رئیس جمهور:

مردم در زندگی روزمره مشکل دارند | هرچه شغل درست می‌کنیم، بیکاری کم نمی‌شود

رئیس جمهور گفت: قبول داریم که مردم در زندگی روزمره مشکل دارند باید این را در نظر بگیریم که شرایط ما شرایط تحریم است و مردم زندگی سختی دارند به ویژه آنهایی که حقوق ثابت می گیرند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از تسنیم، رئیس جمهور پس از دیدار با مدیران ارشد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سخنانی ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت صدیقه کبری به مردم شریف ایران و به ویژه بانوان سراسر کشور و جهان از این بانوی بزرگوار به عنوان یک نمونه و الگوی کامل برای زندگی زنان جامعه یاد کرد.

روحانی در ابتدای صحبت های خود از مسئولین و دست اندرکاران وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و همچنین ربیعی وزیر سابق این وزارتخانه و همچنین مرحوم نوربخش و تاج الدین به خاطر عملکرد خوبشان تقدیر و تشکر کرد.

رئیس جمهور از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان یکی از وزارتخانه های بزرگ و پر حجم و با بیشترین مخاطب نام برد و گفت: آن چیزی که می تواند جامعه را به حرکت در آورد کار مفید است و کار مفید به عنوان اساس زندگی جامعه به شمار می رود و اگر کار و فعالیت نباشد زندگی اقتصادی، اجتماعی، روانی و معنوی ما دچار مشکل می شود.

روحانی افزود: هر چقدر کار شایسته تر باشد آنجا نشاط بیشتری برای وجدان خود آدم است و نشاط به جامعه می دهد.

رئیس جمهور در ادامه با تاکید بر اهمیت برند سازی محصولات ایران و ارائه محصولات با کیفیت در جامعه خاطر نشان کرد: ما باید برندی را به مردم معرفی کنیم که آنان در عمل احساس کنند این برند برای اطمینانشان کافی است.

روحانی افزود: ما باید برندی را ایجاد کنیم که از لحاظ کیفیت، سلامت و قیمت مردم وقت خود را در انتخاب تلف نکنند.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه باید در تولیدات محصولات کاری کرد که فرد جنس ایرانی را به جنس خارجی ترجیح دهد و یا مساوی و یا قیمت آن را متناسب بداند گفت: چقدر ارزشمند است که محصول ایران بتواند با محصول خارجی رقابت کند.

 روحانی یادآور شد: یک قدم مبارزه با تحریم این است که کار با کیفیت انجام دهیم و کاری را که امروز نیازمندی های خودمان را به خارج رفع کنیم و این کار امکان پذیر است.

اطمینان و اعتماد اساس کار است

رئیس جمهور در ادامه سخنانش گفت: جوان های مخلص، با استعداد و وطن دوست به شغل، کار و محصول خودش ایمان داشته باشد.

روحانی در نشست با وزیر و مدیران ارشد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: آن کسی کار خوب انجام می دهد که خودش برود و محصول کارخانه خودش را خریداری کند.

وی گفت: اگر یک کارگری، مهندسی و صاحب کارخانه ای برای خانواده اش از محصول کارخانه خودش استفاده نمی کند معلوم است که ایراد و اشکال دارد و خودش باید به کار و محصول خودش شایق باشد و این بخش شاید بزرگ ترین وظیفه این وزارت خانه باشد.

روحانی با اشاره به ­مراکز تولیدی در کشور و همچنین­ فعالیت کارگران­ به معنای عام افزود: اگر کارآفرین نباشد کار نیست و اگر کارگر هم نباشد باز هم کار نیست و دو سمت کار،​کارآفرین و کارگر است.

وی گفت: این وزارتخانه رسالت بسیار سنگینی بر دوش دارد مخصوصا که بخشی از مهارت آموزی نیز بر عهده این وزارتخانه است.

