در دوران مسئولیت من ۷۰۰ هزار معتاد کم شد | برای ۸ تا ۱۰ هزار نفر از بهبود یافتگان اشتغال ایجاد کردهایم
دبیرکل سابق ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه براساس شیوعشناسی صورت گرفته تعداد معتادان نسبت به ۵ سال گذشته ۷۰۰ هزار نفر کاهش داشته است، گفت: بیش از ۶۵ درصد اقدامات مقابلهای، اطلاعاتی بوده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از فارس، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور و دبیرکل سابق ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به اهمیت موضوع مواد مخدر در جامعه اظهارداشت: تاکنون ۶ جلسه در خصوص آسیبهای اجتماعی در خدمت رهبر معظم انقلاب بودهایم و جلسه هفتم نیز در اواخر آبان برگزار میشود و ایشان شخصاً این موضوع را پیگیری میکنند.
وی ادامه داد: موضوع مواد مخدر موضوع پیچیدهای است که با جان و بدن انسان مرتبط است و همه دنیا در این خصوص درگیر هستند و ما نسبت به شرایط جهانی در وضعیت مطلوبی هستیم ضمن اینکه در آغاز فعالیت بنده در ستاد مبارزه با مواد مخدر و براساس شیوعشناسی اعتیاد حدود ۳ میلیون نفر معتاد وجود داشت که در حال حاضر از این تعداد ۷۰۰ هزار نفر کاهش یافته است.
دبیرکل سابق ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به نقش مخرب مواد مخدر در بروز آسیبهای اجتماعی یادآور شد: وقتی موضوع طلاق را بررسی میکنیم اولین عامل اعتیاد است ضمن اینکه رهبر معظم انقلاب نیز در ۵ عنوان آسیبشناسی که مطرح کردند اعتیاد را به عنوان آسیب اول مطرح کردند.
رحمانی فضلی با بیان اینکه نیروی انتظامی علاوه بر مبارزه با مواد مخدر در حوزه اجتماعی کردن مبارزه نقش زیادی داشته است، یادآور شد: ما بدون اجتماعی کردن این مسئله نمیتوانیم با مسائل آسیبهای اجتماعی مواجه شویم ضمن اینکه بهترین راه مبارزه با اعتیاد، معتاد نشدن است.
وی با بیان اینکه در بحث پیشگیری و اجتماعی کردن مبارزه با اعتیاد تشکلهای مردمی نقش موثری دارند، گفت: در بحث مقابله با مواد مخدر تاکید بر روش اطلاعاتی بوده و بیش از ۶۵ درصد اقدامات مقابلهای، اطلاعاتی بوده است و نیروی انتظامی و وزارت اطلاعات کارهای خوبی را انجام دادهاند.
وزیر کشور با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه صیانت خاطرنشان کرد: برای ۸ تا ۱۰ هزار نفر از بهبود یافتگان از اعتیاد اشتغال ایجاد کردهایم ضمن اینکه در بُعد بینالمللی نیز تلاش کردیم با سازمان ملل و نهادهای منطقهای تعامل داشته باشیم اما با همه اقدامات انجام شده هنوز هم وجود یک معتاد برای ما مسئله است.
دیدگاه