عضو هیئت‌رئیسه مجلس:

مجلس عُرضه برکناری آخوندی و قاضی‌زاده‌هاشمی را نداشت|برخی وزرا به نمایندگان باج می‌دهند!

احمد امیرآبادی‌فراهانی، یک عضو هیئت‌رئیسه مجلس معتقد است که اگر وزرای سابق بهداشت و راه و شهرسازی استعفا نمی‌دادند، مجلس عُرضه برکناری آنها را نداشت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از تسنیم، احمد امیرآبادی‌فراهانی عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی در نشست شورای عمومی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل در خصوص بحث شفافیت آرای نمایندگان مجلس، گفت: ما پرچمدار بحث شفافیت در مجلس بوده و هستیم، در خارج از مجلس هم که دیده‌بان شفافیت را با آقای توکلی تشکیل دادیم که کارهای خوبی هم آنجا انجام شده است.

وی تأکید کرد: در این راستا، ما از مجلس دهم کار را شروع کردیم، در این رابطه از نامزدها در رابطه با شفافیت مطالباتی را مطرح کردیم، اما خیلی استقبال نشد، بعد از آن، کارهای خوبی در رابطه با بحث شفافیت در کشور صورت گرفت، ما هم در مجلس طرحی را پیشنهاد دادیم که حدود ۱۶۰-۱۷۰ نفر هم امضا کردند، ولی در نهایت ۵۹ نفر به آن رأی دادند که متأسفانه یکی از گرفتاری‌های مجلس هم همین بحث نفاق است که ما باید این نفاق را از بین ببریم.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس افزود: چنین اتفاقاتی برای یک مجلسی که می‌خواهد در تراز انقلاب باشد، خوب نیست، در حالی که در مجالس دنیا چنین اتفاقاتی رخ نمی‌دهد و آراء بسیار شفاف است.

امیرآبادی با اشاره به حمایت قاطع مجلس از سپاه در طرح مقابله به مثل با آمریکا، یادآور شد: ما در این رابطه، ۲ رأی مخالف هم علیه سپاه داشتیم، هم در دو فوریت و هم در کلیات، آیا مردم حق ندارند بدانند که این دو نماینده که علیه سپاه رأی داده‌اند، چه کسانی هستند، مردم این حق را دارند که بدانند اصلا شاید هم در آینده رأی بیشتری به او بدهند، چرا خودشان اعلام نمی‌کنند؟

وی با اشاره به دلایل نمایندگانی که مخالف شفافیت آراء هستند، گفت: یک عده از نمایندگان، مانند آقای مطهری می‌گویند از ترس شورای نگهبان نمی‌خواهند که آراء شفاف باشد، در صورتی که  می‌توانم قاطعانه بگویم در شورای نگهبان کسانی را به دلیل رأی، رد‌صلاحیت نمی‌شود، بالاخره ما داریم رفتار همکاران را رصد می‌کنیم، می‌فهمیم چه کاری می‌کنند، مثلا کسی که تمام تلاشش را گذاشته تا پسر ۲۷-۲۸ ساله‌اش را رئیس صندوق تأمین خسارت‌های بدنی بیمه ایران کند، معلوم است رد‌صلاحیت می‌شود.

عضو هیئت‌‌‌رئیسه مجلس تأکید کرد: برخی‌ها هم می‌گویند گروه‌ها و اقشار و یا احزاب در صورت شفاف شدن آراء، به ما فشار می‌آورند و یا می‌گویند وزرا ما را اذیت می‌کنند، البته ما به همه اینها پاسخ دادیم.

امیرآبادی یادآور شد: از طرفی وقتی یک وزیر باج می‌دهد و یا با یک نماینده می‌بندد، وقتی نماینده کاملا دولتی می‌شود، چنین وضعیتی هم پیش می‌آید، بنده قاطعانه می‌گویم که اگر آقای آخوندی و قاضی‌زاده‌هاشمی استعفا نداده بودند، این مجلس به هیچ عنوان عُرضه برکناری آنها را نداشت.