روحانی افزود: بحث ما الان در خدماتی که در جامعه ما است، می گوییم که باید خرجمان را و همچنین اسرافمان را کم کنیم، چه طور باید اسراف را کم کنیم؟­

وی با اشاره به برخی از خدمات اصناف مختلف گفت: خدماتی که ما به مردم می دهیم خدمات دقیق و حساب شده ای است، وقتی که کار دقیق انجام دهیم بخشی از آن را شما مسئول هستید یعنی به گونه ای آموزش و مهارت دهید که اتفاقا در خدمات نیز برند اصل است.

روحانی با اشاره به اهمیت فعالیت برندها افزود: اطمینان،​ اعتماد و سرمایه اجتماعی­ اساس کار است و شما می توانید این سرمایه اجتماعی را با نظارت، با آموزش ، با حمایت و کمکتان انجام دهید.

کار امنیت اجتماعی ایجاد می کند 

رییس جمهور گفت: امروز یکی از وظایف ما اشتغال زایی در جامعه است.

روحانی در نشست با وزیر و مدیران ارشد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: امروز یکی از وظایف بسیار بزرگ همه ما و کسانی که مسئولیت دارند ایجاد اشتغال در جامعه است همانطور که اشاره شد بیکاری ام همه گرفتاری ها و مفاسد است برای فرد بیکار هر اتفاقی رخ می دهد وقتی فردی از صبح مشغول به کار است و شب هنگام بازگشت با خستگی به خانه برمی گردد و در چنین شرایطی نه حوصله دعوا در خانه دارد و نه بی خوابی به سرش می زند.

وی گفت: کار و تلاش امنیت اجتماعی ایجاد می کند و باعث استحکام خانواده می شود و سلامت روحی فراهم می کند بسیاری از افراد که دچار مشکلات روحی و روانی هستند بخشی از مشکلاتشان به بیکاری آنها مربوط می شود یکی از افتخارات این دولت در طول حدود ۵ سال و نیم حضورش مسئله اشتغال بوده است منتهی این اشتغال را خیلی از مردم باور نمی کنند زیرا اساس بیکاری کم نمی شود یعنی ما هرچه از این برداشت می کنیم و افراد را مشغول به کار می کنیم باز هم خرمن بیکاری همچنان هست و بسیاری می گویند چطور بیکاری از بین رفته است؟ و راست هم می گویند.

رییس جمهور افزود: باید دید هشت سال قبل از دولت یازدهم اشتغال خالص چقدر بوده است؟ و در این ۵ سال اشتغال خالص به چه میزان رسیده است؟ با این مقایسه می توانیم شرایط را بررسی کنیم اما با آنچه که نیاز جامعه است همچنان عقبیم. بهترین آمار، آمار شاغلین است. ابتدای دولت ما کل شاغلین کشور حدود ۲۰ میلیون و ۶۰۰ هزار بوده است و امروز طبق آمار پاییز آخرین آمار شاغلین حدود ۲۴ میلیون نفر است یعنی حدود سه میلیون و ۴۰۰ هزار اشتغال خالص درطول این ۵ سال درست شده است یعنی در سال به طور متوسط بالای ۵۵۰ هزار شغل خالص درست کرده ایم.

مطابق تغییرات جهان برنامه ریزی کنید
­

رئیس جمهور با بیان اینکه آمار شاغلین نمی تواند به ما واقعیت را بگوید گفت: با وجود آنکه این همه شغل ایجاد شده اما اگر اول دولت مثلا سه میلیون نفر بیکار داشتیم اکنون هم همین تعداد است. از میانگین آمار کم نشده چرا چون نیروی جوانی که می خواهد وارد کار شود به طور مداوم وارد می شود و متقاضی کار افزایش پیدا می کند. ما باید بیش از این تقاضا شغل درست کنیم تا مشکل حل شود.

روحانی در نشست با وزیر و مدیران ارشد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: امسال آماری که پاییز با ۶۰۰ هزار و خرده ای اعلام شده که ما اشتغال درست کردیم کافی نیست ما باید آمار را به سمت یک میلیون شغل ببریم تا بتواند اثرگذار باشد.

