مدیر پروژه راه آهن آستارا-آستارا:

ساخت بارانداز آستارا در خاک ایران بیش از ۹۰ درصد پیشرفت دارد

مدیر پروژه بین المللی راه آهن آستارا-آستارا با اشاره به پیشرفت احداث این پروژه گفت: در بخش ساخت بارانداز آستارا در خاک ایران در بندهای اول تا سوم بیش از ۹۰ درصد پیشرفت داریم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از مهر، اکبر شیرین زاده با بیان اینکه راه آهن آستارای جمهوری اسلامی ایران و آستارای جمهوری آذربایجان یک فرصت ممتاز و بی‌نظیر برای تکمیل کریدور ترانزیتی شمال-جنوب در تجارت بین‌المللی است، اظهار کرد: راه آهن آستارا-آستارا تحقق اراده مقامات عالی رتبه دو کشور همسایه ایران و جمهوری آذربایجان است.

وی راه آهن بین المللی آستارا-آستارا را یک ظرفیت بین‌المللی برای ترانزیت ریلی عنوان کرد و گفت: راه آهن آستارا-آستارا شاهراه ترانزیتی بین قاره ای است و با توجه به کاهش مسافت و زمان حمل و نقل کالا از طریق این راه آهن، نقش مهمی در تبادلات اقتصادی و تجارت بین‌المللی خواهد داشت.

شیرین زاده تلاش دولت های جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان برای اجرا و تکمیل طرح ریلی آستارا – آستارا را یادآور شد و افزود: پس از تکمیل این خط ریلی و اتصال آن به خط آهن رشت – قزوین، تحول بزرگ اقتصادی در منطقه ایجاد می شود.

مدیر پروژه راه آهن آستارا-آستارا با بیان اینکه کارگاه خط آهن آستارا از زمان آغاز فعالیت توانسته با بهره گیری از ماشین آلات و تجهیزات مدرن خود، در طول مسیر پل مرزی آستارا چای و پل باغچه سرا تا بارانداز پیشرفت قابل توجهی داشته باشد، گفت: ساخت بارانداز آستارا در خاک ایران شامل محوطه ۳۵ هکتاری این پروژه در بند های های اول تا سوم بیش از ۹۰درصد پیشرفت داشته و بند چهارم با پیشرفت ۸۰ درصدی و بند پنجم نیز  با فعایت مستمر در حال انجام  است.

شیرین زاده با اعلام پیشرفت ۹۰درصدی بخشی از پروژه خط راه آهن آستارا، اظهار کرد: بازسازی ایستگاه موجود در آستارای جمهوری آذربایجان، ساخت خط ریلی از ایستگاه  آستارای آذربایجان تا پل مرزی آستارا چای، ساخت پل مرزی آستارا چای و ساخت هزار و ۴۰۰ متر مسیر از پل مرزی آستارا چای تا محل بارانداز در کمربندی آستارای جمهوری اسلامی ایران از جمله فعالیت های صورت گرفته است که بخش هایی از آن به اتمام رسیده و مابقی در حال انجام است.

شهرستان مرزی بندر آستارا در شمال غربی استان گیلان و مجاورت کشور جمهوری آذربایجان قرار دارد و خط مرزی آن توسط یک رودخانه محلی به نام آستارا چای تعیین می شود.

Share