آشپزهای برتر معرفی می‌شوند

برگزاری اولین جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی در رشت

“حمیدرضا آذرپور” گفت: این جشنواره با هدف حمایت از فرهنگ غذایی به عنوان ایرانی ترین کالا، استعدادیابی آشپزی در گیلان، افزایش شادابی و نشاط در مردم و ترویج گردشگری غذا از ۲۷تا ۲۹تیرماه در مجموعه گردشگری آبشار رشت برگزار می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان از برگزاری اولین جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی در اواخر ماه جاری در رشت خبر داد.

“حمیدرضا آذرپور” با اعلام این خبر افزود: این جشنواره با هدف حمایت از فرهنگ غذایی به عنوان ایرانی ترین کالا، استعدادیابی آشپزی در گیلان، افزایش شادابی و نشاط در مردم و ترویج گردشگری غذا از ۲۷تا ۲۹تیرماه در مجموعه گردشگری آبشار رشت برگزار می شود.

وی ادامه داد: اجرای مراسم آیینی، مسابقه استعدادیابی آشپزی، مسابقه انتخاب برترین مراکز عرضه غذا، اجرای کارگاههای آموزشی عمومی، علوم و فنون آشپزی و رستوران داری، عرضه غذا در غرفه های جشنواره، نمایش کالاها و محصولات ایرانی در غرفه های مختلف، اجرای کارگاههای پرسش و پاسخ در زمینه انواع غذا توسط اساتید برجسته کشور و استانی از جمله برنامه های جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی است.

به گفته آذرپور، از جمله مزایای شرکت در این جشنواره انتخاب استعدادهای آشپزی استان، انتخاب بهترین مراکز عرضه غذا و حضور برندگان مسابقه های استعدادیابی و مراکز عرضه غذا در جشنواره ملی و فینال مسابقات در بهمن ماه سالجاری(نمایشگاه بین المللی گردشگری) است.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان گفت: علاقمندان می توانند برای شرکت در جشنواره و مسابقه ها به دبیرخانه معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان به شماره تماس ۳۳۶۱۸۴۵۹و ۰۹۹۱۴۶۳۲۴۹۵و یا ادارات شهرستانی میراث فرهنگی استان مراجعه و ثبت نام کنند.

گفتنی است، این جشنواره در دو بخش “مسابقه تفریحی بین خانواده ها و استعدادیابی” و “مسابقه حرفه ای انتخاب برترین مراکز غذا” برگزار می شود.

Share