کشف جسد یک بانوی جوان در پی حادثه سیل در اشکورات رودسر
صالح پور با بیان اینکه جسد یکی دیگر از مفقودان حادثه سیل شرق گیلان پیدا شده است گفت: این پیکر متعلق به یک خانم جوان است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا کامیار صالحپور در گفتوگو با تسنیم اظهار داشت: با تلاش نیروهای جمعیت هلال احمر و با ادامه عملیات جستوجوی مفقودان حادثه سیل و رانش زمین در اشکورات رودسر جسد یکی از حادثه دیدگان که متعلق به یک خانم جوان است پیدا شد.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان رودسر عنوان کرد: پیکر این خانم جوان که از زیر گلولای بسیار زیاد انباشت شده زیر پل زیاز با کمک و تلاش نیروهای جمعیت هلال احمر و بیلهای مکانیکی بیرون کشیده شده است برخلاف مورد دیروز کاملاً سالم است.
صالحپور با بیان اینکه در حال حاضر جسد پیدا شده هنوز انتقال داده نشده است عنوان کرد: هماهنگیهای لازم جهت انتقال پیکر این خانم انجام شده است و با رسیدن کمکهای ویژه و ماشینهای حمل مخصوص به سردخانه انتقال داده خواهد شد.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان رودسر خاطرنشان کرد: تیمهای هلال احمر با کمک سایر ماشینآلات سنگین خاکبرداری نظیر بیل مکانیکی و بولدوزر چندین روز است که منطقه بین پل روستای کاکرود و اطراف منازل تخریب شده را جستوجو کردهاند.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان رودسر عنوان کرد: امروز ۸ تیم متشکل از نیروهای جمعیت هلال احمر شهرستان رودسر، مرکز استان و سایر مناطق دیگر در عملیات جستوجو مفقودان حادثه سیل و رانش زمین در منطقه اشکورات رودسر شرکت کردند.
دیدگاه