توضیحات حداد عادل درباره حمایت از کاندیداتوری دختر شهید سلیمانی
رییس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با بیان اینکه این شورا دخالتی در داوطلبی دختر سردار شهید سلیمانی نداشته است، گفت: نرجس سلیمانی به شکل مستقل برای نامزدی شورای شهر تهران تصمیم گرفته بود و ما نه از تصمیم او اطلاع داشتیم و نه درخواستی کرده بودیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از ایرنا، غلامعلی حداد عادل روز یکشنبه در نشست خبری به همراه ۲۱ نامزد مورد حمایت شورای ائتلاف برای شورای شهر تهران، با اشاره به کاندیداتوری دختر سردار شهید سلیمانی اظهار کرد: بعد از اینکه اعلام شد خانم نرجس سلیمانی دختر شهید سلیمانی در فهرست پیشنهادی ما هست انتقاداتی شنیده شد. حقیقت این است که خانم نرجس سلیمانی مستقل برای نامزدی شورای شهر تهران تصمیم گرفته بودند و ما نه از تصمیم ایشان اطلاع داشتیم و نه درخواستی کرده بودیم و ما هم چند روز پیش از ثبت نام ایشان مطلع شدیم.
رییس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اضافه کرد: درک ایشان از وصیت نامه پدرشان این بوده که خانواده سلیمانی از حضور در امور احتماعی منع نشدهاند و این مطلب به خود ایشان مربوط بوده و شورای ائتلاف دخالتی نداشته است.
حداد عادل ادامه داد: سرکار خانم سلیمانی تصمیم داشته به صورت منفرد در انتخابات شرکت کند و احتمال دادیم اگر اطلاع رسانی مناسب صورت نگیرد وایشان رای نیاورد، دشمنان کشور در خارج و داخل کشور این موضوع را دستاویز کنند و بگویند مردم ایران از آرمانهای شهید سلیمانی فاصله گرفتند و ما برای جلوگیری از چنین اتفاقی امکانات را در اختیارشان گذاشتیم و خواستیم در فهرست ما باشند و ایشان هم پذیرفتند.
وی در بخش دیگری از این نشست ادامه داد: شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی تجربهای برآمده از ۴۲ سال کار سیاسی است. در دهه اخیر شاهد فعالیت جبهه مردمی نیروهای انقلاب و همچنین شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای حضور در انتخابات یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی بودیم و امروز هم میخواهیم به وظیفه خود در انتخابات روز جمعه عمل کنیم.
رییس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب افزود: جامعه ما از نظر قوه مجریه در یک نقطه عطفی قرار گرفته و خواهان تغییر و تحول هستند و امیدواریم ۲۸ خرداد آغاز نویی در قوه مجریه و شوراهای شهر و روستا باشد.
حدادعادل خاطرنشان کرد: شورای ائتلاف در انتخابات مجلس و شهر و روستا بنا دارد فهرستی را به مردم عرضه کند که حاصل اتاقهای در بسته نباشد. این شیوه اگر کارایی هم داشته متعلق به اوایل دهه ۷۰ بود و آن روز پس از ۴۲ سال روشهای جدید باید اتخاذ شود. بنابراین تلاش این بوده است افرادی که برای رایگیری معرفی میکنیم نظر مردم را کسب کنند. این تفاوت روش ما با گذشته و سایر لیستهایی است که عرضه شده است.
وی ادامه داد: ما با ثبت نام گسترده از افراد نظر آنها را دریافت کردهایم و ۳۱۳ نفر را در معرض رای بیش از ۲۰ هزار نفر از مردم تهران گذاشتهایم و از این تعداد ۸۴ نفر را انتخاب و به مصاحبه دعوت کردیم و پس از آن یک فهرستی ۲۸ نفره را به شورای انتخاب عرضه کردیم و ما به ۲۱ نفر از آن لیست رسیدیم.
دیدگاه