رئیس سازمان اورژانس کشور خبر داد:

۱۹۰۰ نیروی اورژانس به کرونا مبتلا و ۴ نفر شهید شده‌اند

دکتر پیرحسین کولیوند، رئیس سازمان اورژانس کشور از ابتلای ۱۹۰۰ نفر از پرسنل اورژانس به کرونا و شهادت ۴ تن خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از تسنیم، دکتر پیرحسین کولیوند در نشست افتتاح پروژه‌های اورژانس کشور که امروز در محل وزارت بهداشت برگزار شد، گفت: در تهران آمبولانس‌ها در ۱۴ دقیقه و موتورامبولانس‌ها زیر ۱۰ دقیقه می‌رسند، در حوادث جاده‌ای از نظر سازمان بهداشت جهانی در رده الف هستیم و با کشورهایی مانند آلمان، فرانسه و انگلیس مقایسه می‌شویم. ۶۵ درصد مصدومینی که با اورژانس هوایی منتقل شدند مستقیما به اتاق جراحی منتقل می‌شدند و مرگ‌ومیر آن‌ها کاهش می‌یابد.

وی افزود: قرارداد خرید ۱۰۰۰ دستگاه موتورامبولانس برای افزودن این دستگاه‌ها به شهرهای پرترافیک نیز از برنامه‌های اجرایی است.

رئیس سازمان اورژانس کشور با بیان این‌که دستگاه نوار قلب تولید داخل داریم، گفت: تاکنون بالغ بر ۹۵۰۰۰ نفر در کمتر از ۶۰ دقیقه به مراکز درمانی برای درمان سکته قلبی اعزام شده‌اند و در زمینه سکته مغزی نیز بالغ بر ۱۹ هزار نفر را به مراکز درمانی رسانده‌ایم تا میزان فلج شدن افراد در نتیجه سکته مغزی کاهش یابد.

کولیوند با بیان این‌که در حوادث مختلف سازمان اورژانس کشور اولین دستگاهی است که حضور دارد تصریح کرد: از زمان مواجهه ما با بحث کرونا دوستان اورژانس شبانه‌روزی کار کردند و برای کرونا تمام پرسنل ما شیفت‌بندی شدند و تا کنون ۱۹۰۰ نفر از نیروهای اورژانس به کرونا مبتلا و ۴ نفر شهید شدند. تیم‌های عملیات ویژه ما آمبولانس‌هایی دارند که حتی برای مسائل شیمیایی و زیستی و رادیواکتیو کاربرد دارند.

وی با بیان اینکه آمبولانس‌ها به ۵۵۰۰ دستگاه رسیده‌اند، گفت: پرسنل ما کارهای بالینی خوبی انجام می‌دهند و از طریق فضای مجازی و مشاوره با پزشکان به ارائه خدمت می‌پردازند.

رئیس اورژانس کشور با اشاره به طرح هر خانه یک پایگاه سلامت، گفت: طرح اورژانس‌یار را اجرا خواهیم کرد و برای اولین بار ۳۰ درصد دانشجوهای مورددپذیرش ما خانم هستند.

کولیوند یادآور شد: ۵۳ مخاطره را شناسایی کردیم و برای ۱۳ مخاطره در اولویت، برنامه‌‌ریزی و سناریوهایی تعریف کرده‌ایم. پایگاه‌های جاده‌ای و شهری نیز به ناوگان ما اضافه خواهند شد. اورژانس هوایی تهران راه‌اندازی شده است و الان در صدد هستیم از شبکه ریلی زیرزمینی نیز بهره‌ کافی را ببریم.

وی افزود: بسیاری از پایگاه‌های ما داخل کانکس بود، الان غالب این کانکس‌ها از رده خارج و به ساختمان تبدیل شده است، خیرین به ما بسیار کمک کرده‌اند. اورژانس هوایی باعث کاهش مرگ‌ومیر مادران باردار می‌شود، ما الان نیاز به اورژانس‌های سیار داریم و کمبود پرسنل واقعا چشمگیر است.

رئیس اورژانس کشور با اشاره به انفجار بیروت گفت: با توجه به شرایطی که در لبنان پیش آمده است آمادگی داریم نیروهای عملیات ویژه خود را به لبنان اعزام کنیم.

وی همچنین از راه‌اندازی دانشکده فوریت‌های پزشکی خبر داد.

Share