رئیس جمهور گفت: برای رفع مشکل همه ما باید تلاش کنیم، وزارت کار می تواند از شیوه های مختلف استفاده کند البته عمدتا این وزارتخانه ناظر به کار و حامی کارگر است ولی در عین حال دبیرخانه شورای عالی اشتغال برعهده وی است و می تواند دستگاه ها و نظارت هایی داشته باشد همچنین سیاست هایی را در شورای عالی اشتغال بیاورد که با آن سیاست ها ما بتوانیم اشتغال را افزایش دهیم، این یک وظیفه بزرگ ماست البته همین مساله در بخش خدمات بیشتر از صنعت و کشاورزی است.

روحانی افزود: هم اکنون در این اقتصاد دانش بنیان و شرکت های فناورانه و نوپا آماری که در این دو سه سال اخیر ارایه شده حاکی از آنست که ۳۰۰ هزار اشتغال درست شده حال قرار است این تعداد به سالانه ۱۰۰ هزار اشتغال افزایش پیدا کند. اشتغال در این بخش می تواند یک حرکت بسیار بزرگ باشد.

رئیس جمهور با اشاره به بازدید روز شنبه از پارک فناوری پردیس گفت: مسئولان در آماری که ارایه کردند گفتند که در سال ۹۶ درآمد این شرکت ها ۶۰ هزار میلیارد تومان بوده است که این یک رقم بسیار بالا در طول یکسال برای حدود چهار هزار شرکت فعال در کشور است. این نشان می دهد که نوع کار، نوع آموزش به تدریج فرق خواهد کرد.

روحانی افزود: شما بر مبنای ۵ سال دیگر در مراکز فنی حرفه ای برنامه ریزی کنید. اکنون درحال آموزش جوشکاری هستید در صورتی که در چند سال آینده ما جوشکار با آدم نداریم همه آن کارها را ربات انجام می دهد باید تحولات آینده جامعه را مدنظر قرار دهید.

رئیس جمهور گفت: تا ۱۰ سال آینده نوع داروها، سبک زندگی، خانه ها، وسایلی که مردم استفاده می کنند تغییر خواهد کرد اگر ما بتوانیم پیشتاز و آینده نگر باشیم موفق خواهیم بود.

لزوم فعالیت در بخش صادرات غیرنفتی

رئیس جمهور گفت: یکی از مسئولیت های وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی فعالیت در بخش صادرات غیرنفتی است ما در خیلی از زمینه ها می توانیم صادرکننده باشیم.

روحانی در نشست با وزیر و مدیران ارشد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: ما باید در زمینه های مختلف پیشتاز باشیم و بتوانیم محصولی تولید کنیم که مورد نیاز جامعه باشد این وزارتخانه فعالیت در بخش های صادرات غیرنفتی را باید جدی بگیرد ما در خیلی از جهات از جمله آبزیان می توانیم صادر کننده باشیم.

رئیس جمهور گفت: در این دولت در وزارت کشاورزی کارهای خوبی انجام شده است یکی از بخش هایی که فعالیت زیادی داشته بخش آبزیان است آقای حجتی در سفری که به هرمزگان داشتیم گفت تولیدات ما در زمینه آبزیان نسبت به اول انقلاب ۴۰ برابر شده است کارهای گلخانه ای، نحوه نوین آبیاری کمک زیادی به ما کرده است ما در بسیاری از مسائل از جمله گندم خودکفا شده ایم و انشا الله سال آینده هم خودکفا خواهیم ماند.

روحانی افزود: در تولید شکر به مرز خودکفایی رسیده ایم بطوریکه ۹۰ درصد شکر مورد نیازمان را خودمان تولید می کنیم و در زمینه تولید روغن هم در حال حرکت به سمت خودکفایی هستیم.

رئیس جمهور گفت: قبول داریم که مردم در زندگی روزمره مشکل دارند باید این را در نظر بگیریم که شرایط ما شرایط تحریم است و مردم زندگی سختی دارند به ویژه آنهایی که حقوق ثابت می گیرند.

روحانی افزود: البته دیشب آماری گرفتم که درآمد یک خانواده یک نفره تحت پوشش نهادهای حمایتی نسبت به سال ۹۲ سه برابر، خانواده سه نفره بیش از چهار برابر و خانواده ۵ نفره بیش از ۵ برابر شده است.

