هر کس در هر جایگاهی به رییس جمهور توهین کند باید محاکمه شود/عدهای از توهین کردن به مقامات خوششان می آید!
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا ،حمید روحانی در سخنرانی خود بیان کرد، روحانی به جرم خیانت به کشور باید محاکمه شود. شخص دیگری در اقدامی بیسابقه، رئیسجمهوری را سادهلوح خواند و شخص دیگری وی را عمروعاص خطاب می کند؛ موضوعی که طی روزها، واکنش اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیسجمهوری را به دنبال داشت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از تابناک ،با نزدیک شدن به زمان انتخابات ریاست جمهوری، جناح های سیاسی در حال تکمیل صف آرایی های خود برای ورود زود هنگام به این رقابت ها هستند. آنها می خواهند هر چه در توان دارند به کار برند تا بتوانند در ماه های پایانی از رقبای خود پیشی گیرند.
با این حال برخی از طیف ها هستند که رفتارهایی دیگری از خود بروز میدهند، که تاکنون کمسابقه و شاید بیسابقه بوده است؛ از جمله اقداماتی که در این راه انجام می شود، حمله، توهین و فحاشی مستقیم به شخص رئیسجمهوری است که از تریبونهای رسمی توسط برخی شخصیتهای دیگر منتشر میشود.
حمید روحانی در سخنرانی خود بیان کرد، روحانی به جرم خیانت به کشور باید محاکمه شود. شخص دیگری در اقدامی بیسابقه، رئیسجمهوری را سادهلوح خواند و شخص دیگری وی را عمروعاص خطاب می کند؛ موضوعی که طی روزها، واکنش اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیسجمهوری را به دنبال داشت. او در مراسمی که به مناسبت نخستین جشن فارغالتحصیلی ادوار دانشکده خبر در سالن همایشهای ایوان شمس برگزار شد، با انتقاد از عملکرد برخی رسانهها در انتشار اخبار دولت و طرح انتقادات و تخریب از سوی آنها اظهار کرد: دولت به دنبال مچگیری، پردهدری و افشاگری نیست، بلکه دولت به دنبال حقیقتیابی، شفافیت و آگاهی است.
همچنین وی روز گذشته در یادداشتی در صفحه اینستاگرام خود نوشت: حقیقتا این روزها دکتر روحانی مظلوم واقع شده است؛ این حجم بالا از هجمهها و تخریبها آن هم از تریبونهای رسمی علیه شخص دوم کشور و رئیسجمهوری که بزرگترین گرهها را از کار کشور باز کرد، در تاریخ ایران بیسابقه است.
او در بخش دیگری از یادداشت خود آورده است: منتقدان محترم از الان تبلیغات انتخابات ریاستجمهوری را آغاز کردهاند.
البته این موضوع در مجلس نیز با واکنش نمایندگان مواجه شده است و روز گذشته برخی از نمایندگان با قرار گرفتن پشت تریبون، ناراحتی خود را به این موضع نشان دادند و با بیان تذکر و اخطار قانون اساسی نسبت به آن واکنش نشان دادند.
عبدالرضا مصری از جمله نمایندگان معترض به این موضوع بود و در خصوص این موضوع اظهار داشت: من توهین را نه به شخص دوم مملکت، نه به هیچ شخص دیگری از این کشور که از حق شهروندی برخوردار است، مجاز یا حداقل غیر ممدوح نمی دانم؛ باید کسانی که توهین می کنند محاکمه شوند.
عضو فراکسیون ولایت گفت: هر کس این کار را می کند در هر جایگاهی که باشد، باید محاکمه شود. همه در این کشور عزیز هستند؛ از رئیس جمهور کشور گرفته تا هر کس دیگری که ما فکر می کنیم جایگاه اجتماعی خاص ندارد، قابل پذیرش نیست. حال اگر فرد توهین شونده یک رئیس جمهور باشد ماجرا کمی عوض می شود، چون عده زیادی به او اعتماد کرده و رأی داده اند و توهین به این فرد یعنی توهین به ملت ایران.
این نماینده گفت: ما توهین به مقامات را قبل از این هم داشته ایم. در زمان دولت هاشمی هم به رئیس جمهور توهین می شد. در دولت خاتمی و احمدی نژاد هم توهین شد. اکنون نیز این رویه ادامه دارد. اگر مسئولان نظام در هر جایگاهی، توهین را محکوم کنند، این اتفاق رخ نمی دهد.
عضو هیأت رئیسه مجلس گفت: متأسفانه همیشه یک عده از توهین که به افراد می شود، خوششان می آید و عده ای دیگر ناراحت می شوند، که این در دراز مدت به نفع جامعه نخواهد بود، توهین در هیچ کشوری به نفع آن کشور نیست، مخصوصا اینکه کشور ما کشور اخلاق است.
وی گفت: قانون باید ورود کند. به نظر می رسد، در این گونه موارد وظیفه مدعی العموم هست که به موضوع ورود کند، البته جامعه هم در این کار مصر است. جامعه نیز نباید این را بپذیرد؛ به عبارت دیگر هیچ کس و هیچ گروهی نباید توهین به کسی را قبول کند.
این نماینده در پایان گفت: مجلس شورای اسلامی به قضیه توهین به رئیس جمهور ورود کرده است و نمایندگان خواهان برخورد با توهین کننده ها هستند، این قضیه باید یک بار برای همیشه تمام شود.
دیدگاه