کوچکی نژاد تأکید کرد:

در صورت حذف کنکور آزمون ورودی دانشگاه‌ها حذف نمی‌شود

نائب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه درنهایت کنکور حذف می‌شود اما آزمون حذف نمی‌شود، گفت: دانشگاه صنعتی شریف و دیگر دانشگاه‌های معتبر آزمون‌های داخلی خودشان را دارند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از فارس، جبار کوچکی نژاد با بیان اینکه در اواخر مجلس نهم قانونی تصویب شد که تا سال ۹۷ کنکور حذف شود، اظهار کرد: در قانون مصوب شده بود که ۸۰ درصد نمرات دوران دبیرستان در کنکور اثر داشته باشد اما با مشکلی مواجه شدیم که آزمون‌ها باید‌ استاندارد می‌شد.

وی با اشاره به اینکه طرحی در مجلس وجود دارد که سازمانی مانند سازمان سنجش زیر نظر رئیس‌جمهور تشکیل شود، افزود: در طرح این مسئله مطرح شد که این سازمان باید کل آزمون‌های کشور را برگزار کند.

نائب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: اکنون تمامی آزمون‌های استخدامی توسط سازمان سنجش برگزار می‌شود که در گذشته توسط دستگاه‌ها برگزار می‌شد و گاهاً استاندارد نبود و مشکلاتی پیش می‌آمد.

کوچکی نژاد با اشاره به اینکه سازمان‌ سنجش امکانات خوبی دارد، بیان کرد: آموزش‌وپرورش در بخش سنجش واحدی در دل خود آموزش‌وپرورش است که حداقل امکانات را دارد.

وی با بیان اینکه در زمینه حذف کنکور نگرانی وجود داشت که نتوانیم استانداردها‌ را داشته باشیم و شاید حقی از دانش‌آموز ضایع شود، افزود: تعدادی از دانش‌آموزان‌ دارای معدل ۲۰ هستند و پذیرش دانشگاه‌های معتبر محدود است و ممکن است این مسئله مشکلی را برای پذیرش ایجاد کند.

نائب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در حال تلاش هستیم که در بخش سنجش روش جدیدی را اعمال کنیم، بیان کرد: سازمان سنجش بخشی از معدل را اعمال می‌کند اما آن چیزی که قانون است کنکور در سال ۱۳۹۷ حذف نمی‌شود.

کوچکی نژاد با بیان اینکه در نهایت کنکور حذف می‌شود اما آزمون حذف نمی‌شود، گفت: دانشگاه صنعتی شریف و دیگر دانشگاه‌های معتبر آزمون‌های داخلی خودشان را دارند همان‌طور که در دنیا هم خیلی از دانشگاه‌ها برای ورودی دانشجوهای خودشان، مستقل کنکور برگزار می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه طرح حذف کنکور ایراداتی دارد که باید حل شود، تصریح کرد: امکانات باید برای سنجش فراهم شود که سنجش عادلانه‌ای در همه بخش‌های کشور و واحدهای آموزشی داشته باشیم و آن زمان می‌توانیم معدل یا سابقه تحصیلی دانش‌آموزان را جایگزین کنکور کنیم.

نائب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: این قانون هم به آموزش‌وپرورش و هم به وزارت علوم اعلام‌شده و تمامی دستگاه‌ها در جریان هستند و برای اجرای این قانون هم ابزار و امکانات نیاز است و هم‌، زمانی لازم است که دانشگاه‌ها و آموزش‌وپرورش باهم تطبیق پیدا کنند که هنوز نتوانستند تطبیق دهند.

Share