از گوشه و کنار سیاست:

تریاک دولتی کیلویی چند؟!/درخواست نقدی برای محاکمه صحرایی یونسی/پیاده‌روی پیشنهاد ظریف بود یا کری؟

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا تحولات در گذر است و خبر هیچ ‌گاه متوقف نخواهد شد. خبرهایی رسمی و ‌گاه غیر رسمی؛ خبرهای که مورد توجه قرار می‌گیرد ‌یا ممکن است همه به راحتی از کنار آن بگذرند. تابناک در ادامه نوشت: پرداخت حق‌الوکاله ۲۰۰ میلیاردی توسط یک واحد‌ صنعتی یکی از واحد‌های بزرگ […]

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا تحولات در گذر است و خبر هیچ ‌گاه متوقف نخواهد شد. خبرهایی رسمی و ‌گاه غیر رسمی؛ خبرهای که مورد توجه قرار می‌گیرد ‌یا ممکن است همه به راحتی از کنار آن بگذرند.
تابناک در ادامه نوشت:

پرداخت حق‌الوکاله ۲۰۰ میلیاردی توسط یک واحد‌ صنعتی

گوشه-کنارure3یکی از واحد‌های بزرگ صنعتی استان مرکزی به وکیل خود حق‌الوکاله ۲۰۰ میلیارد ریالی پرداخت می‌کند. پس از شکایت اداره محیط زیست استان مرکزی از یکی از واحد‌های بزرگ صنعتی این استان و چندین تجمع اعتراض‌آمیز مردم اراک، این واحد صنعتی از وکیلی دعوت به همکاری می‌کند تا نامبرده برای اثبات عدم آلایندگی زیست محیطی واحد یاد شده اقدامات لازم را در محاکم انجام دهد.

به نوشته ایلنا، در این راستا این وکیل رقم هنگفتی را طلب کرده که به گفته برخی منابع آگاه رقمی در حدود ۲۰۰ میلیارد ریال در نظر گرفته شده و تا کنون بخشی از آن نیز پرداخت شده است. براساس قرارداد تنظیمی این وکیل با واحد صنعتی یاد شده،‌ قرار است درصدی از منافع ادامه تولید خط‌های صنعتی مورد اعتراض اداره محیط زیست منتفع شود که باعث آلایندگی وضعیت اراک شده این شهر را تبدیل به یکی از قطب‌های سرطان در کشور کرده است.

چندی پیش نیز حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای ازدستگیری وکیلی با قراردادی ۳۲ میلیارد تومانی که با دستگاهی دولتی منعقد کرده بود، خبر داد.

درخواست نقدی برای محاکمه صحرایی یونسی

سردار نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین در مراسم جشنواره ملی سرزمین نور با اشاره به اظهارات یکی از مسئولین دولتی پیرامون نفوذ ایران در کشورهای منطقه گفته: برخی‌ها گفتند این آقا را عزل کنید و دیگران هم مطالب دیگری مطرح کردند اما باید بدانیم این اظهارات خیانت است و باید کسی که به امت اسلام خیانت می‌کند و عامدانه حرف‌های تفرقه‌افکنانه می‌زند در دادگاه صحرایی محاکمه کنند.

یک خاطره جدید، این بار علیه هاشمی رفسنجانی

مهدی نصیری سردبیر و مدیرمسوول سابق روزنامه کیهان، با نقل خاطره ای از مرحوم سید احمد خمینی، تلویحا وجود برخی اختلافات میان او و هاشمی رفسنجانی را یادآور شده است.

سردبیر سابق کیهان در مصاحبه با پایگاه اطلاع رسانی آستان مقدس امام (ره) گفته: “سال ۱۳۶۹ در دوره ای که سردبیر و مدیر روزنامه کیهان بودم، همراه با محمد آقای مطهری فرزند شهید آیت الله مطهری و آقای تقی دژاکام خبرنگار کیهان برای انجام مصاحبه ای در باره شهید مطهری به مناسبت سالگرد شهادت ایشان، خدمت مرحوم حاج احمد آقا در جماران رسیدیم و این البته اولین و آخرین دیدار من با آن مرحوم بود. در اتاقی منتظر ایشان بودیم که وارد شدند و همین که روی صندلی قرار گرفتند بعد از احوالپرسی با حالتی نسبتا عصبانی گفتند در فرودگاه مهر آباد یک فروند هواپیمایی آمریکایی با ارم آن کشور که ظاهرا نوعی کمک‌های معمولی برای زلزله زدگان را بارخودداشت، به زمین نشسته است اما هیچ کس نه روزنامه ها و نه صدا و سیما به این امر اعتراض نکرده اند و حتی کیهان هم موضعی در این باره نداشته است؛ آیا از آقای هاشمی (رییس جمهور وقت) می‌ترسید؟ (گفتنی است که هواپیمای آمریکایی حامل کمک های ناچیز دولت آمریکا برای زلزله زدگان رودبار بود.) من به ایشان گفتم که نه این طور نیست (یعنی ترسی از کسی در کار نیست) اتفاقا همین امروز قبل از این که خدمت شما برسیم من سرمقاله ای را در باره همین موضوع نوشته ام که در کیهان عصر امروز به چاپ خواهد رسید.”

