ربیعی در صحن علنی مجلس:

هیچ کدام ما سوپر مدیر نیستیم | وزارت کار راهی جز مسیر رفته را در پیش نداشت

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه سیاست‌های فقرزدایی را در دولت به پیش برده‌ایم، افزود: فقرزدایی ۲۰ سال برنامه نیاز دارد و فقر و معضل آن با پاشیدن پول حل نخواهد شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از خانه ملت، علی ربیعی در نشست علنی امروز (سه شنبه، ۲۲ اسفند ماه) مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به استیضاح کنندگان با بیان اینکه حضور در صحن مجلس را فرصتی برای طرح اهم مسائل کشور می‌دانم، گفت: این حضور فرصتی برای بنده به عنوان یک عضو دولت که ۴ دهه سابقه خدمت در عرصه‌های مختلف را داشته‌ام، است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه استیضاح را حق مجلس می‌دانم، افزود: می‌دانم که اگر بخواهیم به ثبات و پیشرفت برسیم مسیر ما همان بوده و چیزی جز آن نیست اما متأسفم که همین ابتدا مطابق قانون آنچه که در استیضاح آمده بود و باید مطرح می‌شد دوستان در همین اندازه برخلاف مشی قانون عمل کردند، از این رو انتظار از رئیس محترم مجلس دارم که در این موارد مطابق قانون از طرح مباحث خارج از استیضاح پیشگیری کند.

ربیعی با بیان اینکه ۷ ماه پیش در ۲۹ مرداد ماه ۹۶ برنامه‌ای به مجلس ارایه کرده و ۱۹۱ نماینده مجلس به آن رأی مثبت داده‌اند، تصریح کرد: من مشتاق هستم که استیضاح‌کنندگان خیلی صریح و شفاف با عدد و رقم نه با کلیات انحراف من و همکارانم را از این برنامه‌ها اعلام کنند، جملات و گذاره‌های کلی و با مواردی از این دست نمی‌توان شاخص‌ها را اندازه‌گیری کرد.

وی ادامه داد: آیا به طور کلی می‌توانیم بگوییم نارسایی و سوء استفاده وجود دارد، علت چیست، به چه صورت است، این علت تا چه اندازه ناشی از ساختار و چه اندازه ناشی از مدیریت است؟ ما همین طور می‌ایستیم و مباحث کلی را مورد بحث قرار می‌دهیم که نتیجه آن عدم تصمیم‌گیری صحیح است.

ربیعی با بیان اینکه بنده به عنوان یک سرباز کوچک در خدمت نظام هستم، گفت: امیدواریم این استیضاح بتواند راهگشای برنامه‌های خود باشد.

وی با تأکید بر اینکه علت اینکه عمده مباحث مطرح شده حول و حوش شرکت‌های وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است بنده نیز بیشتر صحبت‌های خود را در این حوزه مطرح خواهم کرد، گفت: متأسفم که کارکردهای اجتماعی این وزارتخانه به مجموعه‌ای مانند شستا یا برخی از مجموعه‌های اقتصادی آن هم به شکل اقرارآمیز تقلیل پیدا کرده است.

ربیعی با بیان اینکه بنده نه به عنوان یک وزیر بلکه یک کنشگر در مقابل شما می‌خواهم به شما بگویم که ما امروز مسائل بنیادینی در پیش رو داریم، گفت:  به جز سیاست خارجی و مسئله خشکسالی که دو مسئله مهم ما است ما مسائل مختلف در  حوزه آسیب‌ها، فقر، عدالت و مسئله آینده و ریسک زندگی مردم در قالب صندوق‌ها و بیکاری انباشته شده را در پیش رو داریم ازاین رو ما باید با فهم درست، اجماع و اصلاح ساختارها نسبت به رفع آن ها اقدام کنیم.

این عضو کابینه دولت دوازدهم با اشاره به شلوغی‌های اخیر کشور در برخی شهرها تصریح کرد: بنده آمارهای مختلفی از میزان فقر، بیکاری، خشکسالی و میزان اشتغال و همچنین انواع و اقسام شاخص‌ها را آماده کرده بودم، غالب کسانی که دستگیر شده بودند شغل داشتند، در این رابطه باید بدانیم اتفاقات بزرگتری رخ داده در مسائل و آنها آژیری برای کشور بود.

