کمبود مراکز فرآوری چای از دلایل عدم رقابت پذیری با برندهای جهانی است
محمودی، کمبود مراکز تبدیلی و فرآوری چای را از دلایلعدم توان رقابت این محصول با برندهای جهانی دانست و افزود: تولید محصول با ترکیب علوم سنتی و مدرن باید در موضوع چای مورد استفاده قرار گیرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، فرماندار شهرستان لاهیجان کمبود مراکز تبدیلی و فرآوری چای را از دلایلعدم توان رقابت این محصول با برندهای جهانی دانست و افزود: تولید محصول با ترکیب علوم سنتی و مدرن باید در موضوع چای مورد استفاده قرار گیرد.
یونس محمودی در نشست میز ملی چای با اشاره به نقش چای در گردشگری و اهمیت این صنعت افزود: صنعت چای میتواند با حضور سرمایه گذاران خارجی و گردشگران موجب تقویت بستر گردشگری در این خطه شود.
وی چای را طلای سبز عنوان کرد و گفت: دولت تلاش کرده تا طی سالیان اخیر با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت تولید، صنعت چای به عنوان یکی از محورهای تولید استان نهادینه شود.
فرماندار لاهیجان ایجاد انگیزه در میان چایکاران و صاحبان مشاغل را از عوامل مهم رونق تولید چای دانست و گفت: ارتقا این صنعت با همدلی و همسویی ملی، استانی و شهرستانی امکانپذیر است.
محمودی خاطر نشان کرد: پرداخت به موقع مطالبات چایکاران، رفع موانع تولید و ایجاد بسترهای لازم برای افزایش محصول چای، نشان از اهمیت صنعت چای برای دولت دارد.
محمودی افزایش قیمت خرید تضمینی برگ سبز چای و کاهش هزینههای کاشت، داشت و برداشت را مهمترین سیاست صنعت چای بر شمرد و گفت: رفع پدیده قاچاق در حوزه چای موجب رفع دغدغه سرمایه گذاران و چایکاران خواهد شد.
دیدگاه