مصرف بالای ماهی دودی خطر شیوع سرطان در گیلان را افزایش میدهد
معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی گیلان عادات بد غذایی را یکی از علل موثر بروز سرطان خواند و گفت: مصرف بالای ماهیهای دودی خطر ابتلا به سرطانهای دستگاه گوارش را در این استان افزایش میدهد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از ایسنا، دکتر داودی با اشاره به علائم سرطان اظهار کرد: بروز هر گونه توده ناگهانی و خونریزیهای مزمن از اندامهای دستگاه گوارشی و … از نشانه های ابتلا به سرطان است.
وی با بیان اینکه سرطان بر حسب جنسیت در استان گیلان متفاوت است گفت: سرطان سینه در زنان و سرطان معده در مردان از شایعترین نوع سرطانها در این استان است.
معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تاکید بر اینکه سونامی سرطان در گیلان نداریم تصریح کرد: گیلان استانی سالمند است و ۱۳.۲ جمعیت استان را گروه سنی ۶۰ به بالا تشکیل میدهند و طبیعتا مقتضی این سن نارضایتیهای عمومی و بروز سرطانها را در پی خواهد داشت.
داودی با بیان اینکه شاخص سرطان براساس دستورالعمل سازمان جهانی بهداشتی به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت محاسبه میشود افزود: در گیلان به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر ۱۳۶ نفر سالانه به سرطان مبتلا میشوند.
وی با بیان اینکه گیلان از نظر شیوع ابتلا به سرطان براساس هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت از میانگین کشوری پایینتر است، یادآور شد: میانگین کشوری ابتلا به سرطان به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت ۱۴۵ نفر است.
بیش از ۲.۳ سرطانها در گیلان درمان میشوند
معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی گیلان شایعترین سرطانها در استان را سرطانهای دستگاههای گوارش شامل معده و روده، پستان، پوست، مثانه و مجاری عنوان کرد.
داودی با اعلام اینکه بیش از ۲.۳ سرطانها در گیلان درمان میشوند، گفت: ۱.۳ بدلیل پبشرفته بودن بیماری و یا دیر مراجعه کردن افراد قابل درمان نیست.
وی عادات بد غذایی را یکی از علل موثر بروز سرطان خواند و خاطرنشان کرد: مصرف بالای ماهیهای دودی خطر ابتلا به سرطانهای دستگاه گوارش را در این استان افزایش میدهد.
معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پایان بر پرهیز از مصرف غذایی دارای مواد نگهدارنده که موجب افزایش شیوع سرطان میشود تاکید کرد.
دیدگاه