وی ادامه داد: از این رو من خوشحالم که در وزارتخانه‌ای قرار گرفتم که با اصلی‌ترین و بنیادی‌ترین مسائل مرتبط با امنیت ملی سرو کار دارد.

ربیعی با تأکید بر اینکه در زمینه شاخص بیکاری در اندازه‌ای که داده و ستاده‌های  من به وجود آورده موفق عمل کرده‌ام و انگیزه داشته و پرتلاش بوده ام، تصریح کرد: بنده با داشتن نظریه‌های خوب و به کارگیری تیم خوب توانستم اقدامات خوبی را انجام دهم اما رفع این معضلات نیاز به اجماع همه مسئولان اعم از مجلس دارد.

وی گفت: من معتقد هستم که ماهی یک میلیون بار مراجعه به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی صورت می گیرد و همین شرایطی را به وجود آورده که بتوانیم در کنار هم برنامه‌هایی را به پیش ببریم که ثبات نظام مقدس را بیشتر کنیم.

این عضو کابینه دولت دوازدهم با بیان اینکه ما سیاست‌های فقرزدایی را در دولت به پیش برده‌ایم، افزود: فقرزدایی ۲۰ سال برنامه نیاز دارد و فقر و معضل آن با پاشیدن پول حل نخواهد شد همان طور که اشتغال با پاشیدن پول حل نخواهد شد.

ربیعی ادامه داد: ما خودمان در این وزارتخانه اصلاح صندوق‌ها را به دولت پیشنهاد کردیم و بنده در برنامه سال ۹۲ اعلام کردم یکی از بنیادی‌ترین و اساسی‌ترین بحث‌ها در زمینه آسیب های اجتماعی و جهت‌گیری‌های آنها توسط همین وزارتخانه تولید شده و در حوزه های کارگری کارهای زیادی شده و پیشی کردن  مزد از تورم سیاستی بوده که اجرایی شده است.

وی گفت: بخشی از وظایف من در صندوق‌ها شرکت‌ها بوده است که پیرامون آنها باید بیشتر صحبت‌های خود را در این حوزه متمرکز کنم. اندازه‌ای که این صندوق‌های در اختیار وزارتخانه ما در GDP کشور است اما غلوآمیز درباره آن صحبت می شود، ما در مجموع ۱.۴ اقتصاد کشور هستیم.

ربیعی با بیان اینکه بنده خوشحالم که فقط شستا و صندوق‌های ما زیر ذره بین است، گفت: یکی از اقدامات این وزارتخانه  برای توامندی شرکتها حرکت به سوی شفاف سازی است وازهمین روبنده نه به عنوان یک نظریه اقتصادی بلکه به عنوان یک نظریه مبارزه با فساد اعتقاد دارم ما باید دراین شرکتها به سمت غیر بنگاه داری حرکت کنیم، بنده ازشما می پرسم پروندهای نظیر ۳ هزار میلیارد  تومانی  روشد، کدامیک به وزارتخانه بنده مرتبط است.

هیچ کدام ما سوپر مدیر نیستیم

ربیعی افزود: هیچ کدام ما سوپر مدیر نیستیم  و دوران مدیران سوپر من گذشته است و از همین روآقای لطفی در زمان دولت گذشته مدیرعامل  هلدینگ  بوده است مگر دولت گذشته  رفیق خانه کارگران بوده است چرا توهین می کنند؟ ایشان سلسه مراتب عمودی را طی کرده است.

ربیعی افزود:  امروز تیمی که در هیئت مدیره شستا چیده شده است از اقتصادان های برجسته هستند و بنده ثبات مدیرت را در سازمان تامین اجتماعی حفظ کردم واین در حالی است که پروندهای که خودم بنام صندوق ها باز کردم و ازهمین رو اقای لاریجانی به یاد دارید، خودم درباره صندوق ها از شما در خواست کردم اما باید امروز پاسخگویی استضیاح شوم که خودم پرونده آن را باز کردم.

