گلباران مزار شهید نورانی و عبدالکریمی با حضور مسئولان

گلزار شهدی لنگرود امروز به مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت علیرضا نورانی معاون عمرانی استاندار گیلان گلباران شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، عصر امروز حجت الاسلام محیطی امام جمعه کومله، با همراهی مازیار خداجو بخشدار، منوچهر مهدی پور شهردار، اعضای شورای شهر و جمعی از مسئولان بخش کومله بر سر مزار شهیدان نورانی و عبدالکریمی حضور پیدا کردند.

گلزار شهدی لنگرود امروز به مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت علیرضا نورانی معاون عمرانی استاندار گیلان گلباران شد.

حجت الاسلام محیطی امام جمعه کومله در این دیدار با اشاره به تجدید بیعت مسئولین کومله با شهدا اظهار کرد: همه مسئولان خودشان ادامه دهنده راه شهدا و امام شهدا می دانند و این نظام به برکت خون شهیدانی مانند شهید نورانی و عبدالکریمی ها بیمه است.

محیطی افزود: ما تابع ولایت هستیم و از دولت مردان می خواهیم نسبت به رفع مشکلات اقتصادی مردم به ویژه قشر آسیب پذیر جامعه با توجه به بیماری منحوس کرونا توجه بیشتری شود.

منوچهر مهدی پور شهردار کومله نیز گفت: ما مدیون خون شهدایی مانند شهیدان نورانی، عبدالکریمی و املاکی هستیم و مسئولیت ها را به عنوان یک امانت برای خدمت به مردم می دانیم.

 

Share