پیاده‌روی پیشنهاد ظریف بود یا کری؟

وزیرخارجه کشورمان درباره پیاده‌روی با وزیر خارجه آمریکا و پیشنهاد این ایده به ویژه‌نامه نوروزی جام جم گفته: ما ساعت ۲ بامداد به فرانکفورت رفته و سپس به ژنو رسیدیم و بدون هیچ استراحتی وارد مذاکرات ۵ ساعته شدیم و به دلیل خستگی و پرتنش بودن مذاکرات و وجود بحث‌های چالشی و اساسی احساس کردم باید مقداری بحث را تعدیل کنیم تا دوستان ما که می‌خواستند به بحث بپیوندند به مذاکرات برسند. در این فاصله گفتم می‌خواهم کمی قدم بزنم. جان کری هم با من آمد و چون آن هتل باغ نداشت در خیابان قدم زدیم.

وی درباره حاشیه‌های به وجود آمده پیاده‌روی با جان کری خاطرنشان کرد: وقتی از هتل قصد خروج داشتیم، حضور تعداد زیادی از خبرنگاران را در درب هتل برای شروع حاشیه‌سازی احساس کردیم اما فکر کردم اگر در این شرایط برگردم نقطه ضعفی را به طرف مقابل نشان خواهم داد که اصلا در شأن مردم ایران نیست و وزیر خارجه آمریکا به من گفت اگر ناراحتی می‌توانی برگردی که من به او پاسخ منفی دادم. این قدم زدن نه به معنای رفاقت است نه به معنای صمیمیت. بلکه صرفا برای عوض کردن فضای بسیار متشنج بحثی بود که در آن منافع ملی کشورم پیگیری می‌شد.

پیش‌بینی میزان تاثیر برداشته شدن تحریم‌ها بر بخش نفت ایران

خبرگزاری رویترز در گزارشی مدعی شده که حتی در صورت توافق هسته‌ای، از آنجا که – به ادعای این خبرگزاری- لغو تحریم‌ها مرحله‌ای خواهد بود، ایران تا سال ۲۰۱۶ (۲ سال دیگر) قادر نخواهد بود که صادرات نفت خود را به میزان قبل از تحریم‌ها بازگرداند.

نتایج تحلیل رویترز از اطلاعات و آمار و ارقام مربوط به صنعت نفت نشان می‌دهد ایران بالغ بر ۱۲ میلیون بشکه نفت در مناطق برون ساحلی خود ذخیره کرده و یک تأسیسات نگهداری نفت خام برای انتقال نفت خام به هند و کره جنوبی، نیز در چین اجاره کرده است. بر اساس برآورد برخی از کارشناسان انرژی، ایران ممکن است ظرف شش ماهی که تحریم‌ها لغو می‌شود، صادرات نفت خود را ۵۰۰ هزار تا ۸۰۰ هزار بشکه در روز افزایش دهد، اما احتمال می رود این اقدام یک روند تدریجی باشد.

 تریاک دولتی کیلویی چند؟!

غلامرضا انبارلویی در مطلبی با عنوان « تمیزکاری ۲۰ هزار میلیارد تومان پول کثیف » در روزنامه رسالت نوشته: میزان کشفیات مواد مخدر که یک سوم میزان کشف شده هم نیست در سال ۹۳ حدود ۱۰۰۰ تن به شرح زیر است: ناجا ۴۴۴ تن، واجا ۴۵ تن، بسیج ۵۰۵ تن، جمع ۹۹۴ تن

با مروری بر بازار برون مرزی و درون مرزی مشاهده می شود که بهای یک کیلو تریاک حدود ۲ میلیون تومان است فلذا ارزش کشفیات فوق می شود حدود ۲ هزار میلیارد تومان. در قالب دو کلمه حرف حساب از دولت به ماهو معاون برنامه ریزی و نظارت رئیس جمهور این است که آیا در قسمت سوم بودجه کل کشور در قالب بند و بخش و جزء چنین درآمدی پیش بینی شده است؟