رئیس جمهور با اشاره به ضرورت بیان اقدامات ارزشمند برای مردم، افزود: باید در شرایطی که مشکلات در جامعه زیاد است، این اقدامات مثبت را به مردم بگوییم تا جامعه امیدوار شود، البته این بدان معنا نیست که در پی حل مشکلات مردم نیستیم، اما معتقدیم مردم باید در جریان اقدامات و خدمات دولت هم قرار داشته باشند.

دکتر روحانی با اشاره به گزارش یکی از مدیران ارشد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مبنی بر اینکه بیش از ۹۰ درصد اقدامات در بخش مددکاری اجتماعی توسط بخش خصوصی و با حمایت دولت انجام می‌شود، اظهار داشت: باید کار را به سازمان های مردم نهاد و خیرین واگذار کرده و با ارایه کمک و امکانات از آنان حمایت کنیم.

رئیس جمهور ادامه داد: هر کاری که مردم انجام دهند، بهتر از بخش دولتی است چرا که مردم بخاطر عشق و علاقه شخصی و حفظ انجام وظیفه و مسئولیت‌پذیری کار را به گونه‌ای متفاوت‌تر از بخش دولتی انجام می‌دهند.

دکتر روحانی با بیان اینکه باید شیوه زندگی ائمه را در زمینه کمک به نیازمندان در زندگی خود بکار گیریم، اظهار داشت: کمک به مستمندان و نیازمندان به انسان روحیه و نشاط می‌دهد و انجام این کار از بسیاری از عبادات مستحب نشاط بیشتری برای انسان به همراه دارد.

رئیس جمهور خاطر نشان کرد: اینکه گفته می‌شود در زمان امیرالمؤمنین(ع) عده‌ای بودند که غذای شب نداشتند، شاید امروز در جامعه ما هم برخی اینگونه باشند، که البته حداقل‌هایی دارند، اما این حداقل‌ها کافی نیست، بویژه برای کودکانی که خود را با هم سن و سال‌هایشان مقایسه می‌کنند و در جامعه حضور دارند و می‌خواهند زندگی در حد متوسط داشته باشند.

دکتر روحانی با تأکید بر اینکه رفع فقر مطلق از جامعه یکی از اهداف بزرگ دولت است که باید به انجام برسد، گفت: البته براساس گزارش کمیته امداد امام خمینی(ره) امروز با کارهایی که انجام شده در کشور فقر مطلق نداریم، اما به هر حال باید برنامه‌ریزی کرده و برای رفع کامل فقر مطلق در جامعه تلاش کنیم.

رئیس جمهور افزود: هر چند ممکن است نیازمندی در جامعه وجود داشته باشد، اما باید کاری کنیم که فقر مطلق از جامعه ریشه‌کن شود و تلاش کنیم تا حداقل زندگی برای مردم فراهم شود.

دکتر روحانی تأمین اجتماعی را یکی دیگر از وظایف وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دانست و گفت: تأمین اجتماعی همان امنیت اجتماعی به معنای ایجاد امنیت برای مردم در جامعه است.

رئیس جمهور با اشاره به ایجاد دفترچه‌های خدمات درمانی الکترونیک برای بیماران، این اقدام را کاری ارزشمند دانست و گفت: این دفترچه به بیمار امنیت می‌دهد و هنگامی که به پزشک برای درمان و یا داروخانه برای تهیه دارو مراجعه می‌کند، می‌داند که این دفترچه او را یاری خواهد کرد.

دکتر روحانی افزود: انجام امور از طریق شبکه الکترونیک بسیار مهم است و باید کاری کنیم که در آینده به حداقل کاغذ نیاز باشد، کما اینکه براساس گزارش وزارت ارتباطات اگر قبض‌های کاغذی حذف شده و به صورت الکترونیکی صادر شود، چند هزار میلیارد تومان صرفه‌جویی به دنبال خواهد داشت.

رئیس جمهور اظهار داشت: اینکه ۴۲ میلیون نفر تحت پوشش تأمین اجتماعی قرار دارند، کاری عظیم و بزرگ و موجب افزایش امنیت اجتماعی خواهد بود.

