نمایندگان مجلس لقمه را چپه میخورند | مجلس شیوه فعلی را تغییر دهد و برنامه دار شود
یک نماینده پیشین مجلس گفت: در طول ۴۲ سال گذشته شاهد هستیم، هرگونه تغییر نام و ادغام باعث خسران کشور و از بین رفتن مدارک اساسی و سری شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، «ابوالفضل حسن بیگی»، نماینده پیشین مجلس، در گفت و گو با برنا درباره طرح مجلس در خصوص تغییر نام وزارت خارجه اظهار کرد: ما در مجلس گذشته در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی موضوعی را طرح کردیم و آن افزایش اختیارات وزارت خارجه بود. متاسفانه وزارتخانهها و نهادها بصورت جزیرهای عمل میکنند لذا یک ناهماهنگی در خارج از کشور وجود داشت به همین دلیل کشورهای متخاصم، برخی تجار و برخی عناصر دیگر از این خلاء قانونی و از این موقعیت سوء استفاده میکردند.
او گفت: تقریبا ارگانها و وزارتخانهها گاها بدون اطلاع وزارت خارجه و به صورت مستقل در یک کشور دیگری مذاکراتی را انجام میدادند و این ناهماهنگیها همواره باعث سوء استفاده دشمن میشد و از طرف دیگر ملت و کشور ایران متضرر میشد. بنابراین نظر ما این بود که اختیارات وزارت خارجه بیشتر شود، همچنین کرسی اقتصادی ایجاد شود و بعد هم در برخی از کشورهایی که با آنها ارتباط داریم در ساختار جدید، ارتباطات جدید هم پیش بینی شود.
حسن بیگی تصریح کرد: ۶۰۰ میلیون نفر جمعیت در ۱۵ کشور همسایه و حاشیه ایران وجود دارد که در بعد تجارت میتوانیم، کارهای ارزشمند و ارزنده انجام دهیم و به نوعی دور زدن تحریمهای آمریکا از همین مسیر است. این اقدام باید انجام شود اما متاسفانه این موضوع به عمر مجلس گذشته قد نداد و الان متاسفانه آقایان لقمه را چپه میخورند.
هرگونه نام و ادغام باعث خسران کشور میشود
او با بیان اینکه در همه دنیا اسم وزارت خارجه وزارت خارجه است، تاکید کرد: ما بیاییم دوباره یک اقدامی را انجام بدهیم برای اینکه کاری کرده باشیم این در شأن مجلس انقلابی نیست. مجلس انقلابی نباید نام را تغییر بدهد و نباید ادغام انجام بدهد. در طول ۴۲ سال گذشته شاهد هستیم، هرگونه تغییر نام و ادغام باعث خسران کشور و از بین رفتن مدارک اساسی و سری شده است.
این نماینده پیشین مجلس خاطرنشان کرد: همه دنیا قبول دارد که ترامپ یک هیتلر است آن هم یک هیتلر بدون مغز که رفت و بایدن آمد از این فرصتها باید استفاده بشود، این فرصتها طلایی است. وقت مجلس را نباید بگیرند، واقعیتها و حقایق در میان مردم چیز دیگری است و کشور به مسائل دیگری نیازمند است. بنابراین در این شرایط اقداماتی که انجام میدهند، عبث است و به نوعی مسخره کردن اقداماتی است که مجلس انقلابی انجام میدهد.
او در پاسخ به این سوال که دلیل به حاشیه رفتن مجلس یازدهم چیست، متذکر شد: متاسفانه در کشور ما چون احزاب قوام و جایگاه ندارند لذا جبهه هایی، دوران انتخابات تشکیل میشوند. این جبههها در دوران انتخابات برنامه ندارند و تشکیلات هم برای اجرا ندارند، در نهایت عامل دست کسانی میشوند که خارج از مجلس، مجلس را هدایت میکنند و به نوعی خانه ملت را سرگردان میکنند.
مجلس شیوه فعلی را تغییر دهد و برنامه دار شود
حسن بیگی با اشاره به این مطلب که مجلس چون برنامه ندارد به دنبال طرحهایی هست که نه ارزش قانونی و نه ارزش معنوی و نه مادی برای ملت ایران دارد، گفت: مجلس باید به خودش بیاید، به جای اینکه این همه جلسه تشکیل بدهد. ۴۲ سال از پیروزی انقلاب میگذرد هر چه قوانین و مقررات مورد نیاز کشور بوده در مجلس تصویب شده و کمبود قانون نداریم. شاید در برخی جاها بر اساس حفظ منافع ملی و حفظ تمامیت ارضی نیاز به یک سلسله قوانین باشد آن هم موضوعی و مقطعی است.
او عنوان کرد: مجلس باید شیوه فعلی را تغییر و برنامه دار شود و با واقعیتهایی که امروز در دنیا و منطقه است، آشنایی بیشتر پیدا کند و همچنین بعد نظارتی را بیشتر کند. مجلس جلسه علنی زیاد تشکیل میدهد و طبیعتا کسی که بیکار است نهایتا چوبش را روی انگشت خودش میگذارد و فریاد میزند و این مسئله و موقعیت، درست نیست. شاید بیش از یک سال طول نکشد که مردم ایران بخواهند مجلس را بازخواست کنند که در این صورت مجلس پاسخ قانع کننده برای مردم، نخواهد داشت.
این دیپلمات پیشین اضافه کرد: هر نوع دعوا و درگیری دودش به چشم مردم میرود و سودش به چشم دشمنان ایران و آمریکایی ها. هرگونه وقت کشی و تلف کردن زمان و شرایط و تغییرات بیهوده باز دودش به چشم مردم ایران میرود و میتواند، مردم را سرگردان کند. الان لازم است که عقلای مجلس بنشینند و کسانی که این مجلس را تشکیل دادند به عنوان مجلس انقلابی، واقعیت کشور را ببینند و در بعد نظارتی، افزایش و هم افزایی با قوه قضاییه و به ویژه با دولت داشته باشند و از این شرایط استفاده کنند. تلاش کنند مردم را از این مخمصه و شرایط سخت اقتصادی بیرون بیاورند و از فرصت طلایی که در سراسر دنیا ایجاد شده بهترین استفاده را کنند.
دیدگاه