توزیع میشود. پیشنهاد میشود تا زمانی که پیامک دادیم و سهمیه تمام شد پایگاه چمران و ملوان را تعطیل کنیم زیرا همواره پر ازدحام است و این خود با رعایت پروتکلهای بهداشتی در تضاد است و در مناطق دیگر مراکز جایگزین در نظر گرفته شود.
رئیس ستاد کرونای شهرستان رشت در خصوص تعطیلی اماکن گفت: وقتی قانون صراحتا اعلام کرده که کدام مشاغل اجازه فعالیت دارند ما نمیتوانیم نظر دهیم لذا حتما در مواقع ظهر و شب اکیپهایی که وجود دارد باید سرکشی کنند و در صورتعدم رعایت مصوبه قانون اقدام قانونی صورت گیرد، عدم پیگیری این موضوع خود شامل پیگرد قانونی میشود لذا دستگاهها باید راسا ورود کنند.
وی اضافه کرد: بازارهای هفتگی، پارکها و بوستانها، اتراق و کمپینگها، اماکن گردشگری و رستورانها باید تعطیل شود، چارهای نیست؛ دوست نداریم چنین اتفاقی بیافتد اما شرایط خطرناک شیوع کرونا میطلبد که تعطیلیها اعمال شوند.
فتحاللهی با اشاره به تزریق یک نوع واکسن در برخی از مراکز، خطاب به شبکه بهداشت و درمان شهرستان گفت: اگر میتوانید حداقل دو نوع واکسن برای فرهنگیان و اصحاب رسانه در نظر بگیرید تا بتوانند بنابر تمایل نوع واکسن را انتخاب کنند تا شائبهای پیش نیاید.
وی با بیان اینکه آمار مبتلایان و فوتیهای روزانه کاملا گویای وضعیت فعلی است، تصریح کرد: بنابر گزارشها افرادی که در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند قبلا هیچ دز واکسن را دریافت نکردهاند و این نشان میدهد که واکسیناسیون موثر بوده است.
فرماندار شهرستان رشت با اشاره به تزریق واکسن به ۶۰۰۰ نفر از عوامل اجرایی انتخابات، گفت: از فردا هم تزریق دز دوم واکسن عوامل اجرایی انتخاب آغاز میشود.
فتحاللهی با اشاره به اینکه از تعداد ۷۰۰ بستری در هفته گذشته به تعداد ۱۰۰۵ نفر بستری بیمار کرونایی در بیمارستانهای شهرستان رسیدهایم، تاکید کرد: مردم شرایط را جدی بگیرند زیرا وضعیت از حالت نرمال و قابل کنترل خارج شده است و قطعا تعداد بستریها در یک ماه آینده بیشتر از اینها پیش بینی میشود لذا باید پروتکلها جدی گرفته شوند.
وی با اشاره به تزریق حدود ۲۰۰ هزار دز واکسن در شهرستان رشت، گفت: از این تعداد ۱۵۰ هزار دز نوبت اول و ۵۰ هزار دز نوبت دوم واکسن را دریافت کردهاند.
فرماندار رشت از تعداد پذیرش ۱۷۷ بیمار کرونایی به صورت روزانه به ۲۴۳ بیمار رسیدهایم، افزود: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۲۵۸۴۳ بیمار کرونایی در مراکز درمانی بستری شدند که متاسفانه ۳۲۳۷ نفر آنها فوت کردهاند.
رئیس ستاد کرونای شهرستان رشت یادآور شد: پایگاه واکسیناسیون در بخشهای شهرستان رشت به ۹ پایگاه افزایش پیدا کرده است.
دیدگاه