حقیقت را به مردم بگوییم/بسیاری از فتنه های ایجاد شده به خاطر اتهام زدنها بوده است/ حیف است دچار آلودگیها شویم/ مردم به تدریج در برابر شایعات متعدد واکسینه می شوند
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا هاشمی گفت: در حوزه سلامت مردم اعتماد نسبی به ما دارند و باید تلاش کنیم این اعتماد را افزایش دهیم و هیچ حقیقتی را از مردم مخفی نکنیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از وبدا، دکتر هاشمی در حاشیه برگزاری دومین اجلاس منطقه ای مبارزه با ایدز، سل و مالاریا در پاسخ به پرسشی در مورد شایعاتی که در فضای مجازی درباره موضوعات مرتبط با سلامت مطرح می شود گفت: شایعه در همه جای دنیا هست ولی آنچه مهم است نقش مردم است که می توانند فضای سالم را از ناسالم تشخیص دهند.
وزیر بهداشت گفت: البته آن بخشی از شایعات که به صورت سازمان یافته مطرح می شود و دستگاههای نظارتی و قضایی باید برخورد کنند و نمی کنند باعث تاسف است و یا آن بخشی که از منابع دولتی و یا منابع حکومتی برای ایجاد و یا پخش شایعه هزینه می شود جای تاسف است والا شایعه در همه جای جهان از جمله آمریکا و اروپا هم وجود دارد ولی مردم به قدری توانمند شده اند که تحت تاثیر قرار نمی گیرند.
دکتر هاشمی گفت: من فکر می کنم در مسیر درستی هستیم و مردم به تدریج در برابر شایعات متعدد واکسینه می شوند.
وزیر بهداشت گفت: در طول بیش از ۳۰ سال گذشته شایعات بسیاری را شنیدیم و مردم در حوزه سیاسی خیلی خوب یاد گرفتند که اعتنا نکنند و در حوزه اجتماعی هم امیدواریم به تدریج این اتفاق بیفتد.
مردم فهیم ایران به تدریج سره را از ناسره تشخیص می دهند
وزیر بهداشت گفت: در این موضوع که تکنولوژی رو به پیشرفت است و مردم و جوانان در معرض آسیب بیشتری هستند تردیدی نیست ولی مردم فهیم ایران به تدریج خودشان سره را از ناسره را در اخباری که می شنوند تشخیص می دهند و البته شرطش این است که همه مسئولین صادق باشند و حرف راست و درست را به مردم بگویند و از این طریق اعتماد عمومی به حرفهای مسئولین افزایش پیدا می کند تا حرفهای حاشیه ای و در عین حال چیزی را از مردم مخفی نکنند و آنچه را که مردم باید بدانند در مرحله اول مسئولان بگویند نه اینکه شایعه پردازی شود و بخواهیم آن را خنثی کنیم.
اعتماد نسبی مردم به حوزه سلامت
دکتر هاشمی گفت: در حوزه سلامت مردم اعتماد نسبی به ما دارند و باید تلاش کنیم این اعتماد را افزایش دهیم و هیچ حقیقتی را از مردم مخفی نکنیم و در عین حال از مردم هم خواهش می کنیم که به شایعات توجهی نکنند چرا که حرفهای زیادی زده می شود گاهی از سوی هم لباسی های ما نیز در مورد موضوع حقوق و دیگر موضوعات حرفهای زیادی می شنوم و از خود سوال می کنم چه نتیجه ای غیر از مطرح شدن خودمان قرار است از بیان اینگونه مباحث اتفاق بیفتد و این گونه صحبتها نتیجه ای به غیر از مایوس کردن مردم و تاکید کردن به این که نظام ناکارآمد است و نمی توانیم مشکلات مردم را حل کنیم ، ندارد و یا اینکه بنا داریم به مردم دروغ بگوییم و امیدواریم که همه مراقب رفتارهایشان باشند.
دکتر هاشمی در پاسخ به این پرسش که آیا برای مردم تشخیص اخبار و درست از شایعه سخت نیست گفت: برای مردم تشخیص حقیقت سخت است .
