واحدهای تملک شده بانکها باید طی مدت سه ماه واگذار شوند!
استاندار گیلان با تصریح اینکه لازم است سازمانها و دستگاههای اجرایی در انجام وظایف و مأموریتهای خود چابکتر عمل کنند، گفت: با تلاش مضاعف می توانیم به لحاظ تعداد و میزان تسهیلات پرداختی به طرحهای تولیدی و صنعتی، جایگاه برتر کشوری را در سال جاری کسب کنیم و شاهد تحقق شعار راهبردی جهش تولید باشیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، ارسلان زارع عصر امروز (چهارشنبه) در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان با اشاره به شرایط کشور و ضرورت تلاش مضاعف مدیران دستگاههای اجرایی و فعالان اقتصادی و بخش خصوصی در جهت تحقق شعار راهبردی جهش تولید افزود: در پرداخت تسهیلات رونق تولید سال گذشته (۱۳۹۸) به یک هزار و ۶۴۳ طرح، با مبلغ یک هزار و ۵۵۴ میلیارد تومان، رشد ۱۴۶ درصدی نسبت به سال ۹۷ را شاهد بودیم که موفقیت چشمگیری داشته است.
وی بر لزوم پیگیری پیوسته دبیرخانه کارگروه رفع موانع تولید استان و ایجاد هماهنگی میان دستگاههای اجرایی و بانکهای عامل تأکید و تصریح کرد: انتظار ما این است تا با اقدامات موثرتر و برنامهریزی مدون، در تعداد و میزان تسهیلات پرداختی به طرحهای تولیدی و صنعتی، جایگاه برتر کشوری را در سال جاری کسب کنیم.
نماینده عالی دولت در گیلان بهرهگیری از تمامی ظرفیتهای موجود واحدهای تولیدی به ویژه در شهرکهای صنعتی استان و دستیابی به ظرفیت اسمی تعیین شده و فراتر از آن را مورد تأکید قرار داد و گفت: با استفاده از ظرفیتهای موجود درون واحدها میتوان میزان بهرهوری بخش خصوصی را با اعطای تسهیلات موردنیاز و سرمایه در گردش افزایش داد.
وی با بیان اینکه واحدهای نیمه فعال باید به ظرفیت اسمی و واحدهای راکد نیز به مرحله فعالیت برسند، افزود: مجدداً یادآور میشوم که واحدهای تملک شده بانکها، باید طی مدت سه ماه تعیین شده واگذار و این فرآیند با جدیت تسریع شود.
استاندار گیلان با تأکید براینکه سازمانها و دستگاههای اجرایی در انجام وظایف و مأموریتهای خود باید چابکتر عمل کنند، گفت: پاسخ استعلامها از سوی دستگاهها باید تاحدامکان به صورت برخط و با استفاده از بسترهای الکترونیکی صورت گیرد چراکه فراهم سازی زمینه دولت الکترونیک، سرعت عمل و شفافیت را به دنبال دارد.
وی تصریح کرد: انتظار دارم دستگاهها با ارتباطات موثر و همکاری با یکدیگر، موانع پیش رو را برطرف کنند تا شاهد رضایتمندی تولیدکنندگان و فعالان بخش خصوصی باشیم.
دکتر زارع با اشاره به بالاتر بودن میزان مصرف انرژی در کشورمان از میانگین جهانی، توصیه های بزرگان دینی و مسئولان ارشد کشور مبنی بر ضرورت صرفه جویی در مصرف انرژی را یادآور شد و گفت: انتظار میرود در ایام پیک مصرف خصوصاً در فصل تابستان، میزان مصرف اشتراکات خانگی، مدیریت شود.
وی در خاتمه سخنانش با تأکید بر برنامهریزی واطلاعرسانی زمان قطعیهای احتمالی برق به واحدهای تولیدی و صنعتی که فعالیت ۲۴ ساعته دارند، ابراز امیدواری کرد که در این راستا شاهد همکاری واحدهای تولیدی درخصوص مدیریت مصرف و صرفه جویی انرژی باشیم.
دیدگاه