تولید چای بهاره با کیفیت در کارخانه چایسازی آریا
همزمان با اواخر ماه اردیبهشت برداشت و فرآوری چای بهاره در مزارع گیلان آغاز شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا ناصر ستارباقری مدیرعامل کارخانه چایسازی آریا گفت: از چهاردهم اردیبهشت کار خرید برگ سبز چای از چایکاران لنگرودی آغاز شده است و ظرفیت کارخانه خریداری روزانه بین ۲۵ تا ۳۰ تن برگ سبز چای است.
وی با بیان اینکه چای بهاره از متداول ترین انواع چای، چای سیاه است که از تخمیر و خشک کردن کامل برگ های تازه چیده شده چای که منجر به سیاه شدن رنگ چای می شود به دست می آید، اظهار کرد: به همین دلیل به آن چای سیاه می گویند و بهترین نوع آن چای بهاره گیلان است.
ستارباقری با تاکید بر اینکه چای بهاره نسبت به چای برداشت شده در فصول دیگر از طعم، رنگ و عطر بهتری برخوردار است، افزود: ممتاز، شکسته، قلم، باروتی و خاک از رقم های مهم چای خشک تولیدی در شمال ایران است.
مدیرعامل کارخانه چایسازی آریا با اشاره به کیفیت بالای چای تولیدی این کارخانه اظهار کرد: کارخانه چایسازی آریا با شعار «ایرانی، چای داخلی آریا بنوش» آماده فروش چای بهاره گیلان به سراسر کشور است.
دیدگاه