دکتر روحانی با بیان اینکه همه  امور در بخش‌های مربوط به تأمین اجتماعی، بهزیستی و آموزش فنی و حرفه‌ای باید به مردم واگذار شود، گفت: باید کارگاه‌های مورد نیاز را ایجاد کرده و اساتید را برای این کارگاه‌ها در نظر بگیریم، اما در نهایت انجام امور را در اختیار خود مردم بگذاریم.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه شرکت‌های سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا) برای ارتقاء امنیت اجتماعی در کشور، ایجاد شده‌اند، گفت: این شرکت‌ها بوجود آمد تا یک بازنشسته بداند با سرمایه‌گذاری در آن می‌تواند عواید بیشتری را دریافت کند، اما اگر با وجود سرمایه‌گذاری عواید چندانی حاصل نشود، این موجب ضربه بزرگ به بیمه‌دهنده، بازنشسته و دولت است.

دکتر روحانی با بیان اینکه از سوی دیگر بار مسئولیت به دوش دولت گذاشته شده و مجبور می‌شویم، بخشی از هزینه‌ها و مخارج اینها را پرداخت کنیم، گفت: امروز مشابه آنچه دولت به کارمندان خود پرداخت می‌کند، برای جبران و حمایت از صندوق‌های بازنشستگی می‌پردازد. در بخش نیروهای مسلح نیز در واقع کل هزینه‌ها بر دوش دولت است به معنای آنکه دو حقوق پرداخت می‌کنیم؛ یکی متعلق به کارکنان نیروهای مسلح و دیگری به بازنشستگان این نیروها است.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه باید بررسی کنیم چقدر ضرورت دارد که سازمان بازنشستگی این تعداد کارمند داشته باشد، افزود: بسیاری از بازنشستگان هستند که حاضرند داوطلبانه چند ساعت در روز در این سازمان کار کنند. کاری که باید انجام دهیم این است که ابتدا سازمان بازنشستگی را درست کنیم و سپس تلاش کنیم که این سازمان روی پای خود بایستید.

دکتر روحانی با اشاره به اینکه به ضرورت واگذاری اموال مازاد و عدم انجام مدیریت اقتصادی توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: سهام‌داری در پروژه‌ها ایرادی ندارد اما مدیریت اقتصادی نباید توسط این بخش انجام شود اما هر کجا که بخش خصوصی سرمایه‌گذاری کرد می‌توانیم مشارکت داشته باشیم.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه براساس قولی که به مجلس شورای اسلامی و ملت ایران داده‌ام، سال آینده سال واگذاری بزرگ شرکت‌های متعلق به شستا است، خاطر نشان کرد: البته می‌دانم که این حرکت برای برخی دشوار است، اما باید محکم بایستیم و آن را به انجام برسانیم چرا که انجام این کار نظر صد در صدی بنده و تأکید صد در صدی مقام معظم رهبری است.

دکتر روحانی افزود: رهبر معظم انقلاب در دولت یازدهم بر این موضوع تأکید داشتند و هنگامی که برای معرفی وزرای دولت دوازدهم خدمت ایشان رسیدم، یکی از نکات مهم ایشان این بود که دولت باید از کار اقتصادی دست بردارد.

 رئیس جمهور با بیان اینکه در اقتصاد ۳ بخش دولتی، تعاونی و خصوصی داریم، گفت: البته در اقتصاد ما یک بخشی تحت عنوان خصولتی وجود دارد که بدترین اقتصاد را به دنبال دارد، چرا که نه دلسوز کار هستند و نه مانند بخش دولتی، نظارتی بر آنها وجود دارد . کسی هم جرأت نظارت بر آنها را ندارد.

دکتر روحانی با تأکید بر اینکه بدترین اقتصاد، اقتصاد خصولتی است اظهار داشت: بویژه آن دسته‌ای که مسئولیت‌های دیگر هم برعهده دارند، یعنی خودشان ناظر و یا ضابط قوه قضائیه هستند و دستگاهی دیگر را در اختیار دارند.

