توسعه اقتصادی گیلان نیازمند صنعت گردشگری است/یکی از جنبه های مثبت برای جذب گردشگر مقوله تنوع غذایی در گیلان است
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا ثابت قدم خاطر نشان کرد : یکی از جنبه های مثبت برای جذب گردشگر مقوله تنوع غذایی در استان گیلان است که ما بتوانیم آن را در سطح ملی و بین المللی ثبت کنیم و گردشگران جهانی را به این سمت هدایت کنیم
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا سمینار سلامت و ایمنی مواد غذایی با تاکید بر شعار سازمان جهانی بهداشت و ایمنی غذا از مزرعه تا سفره با حضور ثابت قدم شهردار رشت در سالن اجتماعات مجتمع فرهنگی شهید مطهری انزلی برگزار شد .
ثابت قدم شهردار در این سمینار تخصصی اظهار داشت : در حوزه سلامت غذایی از مزرعه تا سفره ، برای دستیابی به سلامت ایمنی مواد غذایی می بایست برنامه ریزی اصولی انجام شود .
وی افزود : وقتی به اجزاء این مقوله نگاه می کنیم مشخص است که مباحث مدیریت و اقتصاد در حوزه مربوط به سلامت بیشترین اهمیت را داراست و اگر قرار است به سلامت غذایی خوراک و همچنین بهداشت محیط توجه شود می بایست به یک اقتصاد پایدار و یک مدیریت پایدار دست پیدا کرد .
شهردار رشت تصریح کرد : برای اینکه بتوانیم تمام فرآیندها که چه از بعد نظارتی و چه از بعد عمل توسط مجریان امر بیشتر رعایت شود می بایست نقش کمک دولت به تولیدکنندگان بیشتر لحاظ شود .
ثابت قدم خاطر نشان کرد : وقتی وارد اجزاء می شویم می بینیم که این امور اکثراً در فرهنگ اجرایی و نظارتی خود درست اجرا نمی شود .
وی افزود : همچنان اعتقاد دارم که توسعه اقتصادی گیلان نیازمند صنعت گردشگری است به ویژه در حوزه غذایی و ما باید گردشگری را به عنوان یک اصل در اقتصاد پایدار منطقه انتخاب کنیم.
شهردار رشت با اشاره به معضلات موجود در راه سلامت تولیدات کشاورزی گیلان تشریح کرد : در منطقه سراوان محل دفن زباله ها را داریم که با توجه به شیرابه های موجود و درصد آلایندگی آن متاسفانه شهرت جهانی پیدا کرده و این آلایندگی در استان فضای نامناسبی برای گردشگران ایجاد می کند و باعث می شود که نتوانیم گردشگران داخلی و خارجی را جذب کنیم و علاوه بر آن موجب بیماریهای مختلف مانند انواع تومور و سرطان می شود .
وی تاکید کرد : برنامه هایی برای کاهش درصد آلایندگی های رودخانه ها آماده شده که انشاء الله بتوانیم با کمک سرمایه گذاران به سمت حل این مشکل گام برداریم .
دکتر ثابت قدم در پایان خاطر نشان کرد : یکی از جنبه های مثبت برای جذب گردشگر مقوله تنوع غذایی در استان گیلان است که ما بتوانیم آن را در سطح ملی و بین المللی ثبت کنیم و گردشگران جهانی را به این سمت هدایت کنیم .
گفتنی است در این سمینار تخصصی دکتر رمضانی عضو هیأت علمی موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور ، دکتر محمدی عضو انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور ، خانم دکتر اکرمی عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد ، خانم مهندس جعفریان از اداره کل استاندارد گیلان ، خانم دکتر تبریزی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد واحد لاهیجان و مهندس غلامی از مرکز سلامت و محیط کار به ارائه سخنرانی پرداختند .
دیدگاه