برخورد شدید قضایی در انتظار فروشندگان خارج از شبکه مرغ در گیلان است
مهدی نقدی، معاون سازمان صمت گیلان گفت: فروش خارج از شبکه مرغ در گیلان به منزله اخلال در نظام اقتصادی بوده و پروندههای آن به دادسرا ارجاع میشود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از تسنیم، مهدی نقدی اظهار داشت: بازرسی بازار گیلان اکنون در حال اجرا بوده و طرح تشدید بازرسی بازار شب عید از ۱۵ اسفندماه آغاز میشود و تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ ادامه دارد.
معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرفکنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان گفت: رصد حوزه میوهجات، مواد لبنی، آجیل، خشکبار، مواد غذایی، پوشاک، کیف و کفش و ترمینالها در اولویت طرح تشدید بازرسی نوروزی قرار دارد.
نقدی با بیان اینکه نمایشگاههای عرضه مستقیم کالا هرساله در آستانه بازگشایی مدارس و ایام عید برگزار میشد و افراد میتوانستند کالاها را با قیمت پایینتری خریداری کنند ابراز داشت: امسال بهدلیل شیوع کرونا نمایشگاههای بهاره تشکیل نمیشود.
وی بیان کرد: امسال به جای برگزاری نمایشگاه، فروش فوقالعاده در قالب جشنواره «هر واحد صنفی یک نمایشگاه» انجام میشود در این امر اجباری وجود ندارد و طبق اختیار واحد صنفی انجام میشود؛ واحدهای صنفی با کاهش سود میتوانند فروش بیشتری داشته باشند.
نقدی گفت: از روز پنجشنبه مورخ ۷ اسفندماه توزیع مرغ در بازار گیلان افزایش یافت و در ۱۰ اسفند به ۳۲۰ تن رسید با تداوم این روند در روزهای آینده نوسانات مرغ در بازار مرتفع میشود ۳۰۰ تن مرغ منجمد و ۷۹ تن گوشت منجمد نیز با قیمت مصوب در بازار توزیع میشود.
معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرفکنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان خاطرنشان کرد: قیمت مصوب مرغ در استان گیلان ۲۰ و ۴۰۰ تومان بوده و واحدها حق فروش مرغ آزاد را ندارد و در صورت گزارش برخورد صورت میگیرد.
نقدی با بیان اینکه تحمیل کالا به مشتری همراه با خرید روغن جرم بوده و برای واحدهای صنفی که اقدام به فروش اجباری میکنند پرونده تشکیل میشود عنوان داشت: در صورت گزارش این نوع تخلف بازرسان به صورت نامحسوس مورد را بررسی کرده و روند تشکیل پرونده در تعزیرات صورت میگیرد.
وی با اشاره به اینکه برخی از شرکتهای پخش نیز اقدام به فروش اجباری کالا میکنند که گزارش آن نیز منعکس شده و شرکتهای متخلف جریمه شدهاند افزود: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را از طریق سامانه ۱۲۴ به سازمان صمت و سامانه ۱۳۵ به تعزیرات حکومتی اطلاعرسانی کنند.
معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرفکنندگان سازمان صمت گیلان تصریح کرد: چنانچه واحدهای صنفی اقدام به گران فروشی مرغ و یا عرضه خارج از شبکه آن کرده و مرغ را به دست مردم نرسانند با آنها برخورد شده و پرونده آنها به تعزیرات حکومتی ارجاع داده میشود.
وی گفت: به روسای ادارات صمت در همه شهرستانها اعلام کردیم اگر از این پس ۳ گروه زنجیرههای تولید، کشتارگران و مرغداران یا تولیدکنندگان مرغ بنا بر تعهدشان مرغ استان را تأمین نکرده و فروش خارج از شبکه داشته باشند این اقدام به منزله اخلال در نظام اقتصادی بوده و پرونده آنها مستقیماً به دادسرا ارجاع میشود.
دیدگاه