گزارش تصویری برداشت برنج از مزارع آستارا
از هفت هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی کشاورزی آستارا، سه هزار و ۲۰۰ هکتار به کشت انواع برنج محلی و پر محصول اختصاص دارد و سالانه بیش از ۱۵ هزار تن شلتوک و ۱۰ هزار تن برنج برداشت می شود.
پس از حدود ۶ ماه تلاش طاقت فرسا، برداشت برنج در شهرستان مرزی بندر آستارا به مرحله پایانی خود رسید.
به گزارش دیارمیرزا، برداشت برنج از هفته اول مرداد تا اواسط شهریورماه در شهرستان مرزی بندر آستارا در شمال غربی استان گیلان ادامه دارد.
بیشترین نوع برنج در آستارا هاشمی و میانگین تولید آن چهار و نیم تن شلتوک در هر هکتار است و با وجود کمترین سطح کشت برنج در آستارا، سالانه بالغ بر پنج هزار تن برنج مازاد این شهرستان به مناطق دیگر ارسال می شود.
از هفت هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی کشاورزی آستارا، سه هزار و ۲۰۰ هکتار به کشت انواع برنج محلی و پر محصول اختصاص دارد و سالانه بیش از ۱۵ هزار تن شلتوک و ۱۰ هزار تن برنج برداشت می شود.
«برنج» از مهمترین غلات و اقلام غذایی جهان است و نیمی از جمعیت دنیا آن را به عنوان یک غذای اصلی میدانند و اکنون دهها هزار نوع برنج در جهان وجود دارد که هر کدام سلیقههای خاص خود را میپسندد، اما عطر، بو و طعم برنج گیلان در دنیا بینظیر است.
دیدگاه