معاون حج، عمره و عتبات سازمان حج و زیارت خبر داد:

کشته‌های ایرانی در حادثه مکه به ۱۱ نفر رسید+مبلغ دیه زائران فوت‌شده

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا ،معاون حج، عمره و عتبات سازمان حج و زیارت از جان باختن ۳ زائر مفقود ایرانی در حادثه مسجدالحرام خبر داد و گفت: شمار کشته‌های ایرانی حادثه مسجدالحرام به ۱۱ تن رسید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا ،معاون حج، عمره و عتبات سازمان حج و زیارت از جان باختن ۳ زائر مفقود ایرانی در حادثه مسجدالحرام خبر داد و گفت: شمار کشته‌های ایرانی حادثه مسجدالحرام به ۱۱ تن رسید.۱۳۹۴۰۶۲۰۰۰۰۳۴۷_PhotoA

فارس نوشت: حمید محمدی از فوت شدن سه زائر ایرانی مفقود شده خبر داد و گفت: پس از به دست آمدن سرنخ‌هایی از حضور این سه زائر در مسجد الحرام در زمان وقوع حادثه فرضیه کشته شدن این سه زائر خانم قوت گرفت.

معاون حج، عمره و عتبات سازمان حج و زیارت افزود: پس از پیگیری‌های مداوم ستاد گمشدگان و تیم پزشکی هلال احمر و سازمان حج و زیارت مشخص شد که این سه زائر خانم ایرانی در حادثه تلخ سقوط جرثقیل به مسجد الحرام از دنیا رفته‌اند.

وی افزود: نام این ۳ زائر خانم ایرانی عبارت‌ است از مریم آل‌طه فرزند میرجواد با شماره کاروان ۱۱۲۶۶، فاطمه دامغانی فرزند ذبیح‌الله با شماره کاروان ۲۲۱۲۴، کبری بیگم میرغفوری فرزند میرحسین با شماره کاروان ۲۲۱۲۴.

محمدی ادامه داد: خبر فوت این افراد به خانواده‌هایشان اطلاع داده شده است. بنابراین تعداد کشته‌های ایرانی حادثه مسجدالحرام به ۱۱ تن رسید.

ایسنا نوشت: روز جمعه گذشته براثر طوفان شدید جرثقیل بالابری به درون مسجد الحرام سقوط کرد که باعث کشته و مجروح شدن صدهاتن از زائران خانه خدا شد.

شرکت بیمه طرح توسعه مسجدالحرام ملزم به پرداخت دیه به بازماندگان زائران فوت شده در حادثه خونین روز جمعه است.
روزنامه “الحیات” به نقل از کارشناسان بیمه سلامت نوشت: بازماندگان زائران کشته شده در حادثه سقوط جرثقیل در مسجدالحرام و همچنین افراد مجروح شده در این اتفاق می‌بایست از شرکت بیمه پروژه ساخت‌وسازِ مسجدالحرام دیه دریافت کنند.
به نوشته این روزنامه عرب‌زبان، کل مبلغ دیه برای افراد حادثه دیده در این اتفاق بالغ بر ۳۲ میلیون ریال عربستان خواهد بود که به طور میانگین، به هر فرد کشته شده در این حادثه حدود ۳۰۰ هزار ریال عربستان (۲۷۰ میلیون تومان) تعلق می‌گیرد.
به گفته یک کارشناس بیمه، اتفاق سقوط جرثقیل در مسجدالحرام مشخصا یک فاجعه طبیعی بوده و باید روند حقوقی خود را دنبال کند.
روزنامه “سعودی گازتا” به نقل از این کارشناس اعلام کرد: شرکت‌های بیمه در همه بخش‌های پروژه‌های عمومی نسبت به احتمال وقوع بلایای طبیعی آگاه هستند و بیمه‌های سلامت به همین دلیل برای همه افرادی که از عربستان بازدید می‌کنند، حداکثر ۱۰۰ هزار ریال در نظر می‌گیرند؛ اما در مواقع اضطراری و هنگام بروز بلایای طبیعی هیچ نوع محدودیتی برای پوشش بیمه وجود ندارد.
«اعظم جد»، یک متخصص بیمه در این‌باره اظهار کرد: حتی با فرض اجاره‌ای بودن تجهیزات ساخت‌وساز در مسجدالحرام نیز شرکت بیمه‌ی طرح توسعه مسجدالحرام موظف به پرداخت دیه به همه حادثه‌دیدگان خواهد بود.
همچنین این شرکت بیمه مسئول تامین هزینه‌های درمانی افراد مجروح است و این شامل همه زائران از کشورهای مختلف و ملیت‌های گوناگون است.
Share