۹۰ درصد شرکتهای تابع در بورس فهرست شده اند

ربیعی تصریح کرد: من امروز خوشحالم بگم ۹۰ درصد شرکتهای تابع در بورس فهرست شده اند و نماینده ای محترم اسامی  هیئت مدیره را خواسته بود و بنابراین باید گفت ۹۰درصد آن هم اکنون در سایت بورس است و این در حالی  است که بنده موفق شدم هر جایی که تخلفی و ساختار معیوبی بوده  است  باآن برخورد کردم.

ربیعی افزود: بنده  در کارخانه ژنرال موتورز در سال ۱۳۵۴ کارفرمای  بنام مهدی اخوان کاشانی داشته ام  و ایشان هر وقت می آمدند تن کارگران می لرزد و به الله امروز  بنده کارگران را اخوان  کاشانی خود می بینم چرا زمانی که دلسوزانه حرف می زنم  تعابیر بد بکارمی گیرد.

وی ادامه داد: کارگران  را کارفرمای خویش می بینم و بنده به دنبال بهینه کردن سرمایه گذاری ها هستم  و اعتقاد دارم  باید در بازار سرمایه باشیم و ما  همچنین در کیفیت بنگاه داری در حال برنامه ریزی هستیم و بنابراین مجلس باید به من پاداش بدهد که  برنامه  ریزی کردیم که صندوق ها از بنگاه داری رها شوند.

وزیرتعاون وکار رفاه اجتماعی افزود: اقای لاریجانی مکنزی آمد صندوق کشوری را مطالعه کرد  و گفت ۴۵۰ هزار میلیارد تومان  تصمیمات دولت و مجلس بر این صندوق بارآورده  است و صندوق ها دیگر مفهومی ندارند  واین در حالی است که میانیگن کل فروش شستا در گذشته تنها برابر با ۸هزار ۸۰۰میلیارد تومان بوده است و این میزان امروز به  ۲۱ هزار میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است.

وی ادامه داد: مگر این شرکتها  را وزیر رفاه را تحویل گرفت و مگر ما با اجبار گفتیم به ما کشتیرانی بدهید و یک سیاست غلطی که در آن روز هیچ کس فریاد نزد و ما خصوصی سازی  را دنبال کردیم.

بنابراین گزارش علی ربیعی در ادامه با بیان اینکه صندوق فولاد روشن‌ترین و بدترین شکل این نوع واگذاری‌ها است که سال ۹۱ پایگذاری شده، گفت: دکتر مصری و دکتر  عباسی این صندوق را نگرفتند چراکه می‌دانستند چه وضعیتی دارند اما ما این صندوق را با آن وضعیتی که داشت تحویل گرفتیم، شرکتی که ۲۵۰۰ میلیارد تومان قیمت‌گذاری کرده‌اند ۵۰۰ میلیارد هم نمی‌ارزد، حال چه کسی جرائت دارد آن‌ها را بفروشد؟ درواقع ما وارث چنین وضعیتی هستیم و امروز که شما درباره این بنگاه‌ها قضاوت می‌کنید باید چنین شرایطی را نیز در نظر بگیرد.

می‌خواهم قفل و زنجیز شرکت‌ها را از پای شرکت‌های رفاهی جدا کنم

وی در جریان طرح استیضاح‌اش در مجلس شورای اسلامی در دفاع از خود با بیان اینکه اتفاقا اگر می‌خواهیم از بنگاه‌داری خارج شوم برای رسیدن به فروش باید سود خود را ۸۰ درصد کنیم، افزود: درواقع می‌خواهم از بنگاه‌های کم‌بازده خارج شویم، روز دفاع خود نیز گفتم که می‌خواهم قفل و زنجیز شرکت‌ها را از پای شرکت‌های رفاهی جدا کنم، اکنون نیز حاضرم با هر طرحی همکاری کنم تا مشخص شود چگونه صندوق‌ها را رها کرده و به سرمایه‌گذاری و پول‌افزایی در صندوق‌ها برسیم. به این می‌گویند؛ اصلاح ساختاری، درواقع شما مطالعه کنید کژی از کجا آغاز شد تا اصلاحات و حل و فصل مسائل را از همان جا آغاز کنیم.

