معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری گیلان:

تخصیص۶هزار میلیارد تومان برای ایجاد شغل | ظرفیت روستاها شناسایی شود

معاون هماهنگی اموراقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری گیلان از تخصیص شش هزار میلیاردتومان اعتبار برای ایجاد شغل در سطح روستاها از شهریور ماه آتی خبر داد و گفت: ظرفیت روستاها شناسایی شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از مهر، محمدحسین اصغریان در همایش اقتصاد مقاومتی و توسعه روستایی که عصر شنبه در تالار نازنین شهرستان شفت برگزار می شود با اشاره به در پیش بودن دو انتخابات مهم در کشور، اظهار کرد: حضور حداکثری مردم در این انتخابات ها سبب می شود که نظام مقدس اسلامی با قدرت بیشتری به مسیر خود ادامه دهد.

وی با بیان اینکه بسیاری در تلاش هستند تا این حضور حداکثری به وجود نیاید، افزود: ملت ایران همیشه نشان داده اند که در صحنه های حساس حضور حماسی و پرشوری داشته اند.

استفاده از الگوی جدید در اقتصاد کشور ضروری است

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری گیلان با اشاره به محوریت این همایش و تأکیدات مقام معظم رهبری بر موضوع تحقق اقتصاد مقاومتی، گفت: مقام معظم رهبری از سال ۸۹ موضوعی با عنوان اقتصاد مقاومتی و تحقق آن برای برون رفت از وابستگی اقتصادی با تکیه برتوان داخلی را مطرح کردند.

وی با بیان اینکه مقاوم کردن اقتصاد در برابر تحریم ها تنها راه حل موجود درزمینه فشارهای خارجی است، خاطرنشان کرد: با توجه به توان بالای نظامی و دفاعی در ایران، دشمنان تنها را آسیب و فشار بر نظام مقدس اسلامی را استفاده از تحریم های اقتصادی و استحاله فرهنگی می دانند.

اصغریان برون گرا بودن (توجه به صادارات)، اقتصاد درون زا(تکیه برتوان داخلی)، دانش بنیان بودن (استفاده از تکنولوژی روز دنیا) را از مولفه های مهم اقتصاد مقاومتی عنوان و خاطرنشان کرد: تحقق این اقتصاد سبب ایجاد فرصت های شغلی و کاهش نرخ بیکاری در سطح جامعه می شود.

وی با تأکید برضرورت ایجاد الگوی جدید اقتصادی در نظام مقدس جمهوری اسلامی برای مقابله با توطئه های دشمنان، تصریح کرد: با توجه به مولفه ها و تهدیدهای خارجی بر علیه نظام مقدس اسلامی در حوزه اقتصادی نمی توانیم از هیچ کشوری الگو برداری کنیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری گیلان برنامه ریزی مناسب واستفاده از  دانش روز را لازمه تحقق این نوع از اقتصاد عنوان کرد و یادآورشد: داشتن باور به توان داخلی از رکن های اصلی مقاوم کردن اقتصاد در برابر هجمه های خارجی است.

وی در ادامه با بیان اینکه برهمین اساس توجه به پتانسیل و ظرفیت روستاها در حوزه های مختلف حائز اهمیت است، اظهار کرد: متاسفانه با داشتن ظرفیت های بسیار فراوان در حوزه روستایی هنوز نتوانسته ایم به صورت شایسته از این پتانسیل ها بهره برداری کنیم.

اختصاص ۵میلیارد دلار برای توسعه اقتصاد روستاها

اصغریان با اشاره به اینکه بر اساس همکاری دولت و مجلس پنج میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای اقتصاد روستاها در نظر گرفته شده است، افزود: حدود یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار معادل شش هزار میلیارد تومان از شهریور ماه سال جاری برای ایجاد اشتغال در سطح روستاهااختصاص خواهد یافت و به همین دلیل باید از همین زمان به فکر برنامه ریزی مناسب برای بهره برداری درست از این اعتبارات باشیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری گیلان با تأکید براینکه در این میان نقش بخشداران، دهیاران و شوراهای روستایی بسیار حائز اهمیت است، خاطرنشان کرد: با شناسایی ظرفیت ها و پتانسیل ها در سطح روستاها می توانیم از این منابع به درستی وبرای تحقق اقتصاد مقاومتی و ایجاد اشتغال استفاده کنیم.

وی با اشاره به اینکه باید زیرساخت های مناسب در زمینه توسعه حوزه های کشاورزی، گردشگری، صنعتی و فرهنگی ایجاد شود، تصریح کرد: شناسایی زنجیره های اقتصاد مقامتی در این حوزه می تواند کمک فراوانی به تحقق این اقتصاد در سطح استان داشته باشد.

اصغریان برقراری عدالت اجتماعی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی را از تأکیدات مقام معظم رهبری و یکی از سیاست های دولت دانست و یادآورشد: متاسفانه در سال های گذشته امکانات به صورت عادلانه در سطح کشور تقسیم نشده است.

Share