رئیس جمهور با بیان اینکه باید اقتصاد را اصلاح کنیم، گفت: مقام معظم رهبری بر این مسأله تأکید کردند و نسبت به نیروهای مسلح نیز همین نظر را دارند و چند بار فرمودند که نیروهای مسلح باید دست از اقتصاد بردارند و آن را به مردم واگذار کرده و به وظایف اصلی و سنگین خود بپردازند.

 دکتر روحانی با بیان اینکه شستا یک چیزی میان بخش دولتی و خصولتی است، افزود: باید به طور واقعی در راستای واگذاری آن اقدام کنیم و اجازه دهیم خیال مردم راحت باشد و به آقای شریعتمداری در روزی که او را برای این وزارتخانه برگزیدم اعلام کردم که باید در پایان دولت، شستا به معنای مدیریت اقتصادی نباید وجود داشته باشد.

رئیس جمهور با تأکید بر ضرورت ایجاد شفافیت در همه بخش‌ها، گفت: در این راستا اقدام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در زمینه هیأت مدیره شستا بسیار ارزشمند بود، همچنین سامانه هایی که امروز از آنها رونمایی شد در بخش‌های مختلف می‌تواند تأثیرگذار و مهم باشد.

دکتر روحانی افزود: مردم در این سامانه‌ها می‌توانند چگونگی واگذاری‌ها را رصد کنند و این سامانه ها در بخش‌های مختلف تأمین اجتماعی، اشتغال و بازنشستگی، می‌تواند موجب تسهیل کار مردم شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه شفافیت عاملی است که می‌تواند جلوی فساد را بگیرد، اظهار داشت: امروز در دولت مراحل نهایی تدوین لایحه شفافیت برای ارایه به مجلس شورای اسلامی در حال انجام است، ضمن اینکه یک لایحه دیگر تحت عنوان تزاحم منافع در حال آماده‌سازی است.

دکتر روحانی با اشاره به اینکه شفافیت و نظارت عمومی مردم از راه‌های مبارزه با فساد است، گفت: نظارت همگانی همان اقدام در راستای امر به معروف و نهی از منکر است که این نظارت مردم از طریق این سامانه‌ها امکان‌پذیر است که امیدوارم بتوانیم در این راستا فعال باشیم.

رئیس جمهور استفاده از افراد شایسته اقوام و مذاهب گوناگون در امور گوناگون مرتبط با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را مثبت ارزیابی کرد و گفت: هر ایرانی شایسته که توان انجام کاری را دارد، باید جدای از قومیت و مذهب بیاید و کار کند؛ فرقی نمی‌کند، اگر می‌خواهید کار نکنند از آنها مالیات هم نگیرید و موقع رأی‌گیری هم به آنان نگویید که پای صندوق بیایند، اما اگر بناست مالیات بدهند و پای صندوق بیایند و روز جنگ در میدان جنگ رفته و شهید بدهند، باید از آنها هم استفاده کنیم.

دکتر روحانی با تأکید بر ضرورت جوانگرایی در بخش‌های مختلف دولت، خاطرنشان کرد: جوان دارای انرژی بوده و فعال است و می‌تواند بدون ترس و خستگی و با قدرت تصمیم‌گیری، کار خود را به انجام برساند.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه مدیران با افزایش سن، محتاط‌تر از قبل شده و مدام دستگاه‌های نظارتی را در ذهن خود می‌آورند، گفت: امروز در دولت، وزیر جوانی داریم که وقتی قوه قضائیه می‌گوید از او شکایت می‌کنم، نمی‌ترسد و کار خود را با قدرت ادامه می‌دهد.

دکتر روحانی ادامه داد: اینکه یک فردی در قوه قضائیه اعلام می‌کند که از وزیرجوان ما شکایت می‌کند، مهم نیست. اینکه یک جوان به نفع مردم کار می‌کند و به دستورهای بی‌ربط اعتنا نمی‌کند؛ این می‌شود، وزیر.

رئیس جمهور اظهار امیدواری کرد که بتوانیم با تلاش و ارایه خدمات به مردم در راستای رفع مشکلات آنان گام برداشته و مردم از خادمان خود راضی باشند.

Share