وی تصریح کرد: به‌طور مثال، سراغ من که نماینده مجلس هستم می‌آیند و می‌گویند تو حدود ۴ میلیون حقوق می‌گیری و قرار است چند سال دیگر بازنشسته شوی، پس بیا پرونده‌ات را ببریم، مثلا وزارت نفت و با ۲۵ با ۲۰ میلیون تومان در زمان بازنشستگی حقوق بازنشستگی بگیر، معلوم است که در این شرایط، یک نماینده سرسپرده وزیر نفت می‌شود؛ این مشکلات به دلیل مشکلاتی است که در انتخابات داریم.

نماینده مردم قم در مجلس گفت: عده‌ای از نمایندگان به دیدار رئیس دولت اصلاحات رفتند، آن زمان یک عده به این دیدار اعتراض کردند، اما من گفتم اینها باید چنین کاری کنند، زیرا نوکر وی(خاتمی) هستند، به نظر من رییس دولت اصلاحات باید پاسخگو باشد، چون او اینها را نماینده کرده و یا از آقای روحانی حمایت کرده است، خاتمی باید در مورد عملکرد لیست امید در مجلس پاسخگو باشد.

امیرآبادی اظهار داشت: مردم باید از نمایندگان سؤال کنند که بعد از چند دوره نمایندگی، ثروتشان چقدر شده است و چند خانه دارند؟، مردم باید اینها را بدانند، از آن طرف سلامتی و پاکدستی باید معیار انتخاب مردم در انتخابات مجلس باشد.

وی اضافه کرد: برخی نمایندگان نمی‌گذارند آرا‌ی‌شان را شفاف کنیم، یک زمان قرار شد داوطلبانه آراء را اعلام کنیم، اما وقتی آراء را جمع کردیم، دیدیم برخی از نمایندگان واقعیت را اعلام نمی‌کنند.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس  با اشاره به دروغ‌پراکنی‌هایی که در فضای مجازی در باره بودجه حوزه‌های علمیه و نهادهای انقلابی مطرح می‌شود، گفت: همواره دولت‌ها براساس دلخواه خودشان بودجه‌ای را به این نهادها می‌دادند و ما  یکسری جاها ورودهایی داشتیم که هزینه هم برای ما داشته است، اما حتما برای انقلاب دستاورد خواهد داشت.

امیرآبادی گفت: آقای آشنا، بودجه مرکز خدمات مدیریت و جامعهالمصطفی را کم کرد و از آن سو، بودجه برخی جاها که خواسته بود را زیاد کرده بود، بنده گفتم هر چه آقای آشنا کم کرده است، زیاد شود و هر چه زیاد کرده، کم شود و نمایندگان هم رأی دادند، من آقای حسام‌الدین آشنا را در موضوع بودجه‌ها و بودجه مؤسسه‌های فرهنگی به مناظره دعوت می‌کنم.

وی در بخش دیگری از سخنانش، گفت: متأسفانه برخی گزارش‌ها که برخی مقامات به مقام معظم رهبری می‌دهند، درست نیست، مثلا FATF اصلا ما را عضو آن نمی‌کنند، اعضای FATF فقط ۳۷ کشور هستند، قرار است شرایط FATF را بدون اینکه عضو آن شویم، بپذیریم، اما به ما گفتند ۴۲ شرط را باید بپذیریم، اما اینها به رهبر انقلاب گفته‌اند که ما با پذیرفتن این شروط، عضو FATF نمی‌شویم، اما نگفتند که اصلا ما را عضو FATF نمی‌کنند، در اوراسیا هم هنوز ما را عضو نکرده‌اند.

عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس با اشاره به تلاش برخی نمایندگان برای استیضاح رئیس‌جمهور، گفت: بعد از اینکه این نمایندگان از این اقدام منصرف شدند، گفتند نظام نخواسته، این ولایتمداری نیست که وقتی مملکت بد اداره می‌شود، گردن رهبری بیندازیم، قطعا آقای روحانی الآن از خدا می‌خواهد که اینگونه کنار برود.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس در پایان با اشاره به مصوبات مجلس، خاطرنشان کرد: متأسفانه دولت بخش عمده‌ای از مصوبات مجلس را اجرا نمی‌کند.

Share