قیمت محصولات جدید ایران خودرو/ ۲۰۷i صندوقدار در راه بازار

مدیر مرکز تحقیقات ایران خودرو از عرضه ۲۰۷i صندوقدار با قیمتی حدود ۵ میلیون بیشتر از ۲۰۶ تیپ ۵ از شهریورماه سال آینده و دنا پلاس با قیمتی حدود ۳ الی ۴ میلیون بیشتر از دنای فعلی در اسفند ماه سال جاری خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، کیوان وزیری در مراسم  معرفی روند طراحی و توسعه محصولات ۲۰۷i صندوقدار و دنا پلاس با اشاره به اینکه بر اساس اقتصاد مقاومتی و اقتدار و عمل که شعار اصلی گروه ایران خودرو است، حرکت رو به جلو را آغاز کردیم، تاکید کرد: اقتصاد مقاومتی یعنی مقاوم سازی و محکم سازی پایه های اقتصادی، به همین دلیل باید به سمت تولید و ثروت ملی پیش برویم.

وی با بیان اینکه با استفاده از نیروهای متخصص داخلی و احترام به مردم حرکت کردیم، خاطرنشان کرد: پروژه پژو ۲۰۷i و دنا پلاس افزایش ظرفیت صنعت را در پی داشته است.

مدیر مرکز تحقیقات ایران خودرو با بیان اینکه این پروژه حاصل کار اتاق فکر در مرکز تحقیقات ایران خودرو است، ادامه داد: با توجه به اینکه بالغ بر ۸۰ درصد در بازار خودرو کلاس c  را در کلاس خانواده می پسندند طراحی و تولید ۲۰۷i صورت گرفت، ادامه داد: تولید ۲۰۷صندوقدار با نگاه اقدام و عمل انجام شد  که دارای ۴۰ قطعه و مجموعه جدید و ۱۶۵ قطعه و مجموعه مشترک است.

وی افزود: قطعات بدنه، چراغ های عقب،سپر عقب و دوربین دید عقب در این خودرو جدید است.

وزیری با اشاره به اینکه  تولید انبوه این محصول از اسفند ماه آغاز می شود، گفت:این محصول از شهریورماه وارد بازار خواهد شد و امیدواریم مورد استقبال قرار بگیرد.

مدیر مرکز تحقیقات ایران خودرو  در ادامه به معرفی دنا پلاس پرداخت و گفت: پس از عرضه دنا به بازار ، شکل ظاهری دنا را تغییر دادیم  و تمام قطعاتی که می توانست جدید باشد را روی این محصول قرار داده و تعداد کیسه های هوا را افزایش دادیم و سانروف را با توجه به  تمایل مردم روی این خودرو قرار دادیم.

وی همچنین از سرمایه گذاری ۵۵ میلیارد تومانی درپروژه ۲۰۷ صندوقدار و ۵۰ میلیاردی در پروژه دنا پلاس طی مدت ۱۲ تا ۱۴ ماه خبر داد.

Share