وزیر بهداشت گفت: فتنه های مختلفی وجود دارد . تعریف فتنه این است که نمی توانیم در مهلکه ای حقیقت را از غیر حقیقت تشخیص دهیم حتی من در این جایگاه مسئولیت، در طول روز خبرهایی را می بینم و می شنوم و فکر می کنم واقعیت این است . زحمت مردم برای اینکه بتوانند حقیقت را تشخیص دهند زیاد شده است و فکر می کنم رفتار دستگاه قضایی در این مورد خیلی مهم است.
وزیر بهداشت با بیان این که در جامعه اسلامی نباید دروغ باشد گفت: بسیاری از مشکلات ما از دروغ، و تهمت و غیبت است . اگر باور داریم که کلید همه گناهان دروغ است کافی است باور داشته باشیم . فکر می کنم برخی از مسئولین، دستگاههای متولی و برخی رسانه ها باور ندارند که بسیاری از مشکلات ما از دروغ و تهمت و غیبت است و طور دیگری عمل می کنند و ما می بینیم که سازمان یافته دروغ پراکنی می شود ، تهمت می زنند و غیبت می کنند.
بسیاری از فتنه های ایجاد شده به خاطر اتهام زدنها بوده است
دکتر هاشمی در پاسخ به این پرسش که آیا این موضوع مربوط به دولت می شود گفت: منظورم دولت نیست بلکه همه کشور است و از تریبونهای رسمی، حرفهای زیادی می زنند که هیچ کدام از آنها در هیچ جایی اثبات نشده است و بسیاری از فتنه هایی که ایجاد شده به خاطر این اتهام زدنها بوده است و این اتهامات در هیچ محکمه ای ثابت نشده است و باید جلوی این رفتارها را بگیریم.
وزیر بهداشت گفت: کشور ما اسلامی است و حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) به خاطر مبارزه با دروغ، تهمت، ریا و بدعت گذاری قیام کرد.
دکتر هاشمی گفت: انحراف چیزی جز نفسانیات نیست و به نظر می رسد گرفتار نفسانیات شده ایم و دیگران را مقصر می دانیم در حالیکه علتش قدرت، شهرت، ثروت و سایر چیزهایی است که در طول تاریخ اسیر آن بوده ایم و امروز بخشی از عقب ماندگیهای ما به دلیل دور شدن از ارزشهاست.
اخلاق مداری، وجه تمایز کشور ما با دیگر کشورها
وزیر بهداشت گفت: کشور اسلامی اگر از این گونه بلایا منزه نباشد مطمئن باشید اسلامی نمی ماند و وجه تمایز جمهوری اسلامی ایران با دیگر کشورها ” اخلاق مداری ” است و الا کشورهای دیگری هستند که خیلی بهتر از ما عمل کردند و می کنند و اگر توانستیم اخلاق را تعمیم دهیم در مسیر رسول الله حرکت کرده ایم و می توانیم موفق باشیم و در غیر این صورت پوسته ای بیش برای جمهوری اسلامی ایران که آرزوی شهدا، امام راحل و رهبر معظم انقلاب است باقی نمی ماند.
دکتر هاشمی گفت: در زنگی شخصی ما نیز اساس، اخلاق است و اگر اخلاق، اعتماد و امانتداری نباشد زندگی ما از هم می پاشد و کشور و جامعه هم بدیلی از زندگی شخصی است.
حیف است دچار آلودگیها شویم
وزیر بهداشت بیشترین ناراحتی خود را از جانب دوستانی ارزشی عنوان کرد و گفت: از دیگران هیچ انتظاری نیست چون آنها را باید دعوت کنیم ولی خودمان باید انقلاب و دستاوردهای آن را تبلیغ کنیم و حیف است که دچار آلودگیها شویم و روز به روز هم اینها گسترش می یابد و تعمیق پیدا می کند برای” هیچ “چون “هیچ” همان قدرت است.
دکتر هاشمی خاطرنشان کرد: آنچه ماندگار است قدرت لایزال الهی است و همه برای دنیا و به قدرت رسیدن دروغ می گوییم و تهمت می زنیم تا در آینده به قدرت برسیم حال آنکه قبل از آن قدرت در اختیار ما بوده است و در آن زمان چه کار کرده ایم که فردا با قدرت رسیدن می خواهیم آن را انجام دهیم و خداوند عاقبت همه ما را خیر کند.
دیدگاه