سیبزمینیهای معدومشده سرطانزا بود و باید امحا میشد/تا زمانی که دولت برای بخشخصوصی تصمیمگیری میکند نتیجهاش تولید سیبزمینی بیمار است
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا عضو شورای مرکزی خانه کشاورز ایران گفت: یکهزار و ۷۰۰ تن سیبزمینی به دلیل مصرف بالای کودشیمیایی سرطانزا و غیر قابل مصرف بود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از فارس , جواد خضرابراهیمی درباره معدوم شدن یکهزار و ۷۰۰ تن سیبزمینی، اظهار کرد: زمانی که کشاورزی توجیه اقتصادی و علمی ندارد نتیجهای همین میشود.
وی با بیان اینکه معدوم شدن یکهزار و ۷۰۰ تن سیبزمینی به دلیل استفاده از کود شیمیایی بالا سرطانزا بودند، تصریح کرد: سیبزمینیها باید امحا میشد زیرا مصرف بیش از حد کود شیمیایی در زمان تولید آن، سیبزمینیها را دچار بیماری کرده و غیر قابل مصرف کرده بود.
دبیر اجرایی خانه کشاورز گیلان با اشاره به اینکه سیبزمینیهای معدوم شده غیر قابل مصرف عموم و حتی دام بود، خاطرنشان کرد: سیبزمینیهای معدوم شده تولید بهاره بود و کشت بهاره سیبزمینی خاصیت انبار کردن را ندارد.
وی با تاکید بر اینکه کشت بهاره سیبزمینی دارای مصرف کود شیمیایی بسیار بالاست، یادآور شد: مصرف کود درصد نیترات را افزایش میدهد بنابراین سیبزمینیها قابل مصرف انسان و دام نبودند.
خضرابراهیمی سیبزمینی کشت پاییزه را مناسب مصرف دانست و گفت: برای تشخیص سیبزمینی پاییزه از بهاره، باید به پوست آن توجه کرد که پوست نازکی دارد.
وی عدم حمایت دولت از کشاورزان و سرمایهگذاری نکردن در بحث زیرساختهای کشاورزی را دلیل معضل ایجاد شده دانست و متذکر شد: سیستم ممیزی برای کنترل محصولات کشاورزی در کشور وجود ندارد.
عضو شورای مرکزی خانه کشاورز ایران اظهار کرد: تا زمانی که دولت برای بخشخصوصی تصمیمگیری میکند نتیجهاش تولید سیبزمینی بیمار و امحای آن میشود.
وی تعامل بخشخصوصی را به نفع دولت دانست و خاطرنشان کرد: دولت میتواند با وامهای کمبهره در راستای حمایت از تولید و کشاورزی گامهای موثری بردارد.
ابراهیمی بهرههای سنگین بانکی را از معضلات تولید کنندگان بخش کشاورزی عنوان کرد و یادآور شد: بهره سود بانکی در بخش کشاورزی ۲۲ درصد است که کشاورزی را دچار مشکل میکند.
دیدگاه