مرکز فیزیوتراپی و کاردرمانی در رودسر افتتاح شد+تصاویر
در اولین روز از هفته هلال احمر مرکز فیزیوتراپی و کاردرمانی موقوفه محمدکاظم حیدرپور در در شهرستان رودسر افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت، این مرکز در زمینی به مساحت هزار و ۲۰۰ متر مربع و ساختمان ۳۵۰ متر مربع در دو طبقه با اعتبار یک و نیم میلیارد تومان مورد بهره برداری افتتاح شد.

اختصاصی پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، در اولین روز از هفته هلال احمر مرکز فیزیوتراپی و کاردرمانی موقوفه محمدکاظم حیدرپور در در شهرستان رودسر افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.
این مرکز در زمینی به مساحت هزار و ۲۰۰ مترمربع و ساختمان ۳۵۰ متر مربع در دو طبقه با اعتبار یک و نیم میلیارد تومان مورد بهره برداری افتتاح شد.
به گزارش خبرنگار دیارمیرزا، در شیفت صبح فیزیوتراپی ۲۵ نفر و در بخش کاردرمانی ۱۲ نفر روزانه مورد پذیرش قرار میگیرند؛ این مرکز درمانی، مجهز به دستگاهای پیشرفته الکتروتراپی و مکانوتراپی و کاردرمانی میباشد.
گفتنی است در این مراسم، امام جمعه رودسر، مدیرعامل هلال احمر استان گیلان، معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری رودسر و جمعی از مقامات استان و شهرستان شرکت داشتند.
دیدگاه