پویه نوریان: من و مادرم اصلا ناراحت نبودیم | برخورد آقای عابد عالی بود
نوریان گفت: بعد از آن اتفاق، یک جریان رسانهای علیه آقای عابد راه افتاد که دلم میخواست از همه کسانی که به خاطر این فضای رسانهای ناراحت و اذیت شده بودند، مخصوصا از آقای عابد عذرخواهی کنم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا دوست داشتم از همه کسانی که سر ماجرای اسنپ ناراحت شدند دلجویی کنم و به همین دلیل تصمیم گرفتم توئیت بزنم و عذرخواهی کنم.
پویه نوریان دختری که هفته گذشته نامش در کنار هشتگ تحریم اسنپ خبرساز شده بود، با بیان این مطلب به فارس گفت: بعد از آن اتفاق، یک جریان رسانهای علیه آقای عابد راه افتاد که دلم میخواست از همه کسانی که به خاطر این فضای رسانهای ناراحت و اذیت شده بودند، مخصوصا از آقای عابد عذرخواهی کنم.
او در پاسخ به این سوال که چرا فضای توییتر را انتخاب کردید گفت: قبل از اینکه توییت بزنم، با شرکت اسنپ تماس گرفتم تا شماره آقای عابد را بگیرم. میخواستم بخاطر اتفاقات پیش آمده از ایشان دلجویی کنم. منتها اسنپ شماره را در اختیارم قرار نداد؛ به همین خاطر توییت زدم و عذرخواهی کردم.
نوریان در واکنش به اینکه برخی معتقدند این توییت به درخواست فرد یا نهاد خاصی انجام شده است تاکید کرد: این چند روز خیلیها در شبکههای اجتماعی طوری فضاسازی کردند که من تحت فشار مجبور شدهام توییت بزنم. در حالیکه اصلا فشار و اجباری وجود نداشت و آن توییت را با میل و خواست خودم زدم.
پویه نوریان در ادامه به ماجرای دیدارش با عابد راننده اسنپ اشاره کرد و گفت: آقای عابد قبلا در مصاحبهای گفتهبودند میخواهند به من هدیهای بدهند. در جلسهای که همراه خانوادهام با ایشان داشتیم، فضای خیلی خوبی حاکم بود. برخورد آقای عابد، بسیار عالی بود. انتهای جلسه هم با میل خودمان یک عکس گرفتیم؛ برای عکس گرفتن هم واقعا اجبار یا عدم تمایلی وجود نداشت. بعضیها میگویند من یا مادرم در عکس ناراحت بهنظر میرسیدیم؛ در حالیکه اصلا اینگونه نبود و نه تنها ما ناراحت نبودیم بلکه کاملا هم فضای جلسه مثبت و خوب بود.
دیدگاه