۴۱۶ ایثارگر در گیلان از تسهیلات مسکن بهرهمند میشوند | تکریم جامعه ایثارگری یک وظیفه ملی است
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان گفت: در روند اجرای تفاهمنامه ساخت مسکن تاکنون برای ۴۱۶ ایثارگر ظرفیت ایجاد شده و ۲۹۰ نفر از آنها به راه و شهرسازی معرفی شدهاند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از تسنیم، عبدالله پاکاری، درباره مسکن ایثارگران اظهار داشت: تاکنون با گذشت شش ماه از زمان تفاهمنامه ساخت مسکن برای ۴۱۶ نفر ظرفیت ایجاد شده است که تعداد ۲۹۰ نفر به راه و شهرسازی معرفی شدهاند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان با بیان اینکه این تعداد افراد در جریان انعقاد قرارداد بوده و ۱۳۷ مورد آن منجر به امضاء قرارداد شده است، افزود: پس از انعقاد تفاهمنامه تاکنون پیگیریهای مستمر هفتگی با حوزههای ذیربط انجام شد.
پاکاری خاطرنشان کرد: در این راستا ۵ جلسه استانی و ۲۸ جلسه شهرستانی جهت پیگیری مفاد تفاهمنامه با حضور بنیاد شهید و امور ایثارگران و عالیترین مقامات استانی و شهرستانی برگزار شد.
وی عنوان داشت: همچنین ظرفیتهای خوبی در شهرهای سیاهکل، شفت، آستارا، رودبار و آستانه اشرفیه شناسایی شده که در حال پیگیری روند اداری جهت الحاق به شهر و تفکیک قطعات است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان تصریح کرد: در صورت تحقق اقدامات مربوطه امیدوار هستیم که در موعد مقرر بتوانیم به تعهدات و اهداف پیشبینی شده در تفاهمنامه ساخت مسکن دست یابیم.
پاکاری درباره تعامل دستگاههای اجرایی با بنیاد برای حل مشکلات ایثارگران گفت: تکریم جامعه ایثارگری یک وظیفه ملی و عمومی و رسیدگی به مسائل و موضوعات مرتبط به ایثارگران به نوعی وظیفه همه دستگاهها است.
وی با تاکید بر اینکه بدون تعامل و همکاری بین دستگاهها و نهادهای جامعه، رسیدگی و پیگیری ماموریتهای مرتبط با جامعه ایثارگری مقدور نخواهد بود ابراز داشت: در این زمینه لازم است تقدیر و تشکر داشته باشیمگر چه در برخی حوزهها نگرانیهایی وجود دارد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان بیان کرد: انتظار داریم که دستگاههای مرتبط در اجرای تکالیف قانونی خود در قبال ایثارگران عزیز در جهت رفع موانع احتمالی اراده و اهتمام داشته باشند.
پاکاری اظهار داشت: از جمله مساعدت در تأمین و واگذاری زمین مسکونی ایثارگران که مطابق صراحت قانون (ماده ۷ قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران) این تکلیف به عهده ادارهکل راه و شهرسازی در استان گذاشته شده است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین موضوع تبدیل وضعیت ایثارگران در دستگاههای اجرایی و اعمال سهمیه استخدام ایثارگران در هر نوع جذب دستگاهها از جمله انتظارات به حق ایثارگران از دستگاهها است.
پاکاری با اشاره به اولویت کاری بنیاد در سال جدید گفت: توسعه فرهنگ ایثار و شهادت از طریق باز تعریف مفهوم ایثار متناسب با شرایط زندگی اجتماعی امروز و افزایش منزلت اجتماعی ایثارگران در کنار ارتقای مشارکت و حضور اجتماعی ایثارگران و خانوادههای شهدا و جانبازان از اولویتهای بنیاد است.
وی تصریح کرد: از دیگر اولویتهای بنیاد درمان ایثارگران و ارتقای سلامت جامعه ایثارگری بهویژه جانبازان عزیز و والدین معزز شهدا که به لحاظ بالا رفتن میانگین سنی نیاز به توجه بیشتری دارند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان با تأکید بر لزوم بازنگری در خدمات به ایثارگران تصریح کرد: اصلاح نظام ارائه خدمات و تسهیلات به ایثارگران و خانوادههای ایشان باید متناسب با نیازهای نوظهور جمعیت هدف در گذر زمان باشد.
پاکاری بیان کرد: پیگیری اجرای تفاهمنامههای مسکن و اشتغال جامعه ایثارگری در استان و اجرای بهینه قوانین موضوعی ایثارگران از جمله تبدیل وضعیت آنان در دستگاههای اجرایی از دیگر برنامههای محوری بنیاد است.
وی تصریح کرد: از دیگر اولویتهای بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان ارتقای معیشت ایثارگران از طریق اجرای بهینه مقررات و قوانین موضوعی بهویژه برقراری کمکمعیشت جانبازان واجد شرایط زیر ۲۵ درصد فاقد درآمد است.
پاکاری افزود: توسعه و ترویج فرهنگ ایثار اجتماعی به تاسی از شهدا با شعار «راه شهیدان ادامه دارد» برای آحاد مردم بهویژه صنوف ویژه خدمات، ادارات و سازمانها با مشارکت و بهرهگیری از ظرفیت تمامی سازمانها و ادارات استان امکانپذیر است.
دیدگاه