این مواد همه ساله با حضور مقامات پلیس بین الملل در جشنی به همین مناسبت سوزانده و معدوم می شود و پرسش این است که چرا سوزانده می شود وقتی ۱۸۰ کارخانه دارویی کشور به آن به عنوان ماده اولیه تولید داروهای کدئین دار نیازمندند؟

آیادولت به ماهو سازمان برنامه و بودجه اش و شخص جناب نوبخت می داند این کارخانجات دارویی تریاک مورد نیاز خود را از چه محلی و به چه مبلغی تهیه می کنند؟ واردات یا خرید از نیروی انتظامی، کدام یک؟اگر از طریق واردات تامین می کنند با کدام تعرفه و سود بازرگانی؟ و اگر از نیروی انتظامی یا ستاد مبارزه با مواد مخدر می خرند به چه قیمتی و با کدام نرخ مصوب کدام مرجع؟ اطلاعات اندک راقم سطور حکایت از نرخ این معامله (فروش به شرکت های تولیدی دارو) کیلویی ۱۵ هزار تومان آن هم با واسطه یک شرکت دولتی دارد نه مستقیم، چرا؟ کدام عقل سلیمی فروش کالایی با ارزش کیلویی ۲ میلیون تومان را به ۱۵ هزار تومان تایید می کند؟

ادعاهای علم‌الهدی علیه یک جریان سیاسی داخلی

حجت الاسلام علم الهدی گفت: هم اکنون با دو جریان در کشور مواجه هستیم، دشمن خارجی و جریان‌های سیاسی داخلی؛ جریان‌های سیاسی داخلی به این نتیجه رسیده‌اند که اگر بنا باشد رهبری تضعیف شود و ستون این خیمه پایین بیاید، ایران نیز همچون دیگر کشورها شده و می‌توانند قدرت را در دست بگیرند؛ می‌توانند بدزدند و معامله کنند اما باوجود چنین قدرتی نمی‌توانند کاری انجام دهند.

مسافرت نوروزی با بنز و پورشه اجاره‌ای

«توان خرید خودرو لوکس برای مسافرت نوروز امسال را ندارید؟» این جمله استفاده شده در آگهی یک شرکت اجاره خودروهای لوکس در تهران است. این شرکت به مشتریان خود که توان مالی یا تمایل به خرید خودروهای لوکس و گران قیمت را ندارند این خودروها را اجاره می دهد تا تعطیلات نوروزی‌شان را با خوردو اجاره ای بگذرانند.نرخ‌های اعلام شده توسط شرکت‌ها و آژانس‌های اجاره خودرو در سطح شهر تهران حکایت از قیمت‌های نجومی دارد. این نرخ اجاره برای هر روز در اختیار داشتن برخی از این خودروهای لوکس است؛ پورشه باکستر مدل ۲۰۱۲ ، دو میلیون تومان، پورشه کاین ۲۰۱۱ یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان، بنز ای۳۵۰ سه میلیون و ۲۰۰ هزار تومان، بنز کلاس سی یک میلیون ۵۰۰ هزار تومان، بی ام و ۶ایکس یک میلیون چهارصد هزار تومان، بی ام و زد۴ یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان.صاحبان و مسئولان این آژانس‌ها البته تاکید می‌کنند این نرخ‌های اجاره برای هر مدل خودرو پیش از تعطیلات سال نو و نوروز ۳۰ تا ۴۰ درصد ارزان تر بود و حالا به دلیل افزایش تقاضا و همچنین خارج شدن از شهر قیمت ها بیشتر شده است.شکل گرفتن و رونق کسب و کاری به اسم اجاره خودروهای لوکس هم محصول همین میل و تمایل است، آنگونه که یکی از نمایشگاه‌های فروش و اجاره این مدل خودروها در مرکز تهران می‌گوید برخی افراد حتی با هدف اجاره دادن خودرو گران قیمتی را خریداری می کنند تا با اجاره دادن آن کسب درآمد کنند.

درخواست کمک آشوریان جهان از ایران

دبیر شورای عالی امنیت ملی از درخواست کمک نماینده آشوریان جهان از جمهوری اسلامی ایران برای کمک به تامین امنیت پیروان این شاخه مذهبی در عراق خبر داد. شمخانی گفت: این موضوع نشان می‌دهد که جمهوری اسلامی ایران محدود به گروهی خاص با باوری خاص نیست.شمخانی افزود: جمهوری اسلامی ایران بدون هیچ چشمداشتی به هیچ بخش،گروه و دسته‌ای، به عنوان یک باور، در دفاع از مظلومان کارهای بزرگی در منطقه انجام داده و از این کارهایش، امنیت و ثبات منطقه‌ای تحکیم و با بی‌ثباتی مقابله شده است و مردم منطقه با گرایش‌ها و قومیت‌های مختلف از کمک‌های ما بهره لازم را برده‌اند.

