تدوین طرح سند پیشگیری و کاهش خسارات سیلاب در گیلان
مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان از تدوین طرح سند پیشگیری و کاهش خسارات سیلاب در راستای پیشگیری و کاهش خسارت ها در استان خبر داد و گفت: تمام دستگاه های مربوط در این زمینه می توانند نقش آفرینی کنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا رضا اسلامی امروز در نشست بررسی سیلاب های که در فرمانداری شهرستان رودسر برگزار شد، کاهش خطرات را از رسالت ها مدیریت بحران دانست و اظهار کرد: مدیریت بحران یکی از الزامات اجتناب ناپذیر است و نباید از این دید به آن نگاه کرد که حتما خسارتی و تلفاتی به وقوع پیوسته باشد و بعد به آن ورود کرد.
وی از تدوین طرح سند پیشگیری و کاهش خسارات سیلاب در راستای پیشگیری و کاهش خسارت ها در استان خبر داد و گفت: تمام دستگاه های مربوط در این زمینه می توانند نقش آفرینی کنند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان، خسارت ناشی از سیل طی مهرماه گذشته در شهرستان رودسر را ۴۵ میلیارد تومان عنوان و تصریح کرد: سیل در این شهرستان به بخش کشاورزی شش میلیارد تومان، ۲۷ میلیارد تومان به بخش مسکونی و تجاری و همچنین ۱۲ میلیارد تومان به حوزه زیربنایی خسارت وارد کرده است.
اسلامی تصریح کرد: پیگیری ها برای جبران خسارت ناشی از سیل و به خصوص جبران خسارت منازل مسکونی در حال انجام است.
وی با لزوم ورود آب منطقه ای جهت رایروبی و ساماندهی رودخانه ها با نگاه و کار علمی تاکید و خاطرنشان کرد: لایروبی آب بندان های گیلان خطر بروز سیل در این استان را کاهش می دهد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان با اشاره به اهمیت احیای آب بندان ها جهت جلوگیری از سیل یادآور شد: لایروبی و ساماندهی رودخانه ها باید با دقت انجام شود.
اسلامی با بیان اینکه فومن و رودسر یکی از شهرستان های سیل خیز استان هستند، گفت: تدابیر لازم برای کاهش خسارات ناشی از سیل در شهرستان های سیل خیز انجام می شود.
دیدگاه