همین که تثبیت شغل کرده‌ایم هنر کرده‌ایم

ربیعی با تاکید بر اینکه در دوران وزارت وی محاسن دیگری نیز وجود داشته است، یادآور شد: من مسئول تثبت شغل هستم اگر می‌خواستم در این شرکت‌ها اقتصادی برخورد کنم قطعا با تعداد بیشتری از بیکاری روبه رو می‌شدیم لذا ما فقط ایستادیم مراقب کردیم که این شرکت‌ها به زیان‌دهی نرسند و معتقدم این هنر ما بوده است. ۳۴ شرکت زیان‌ده فقط در استان تهران وجود داشت که اگر تعطیل می‌شدند تعداد بیکاری‌ها افزایش می‌یافت بنابراین همین که تثبیت شغل کرده‌ایم هنر کرده‌ایم.

امروز به ۱۱۰میلیارد تومان سودآوری در فولاد آهن رسیده‌ایم

وزیر کار، رفاه، تعاون و اجتماعی با بیان مثالی در این خصوص ادامه داد: شرکت فولادآهن به‌عنوان غول صنعت کشور قبل از واگذاری به این وزارتخانه ۸هزار نفر پرسنل داشته اما امروز ۱۶هزار نفر پرسنل مستقیم و غیرمستقیم دارد لذا نتیجه فعالیت و اقدامات این شرکت با مجموعه نیروهای اضافه شده، زیان هزار و سیصد میلیاردی در سال ۹۴ بوده است.امروز به ۱۱۰میلیارد تومان به سودآوری در همین شرکت رسیده‌ایم آیا این هنر نبوده است.

وزارتخانه من وظیفه کاهش فقر و نابرابری را دارد. با توجه به فشارهای محیطی نه تنها ناموفق عمل نکردیم بلکه حرکت سالمی نیز داشته‌ایم

وزیر کار، رفاه، تعاون و اجتماعی اضافه کرد: وزارتخانه من وظیفه کاهش فقر و نابرابری، ایجاد عدالت از طریق اشتغال خرد، اجرای سیاست‌های حول و حوش آموزش‌ها، مهارت و توانمندسازی مردم را دارد و شرکت‌ها بخش کوچکی از وظایفش به شمار میاید، درواقع در زمینه کاهش ریسک زندگی نیز مسئولیت دارد ولذا ما در اینجا نه تنها ناموفق عمل نکردیم بلکه با توجه به شرایط موجود و فشارهای محیطی حتی حرکت سالمی نیز داشته‌ایم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه به موضوعاتی که موافقان استیضاح مطرح کردند اشاره کرد و گفت: متأسفانه نه تنها پروژه‌های اجتماعی را به خوبی اداره نمی‌کنیم نسبت به تقویت وزارتخانه اجتماعی پرداخته نمی‌شود از این رو در قضاوت‌ها به بیان آمار و اطلاعات اشتباه پرداخته می‌شود.

ربیعی با اشاره به اظهارات آقای حسن بیکی در موافقت با استیضاح گفت: وی یادآور شد که ارزش شستا ۶۰۰ هزار میلیارد تومان است که این آمار درست نیست؛ از سوی دیگر در مورد پالایشگاه‌های واگذار شده مباحثی مطرح شد که اشتباه است در حقیقت در دوران تصدی ما بر این وزارتخانه سودآوری پالایشگاه‌های واگذار شده افزایش یافته و حدود ۳ هزار میلیارد تومان نیز سرمایه‌گذاری شده است حتی در ستاره خلیج فارس نیز ۲۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده است.

بیمه ۱۱ هزار فقیر در جریان طرح تحول سلامت به همت وزارت کار

وی افزود: وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی به خوبی در کنار دولت توانسته دو هدف رفع فقر مطلق و اشتغال فراگیر را دنبال کند. طرح بیمه همگانی و تحول نظام سلامت که یک بار سنگین آن بر دوش وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی بود از جمله اقدامات در این راستا است. به موجب بیمه همگانی ۱۱ هزار فقیر و حاشیه نشین شهری و کارگران بیمه شدند و به همت این وزارتخانه طرح تحول سلامت با همه انتقادات و خلاء‌ها را ادامه داد.

