ضرغامی مطرح کرد:

روحانی ۹۶ برخلاف ۹۲ مدافع بود و نه مهاجم | به طور جدی نگران‌ احمدی‌نژاد هستم

سید عزت الله ضرغامی در مصاحبه‌ای گفت: اصولگرایان یک تیم پرستاره و به تعبیر فوتبالی‌ها کهکشانی هستند که سالهاست نتوانستند مربی خوبی برای خود دست و پا کنند. در واقع همه‌شان تشریف دارند! برخی از آنان مدیران قوی و کارآمدی هستند ولی در حاشیه مانده‌اند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا محورهای گفتگوی تفصیلی مهندس ضرغامی با روزنامه آفتاب یزد را در ادامه می‌خوانید:

سید عزت الله ضرغامی در مصاحبه‌ای گفت: اصولگرایان یک تیم پرستاره و به تعبیر فوتبالی‌ها کهکشانی هستند که سالهاست نتوانستند مربی خوبی برای خود دست و پا کنند. در واقع همه‌شان تشریف دارند! برخی از آنان مدیران قوی و کارآمدی هستند ولی در حاشیه مانده‌اند. محورهای گفتگوی تفصیلی مهندس ضرغامی با روزنامه آفتاب یزد را در ادامه می‌خوانید:

* آقای روحانی در مونولوگ و خطابه قوی‌تر از دیالوگ و گفتگو ظاهر می‌شود. به همین دلیل مصاحبه‌های تلویزیونی ایشان جذاب نیست.

* تیم قبلی روحانی بر اساس موفقیت در برجام و دیپلماسی خارجی بود. حالا که اینطور نشده پس باید چینش جدید کابینه بر اساس نگاه به درون و مدیریت جهادی صورت گیرد.

* معمولاً روسای جمهور در دوره دوم کم کار و محافظه کارتر می‌شوند. ریسک نمی‌کنند و می‌خواهند همه چیز به خوبی و خوشی تمام شود. در سال آخر دوره اول هم بیشتر، نگاه پوپولیستی و رای آوری دارند. پس رئیس جمهور باید در همان ۴ سال اول کار را تمام کند

* همه اصلاحات و اقدامات سازنده امیرکبیر در ۳ سال صورت گرفت.

* رئیس صداوسیما اختیار زیادی دارد و می‌تواند بر اساس «اجتهاد رسانه‌ای» دستگاههای مختلف کشور را بهم پیوند دهد و در جامعه تعادل ایجاد کند. البته در برخی مواقع خاص پذیرش نظر برخی دستگاهها مثل شورای امنیت ملی ضروری است.

* مدیر سازمان باید نگاه سازمانی و بر اساس مصالح سازمان داشته باشد. او نمی‌تواند نظرات شخصی خود را به جای سازمان مطرح کند. نظرات امروز من شخصی است که همان موقع هم به آن معتقد بودم ولی همواره پس از جمع بندی سازمانی و با رعایت محیط سازمان، قرائت رسمی‌تری از آن صورت می‌گرفت.

* بخش زیادی از بودجه و نیروی انسانی سازمان مربوط به حوزه فنی و سیگنال رسانی است. اگر دریافت سیگنال فقط از طریق گیرنده‌های ماهواره‌ای باشد هزینه سازمان خیلی پایین می‌آید. ولی به مصلحت جامعه نیست. در زمان من تعداد فرستنده‌ها و ایستگاهها دوبرابر شد.

* طرح نگاههای اصلاح طلبانه و متفاوت با قرائت رسمی کشور در عرصه‌ها و موضوعات مختلف به طور گسترده در رسانه ملی وجود دارد. ولی بعضی‌ها دوست دارند که چند نفر حاشیه‌ای خاص بیایند و فقط در حوزه‌های سیاسی بیانیه بخوانند.

* از وضعیت فعلی و آینده جمنا اطلاعی ندارم. همکاری من آنان به عنوان جمع نیروهای انقلابی صرفاً در مقطع انتخابات ۹۶ بود که با دعوت آنان آمدم و با نظر بعدی آنان رفتم. بهمین سادگی.

* البته انتظار این بود که بعد از انتخابات، جمنا فعالتر از گذشته ظاهر شود و به اعضاء و هواداران خود به طور مستمر خوراک فکری و سیاسی دهد ولی اینطور نشد.

* روحانی ۹۶ برخلاف ۹۲ مدافع بود و نه مهاجم. شکست او دور از دسترس نبود. ولی از مناظره سوم ورق برگشت. او مزئیت‌های رقابتی خود را به خوبی شناخت و از آن استفاده کرد برخلاف رقیب. در واقع رقیب روحانی هم در ۹۲ و هم در ۹۶ به خودش باخت نه به او!

* متاسفانه احمدی نژاد ۹۶ هم با احمدی نژاد ۸۴ خیلی فرق کرده و روز به روز هم این فاصله بیشتر می‌شود. به طور جدی نگران‌اش هستم.

* فعالیتهای اخیر من در فضای مجازی هیچ ارتباطی با مسائل سیاسی و انتخاباتی ندارد. احساس می‌کنم جای خالی یک قرائت جدید و غیرکلیشه‌ای در نیروهای انقلاب خالی است. من عمیقاً به جذب حداکثری و دفع حداقلی و التزام به ارزش‌های انقلاب در عین پذیرش تحول، آنگونه که رهبری می‌گویند اعتقاد دارم و به آن عمل می‌کنم.

* امروز یک نوجوان در فضای مجازی می‌تواند به اندازه چند حزب باسابقه و کهنه‌کار افکار عمومی را تحت تاثیر قرار دهد. خیلی چیزها عوض شده است برخی نمی‌‌خواهند بپذیرند.

* اصولگرایان یک تیم پرستاره و به تعبیر فوتبالی‌ها کهکشانی هستند که سالهاست نتوانستند مربی خوبی برای خود دست و پا کنند. در واقع همه‌شان تشریف دارند! برخی از آنان مدیران قوی و کارآمدی هستند ولی در حاشیه مانده‌اند.

* اصلاح طلبان، نان عقل و هماهنگی خود را می‌خورند. از لیست نمایندگان تهران در مجلس و شورای شهر چند نفر را می‌توانید نام ببرید؟ هیچکدام مشهور نیستند ولی با مهندسی عاقلانه و جلوگیری از ضایع شدن آراء توانستند پیروز شوند.

Share