سردار غلامرضا سلیمانی در آئین افتتاح خانه استارتاپ گیلان؛

مدل کانون تفکر زبرالحدید برای حل مسائل در کشور نمونه است

سردار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور، صبح امروز در آئین افتتاح خانه استارتاپ گیلان، ضمن دیدار با جمعی از فعالان استارتاپی استان گیلان، در جریان روند اجرای پروژه‌های شرکت داده کاوان کندو به عنوان یکی از شرکت‌های اسپینافی کانون تفکر زبرالحدید قرار گرفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از روابط عمومی شرکت داده کاوان کندو، سردار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور، صبح امروز در آئین افتتاح خانه استارتاپ گیلان، ضمن دیدار با جمعی از فعالان استارتاپی استان گیلان، در جریان روند اجرای پروژه‌های شرکت داده کاوان کندو به عنوان یکی از شرکت‌های اسپینافی کانون تفکر زبرالحدید قرار گرفت.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به ظرفیت جوانان در ارائه پاسخ‌های نوآورانه برای حل مسائل کشور اظهار داشت: مدلی که کانون تفکر زبرالحدید برای حل مسائل پیدا کرده، در کل کشور نمونه است.

سردار سلیمانی با تأکید بر لزوم حمایت از فعالیت‌های شرکت داده کاوان کندو در راستای ارائه پاسخ نوآورانه برای حل مسائل استان گیلان گفت: اجرای پروژه‌هایی مانند سامانه مسائل «کندو» و مدیریت پسماند «دوباره» راهکارهایی کارآمد برای حل مشکلات کشور و استان است.

لازم به ذکر است، شرکت داده کاوان کندو ازجمله شرکت‌های اسپینافی کانون تفکر زبرالحدید است. این کانون فعالیت خود را در ۲۸ مرداد ۱۳۹۶ و در حوزه حکمرانی نرم محلی آغاز کرده است.

شرکت داده کاوان کندو، سامانه مسائل «کندو» را باهدف شناسایی شبکه مسائل کشور در حوزه‌های مختلف و مگاپروژه «رشت هوشمند» را باهدف حل مسائل حوزه مدیریت شهری رشت به مرحله اجرا درآورده است؛ اپلیکیشن مدیریت هوشمند پسماند «دوباره»، کیف پول شهروندی «جیب»، اجرای پروژه مجموعه سامانه‌های شهرداری هوشمند و ممیزی نوین ازجمله بخش‌های مگاپروژه «رشت هوشمند» است.

اجرای پروژه مدیریت هوشمند پسماند «دوباره» راهکاری نوین برای گسترش فرهنگ تفکیک از مبداء به‌عنوان کلید حل مشکل پسماند در استان گیلان است؛ «دوباره»، اپلیکیشنی مفید و کارا با کاربری آسان است که در اختیار شهروندان مناطق ۵گانه شهر رشت قرار می‌گیرد و خدمات هوشمند تفکیک پسماند از مبدأ را ارائه می‌دهد. کیف پول کاربران پس از تحویل پسماند، شارژ شده و کاربران می‌توانند اعتبارشان را در بیش از ۵۰ قالب متنوع نظیر خیریه، کد تخفیف، فروشگاه، خدمات شهروندی و انتقال وجه به‌حساب و … صرف کنند.

افراد می‌توانند از طریق اپلیکیشن و مرکز تماس، درخواست گردآوری پسماند خشک ارزشمند خود را در مبدأ ثبت نمایند. همچنین «دوباره» در هر یک از محلات ۵۵گانه شهر رشت ۱ کیوسک راه‌اندازی خواهد کرد تا کاربران به‌سادگی و سرعت بتوانند پسماند خود را به کیوسک‌ها تحویل دهند.

همچنین جیب، یک کیف پول شهروندی است که علی‌رغم ارائه خدمات در تراز ملی، استراتژی توسعه محلی را دنبال خواهد کرد؛ ازاین‌رو کیف پول جیب در هر شهر، متناسب با زیرساخت‌ها، فرهنگ، بازار و بوم آن شهر، توسعه می‌یابد.

کیف پول شهروندی «جیب» این امکان را فراهم می‌کند تا مردم شهر رشت بتوانند عموم اقدامات شهروندی خود مانند پرداخت کرایه تاکسی، بلیط اتوبوس، پرداخت عوارض شهری، هزینه خریدهای روزانه و… را به‌صورت هوشمند و با استفاده از روش‌های گوناگون انجام دهند.

Share