ویلاسازی در شمال بر روی زمین های وقفی | غیربومیها به راحتی تغییر کاربری میگیرند
مردم املش و رودسر در مجلس یازدهم گفت: مشکلات مردم باعث فروش زمینهایی شده که سند وقفی روستایی دارند تا ویلا سازی در شمال گسترش پیدا کند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، محمد صفری ملک میان در گفت و گو با خانه ملت، با اشاره به مشکلات مشترک حوزههای انتخابیه استانهای شمالی کشور گفت: گیلان و مازندران جزو استانهای توریستپذیر هستند و هرساله مسافرتهای زیادی به مناطق شمالی کشور صورت میگیرد که این موضوع با ایجاد مشکلات عدیدهای برای بومیان شده است. از جهت دیگر به دلیل ارزان قیمت بودن زمینهای گیلان با هجمه ویلاسازی روبرو هستیم که بر مردم منطقه عارضه شده است.
وی افزود: فقر مردم منطقه باعث فروش زمینها با سند وقفی شده تا بدون توجه به وجود زیر ساختهای منطقه، اقدام به ویلاسازی شود که این موضوع مشکلات زیادی را برای ساکنان مناطق شمالی بوجود آورده است.
صفری ملک میان با اشاره به معضلات پیش روی ساکنین مناطق شمالی کشور افزود: مردم ما ضمن دارا بودن مشکلات در حوزه تامین آب آشامیدنی، برق و پسماند شاهد پر شدن ساحل خزر از زباله هستند بر این اساس دولت باید نگاه ویژهای به تامین زیرساختهای لازم در استان مازندران و به ویژه گیلان داشته باشد.
وی تصریح کرد: در بحث تغییر کاربریها به این نکته میتوان اشاره کرد که بسیار شاهد بودیم غیر بومیان با چند حرکت کوچک موفق به گرفتن مجوز تغییر کاربری شدند اما بومیان منطقهای که بحث مسکن جزو یکی از نیازهای اساسی آنها بوده دارای مشکل هستند. این موضوع را به مسئولین مربوطه انتقال دادیم و انتظار میرود که دولت توجه ویژهای برای حل مشکلات مردم منطقه داشته باشد.
وی در ادامه با مشکلات زیست محیطی ادامه داد: دولت استانهای شمالی را به واسطه معضلات حوضه آب ریز دریای خزر در اولویت تخصیص بودجهای قرار داده که امروز به محلی برای دفع فاضلابهای خانگی، پسماندهای شیمایی و میکروبی آلوده تبدیل شده است.
صفری ملک میان تصریح کرد: متاسفانه دولت در ایجاد نیروگاهها و راکتورهای سوختی حاصل از پسماندها خوب کار نکرده به این دلیل که زباله سوزهایی موجود قدیمی بوده و دارای ۲۵ درصد بازگشت شیرآبه هستند که ضمن آسیب زدن به محیط زیست، پاسخگوی افزایش روز افزون حجم تولید زبالهها نیست.
نماینده مردم املش و رودسر در مجلس یازدهم خاطر نشان کرد: دولت مردان پولها را زمان اختصاص دهند که نگاه دانش بنیان به این گونه مسائل وجود داشته باشد که متاسفانه چنین نگاهی وجود ندارد و از طرف دیگر کسی هم به آن بها نمیدهد.
دیدگاه