این عضو کابینه دولت دوازدهم ادامه داد: بیمه شدن فقرا را از افتخارات طرح تحول سلامت می‌دانم که توسط این وزارتخانه انجام گرفت. همچنین از  ۱۳۹۸ برنامه‌ریزی شده تا اقدامات دیگری در دستور کار قرار گیرد. همچنین به کمک نمایندگان لایحه حمایتی را تصویب و لایحه نظام چند لایه بیمه ای را پیش بردیم؛ حداقل‌ها را نیز به ۸۰ درصد حداقل دستمزد رساندیم و با تصویب لایحه حمایت از حقوق معلولان توانستیم میزان حداقل دستمزد این افراد را نیز افزایش دهیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی یادآور شد: قدرت خرید بازنشسته‌ها در سال‌های گذشته کاهش چشمگیری داشت و فاصله بین تورم و افزایش به ۶۷ درصد رسیده بود اما وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با همراهی رئیس جمهور و دولت سیاست پیشی دادن مزد بر تورم را نهادینه کرد. حقوق بازنشسته‌های کشوری نیز در عرض ۳ سال به صورت پلکانی افزایش یافته هر چند با وضعیت مطلوب فاصله بسیار است.

وزارت کار راهی جز مسیر رفته را در پیش نداشت

ربیعی ادامه داد: وضع کارگران و بازنشسته‌ها خوب نیست اما این وزارتخانه مسیری جز راه رفته را نداشته است. با همراهی وزارت راه و شهرسازی نیز اقدامات خوبی انجام گرفت که مسکن حمایتی از جمله اقدامات است. همچنین ریسک زندگی مردم را کاهش دادیم.

وی تصریح کرد: ۶ میلیون ایرانی هیچ دفترچه تأمین اجتماعی ندارند لذا در هیئت وزیران موضوع را مطرح کردیم تا پس از کار کارشناسی بتوانیم انقلابی در کاهش ریسک زندگی مردم ایجاد کنیم. همچنین با توجه به هزار روز اول زندگی کودکان نظام غربالگری را پایه‌ریزی کردیم، هم اکنون نیز نظام غربالگری، گوش‌شنوایی و ژنتیک را دنبال می‌کنیم تا اقدامات بنیادین انجام شود.

حمایت غذایی از ۲۰۰ زن باردار دارای سوء تغذیه

این عضو کابینه دولت دوازدهم یادآور شد: با وجود بودجه کم دولت ۲۰۰ هزار زن باردار دارای سوء تغذیه را حمایت غذایی کردیم و در روستاها هزار وعده غذای گرم برای هزار روز اول زندگی داده شد. امنیت شغلی امروزه به یکی از بزرگترین دغدغه‌ها تبدیل شده بنابراین با این قوانین به سمت تأمین آن هستیم.

تحقق گفتگوی اجتماعی میان کارگر و کارفرما / ۵۵ درصد تشکل‌های کارگری افزایش یافت

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی معتقد است در دوره تصدی وی بر وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی نزدیکترین دوره به گفت وگوی میان کارگر و کارفرماست به نوعی که گفت‌وگوی اجتماعی مسالمت آمیز تحقق پیدا کرده، همچنین ۵۵ درصد تشکل‌های کارگری افزایش یافته و نهادهای خیر جمعی و گفتمان خیر جمعی نیز ساماندهی شده است.

ربیعی ادامه داد: در صورت ادامه کار با حضور معاون اول رئیس جمهور و رئیس مجلس پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان را راه‌اندازی خواهیم کرد. به موجب این پایگاه اطلاعات ۲۳ میلیون خانوار ایرانی تجمیع و برای هر ایرانی شناسنامه صادر می‌شود لذا مبارزه با فقر جهت‌دار می‌شود.

وی از همراهی وزارت علوم و آموزش و پرورش یاد کرد و گفت: به موجب همراهی این دو وزارتخانه کودکان بازمانده از تحصیل را ساماندهی کردیم. متأسفانه در استان‌هایی چون سیستان و بلوچستان که مملو از کودکان بازمانده از تحصیل بود این مشکلات مرتفع گردید.

این عضو کابینه دولت دوازدهم تصریح کرد: همچنین کارت اعتبار رفاهی برای بازنشستگان را به جلو بردیم، کارت هویت کودکان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی نیز در دستور قرار گرفته زیرا نداشتن شناسنامه وضعیت آنها را وخیم کرده بود. همچنین تضمین خرید بازنشستگان را در وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی دنبال شده است.

وی با اشاره به اینکه امروزه برخی از نمایندگان اعتراض می کنند نسبت به اینکه چرا یک پزشک در رأس سازمان تامین اجتماعی قرار دارد، گفت: وی ۲۵ سال سابقه فعالیت در این عرصه داشته است و قانون هم در این زمینه اجازه داده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه حقوق عقب افتاده برای پرداخت نداریم، اظهار کرد: در ماه جاری نیز ۱۱ هزار میلیارد تومان تجهیز منابع باید صورت بگیرد که در دست اقدام است.

ربیعی با اشاره به اینکه با در نظر گرفتن اجرای قانون بازنشستگی ۱۴ هزار و ۸ فقره حکم بازنشستگی صادر شده است، افزود: بر این اساس ۱۵ هزار حکم دیگر در حال صدور است.

وی با اشاره به اینکه امروزه ۶ برنامه در حوزه اشتغال توسط دولت در دست اجرا قرار دارد، تصریح کرد: اشتغال از طریق رشد کلاسیک که دستگاه های مختلفی در آن نقش دارند، یکی از این برنامه هاست.

این عضو کابینه دولت دوازدهم با اشاره به اینکه تثبیت اشتغال موجود نیز از دیگر برنامه هایی است که براساس آن ستادهای استانی نیز راه اندازی شده اند، افزود: اگر این برنامه اجرایی نمی شد حدود ۳۰۰ هزار شغل از بین می رفت.

ربیعی با اشاره به اینکه در ۹ ماهه ابتدایی سال ۶۰۰ هزار دفترچه تامین اجتماعی شغل اولی صادر شده است، گفت: با پولپاشی مشکلات حل نمی شود، لذا با برنامه جلو می رویم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه اشتغال روستایی، حمایتی و فراگیر نیز از دیگر برنامه هایی است که در دستور کار قرار دارد، تصریح کرد: در اشتغال روستایی ۵۰ کارشناس ایرانی بین المللی برنامه ای را تدوین کرده اند که از ماه های ابتدایی سال به بعد نتایج آن به ثمر خواهد نشست.

وی با اشاره به اینکه در بحث اشتغال پایدار مشکلات کشور را بررسی کرده ایم، گفت: در این بین برنامه مهارت آموزی و کارورزی دانش آموزی را نیز ساماندهی کرده ایم؛ بر این اساس حداقل ۳۰۰ هزار شغل از طریق راه های یاد شده ایجاد خواهد شد.

ربیعی با اشاره به اینکه به سمت شغل های غیررسمی حرکت کردیم، اما این موضوع در دوران رکود امری مهم محسوب می شود، افزود: آماری که سازمان برنامه و بودجه در این زمینه ارائه می دهد، مهم است، اما ملموس نیست و دلیل آن بی کیفیتی برخی مشاغل و البته زیادی ورودی و خروجی بیکاران است.

این عضو کابینه دولت دوازدهم ضمن تاکید بر اینکه نمی توان دولت را متهم کرد، بیان کرد: امروزه سیاست های تنگاتنگی مربوط به نظام تامین مالی تبیین شده و در این بین سند اشتغال نیز آماده است تا بر این اساس امور را پیش ببریم. امروزه نظام بانکی هم در این راستا فعالیت می کند و ۲۰ هزار میلیارد تومانی که برای اشتغال فراگیر در نظر گرفته شده در همین جهت هزینه خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه طبق برنامه های پیش بینی شده به سمت شیب اشتغال پایدار حرکت می کنیم، گفت: امروزه نمایندگان کردستان می توانند بیان کنند که با راه اندازی انستیتو گیم در این استان، نرم افزار به کشورهای مختلف صادر می شود که سبب اشتغالزایی است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن بیان اینکه در سیاست بازار کار، تنظیم روابط کار با وزارتخانه تحت مدیریتش قرار دارد، افزود: موضوع اشتغال با رفتن من و آمدن فرد دیگری درست نمی شود و باید طبق برنامه عمل کرد.

Share