سهم انار رهبر انقلاب از باغ آیت‌الله خاتمی

مهدی مشکینی در صفحه فیس بوک خود نوشت:

به بهانه نامه تشکرآمیز همسر آیت‌لله خاتمی به رهبر معظم انقلاب اسلامی لازم دانستم این خاطره را برای اولین بار بنویسیم.

 سال ۸۸ و پیش از انتخابات ریاست‌جمهوری، وقتی همراه (خبرنگار) آقای میرحسین موسوی به سفر انتخاباتی یزد- اردکان- رفته بودیم؛ بعد از حضور در مزار مرحوم آیت‌الله خاتمی(ره) به منزل مرحوم آیت‌‌الله خاتمی رفتیم.در این دیدار آقای موسوی دقایقی درباره انتخابات ریاست‌جمهوری و هدف از حضور در انتخابات سخنرانی کرد و همسر آیت‌الله خاتمی به نمایندگی از بیت ایشان، با تقدیر از حضور وی در منزل آیت‌الله خاتمی، گفت: خانواده ما خود را در مسیر ولایت می‌بینند و می‌دانند. انشالله شما هم اگر پیروز شدید در خدمت اسلام، انقلاب و رهبری باشید.

همسر آیت‌الله خاتمی در حاشیه این دیدار و در جمع چند تن از خبرنگاران به ما گفت: ” من همیشه آقا را دعا می‌کنم، خداوند ایشان را حفظ کند، ما همیشه سهم (انار) ایشان را از باغات خود کنار گذاشته و برایشان می‌فرستیم”. ارادت بیت آیت‌‌‌الله خاتمی به مقام معظم رهبری، آنقدر در اظهارات خانواده ایشان روشن بود که این امر موجب تعجب برخی به اصطلاح خبرنگاران آن زمان- که اکنون برخی از آنان پناهنده شده‌اند- شد. پیش از این سفر، شنیده بودم که رابطه عاطفی خاصی بین بیت‌ آیت‌الله خاتمی با مقام معظم رهبری هست اما شنیدن کی بود، مانند دیدن.

 فاتحه والیبال هم خوانده شد؟!

اخبار و اطلاعات منتشره حاکی است نفوذ اخبارگوهای صدا و سیما در دستگاه ورزش کشور به شدت در حال رشد است. به نوشته عصر خبر، پس از ورود برخی مجریان صدا و سیما به روابط عمومی برخی نهادها و دستگاههای دولتی راه برای ورود مجریان اخبار نیز باز شده است و اکنون شاهد ورود و فعالیت آنان در حوزه های مختلف ورزشی به خصوص روابط عمومی هستیم. جدیدترین مورد، کاندید شدن مجری زن اخبار به عنوان نائب رئیس فدراسیون والیبال است.

جالب است که این اخبار گوی صدا و سیما حوزه خبرگویی اش نیز ورزشی نبوده و جزء یکی دو پست مشاوره ورزشی ، سابقه خاص مدیریت ورزشی به خصوص در رشته والیبال ندارد که البته در رزومه اعلامی و منتشره از وی عضویت در شورای سیاست گذاری ستاد مهرورزی(حامیان مردمی احمدی نژاد)، نماینده دانشگاه پیام نور در شورای سرپرستی مهد کودک، ۱۵ ساعت آموزش اطفاء حریق، روخوانی قرآن مجید ۱۶ ساعت، طراح سوال دانشگاه پیام نور، داوری شنا درجه سه، مربی گری درجه ۳ بدمینتون و … دیده می شود.

نامه همسر آیت الله خاتمی به رهبر معظم انقلاب

در پی درگذشت بانو فاطمه خاتمی فرزند آیت‌الله سید روح‌الله خاتمی و صدور پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب به همسر مکرمه آیت‌‌الله خاتمی و خاندان ایشان، بانو سکینه ضیایی(خاتمی) طی نامه‌ای به رهبر معظم انقلاب از پیام ایشان تشکر کردند.

به گزارش روزنامه اطلاعات، متن نامه به شرح ذیل است:

محضر شریف حضرت آیت‌ الله خامنه‌ای (مدظله العالی(

رهبر معظم انقلاب اسلامی دام بقائُه

سلام علیکم

تقدیر الهی بر این قرار گرفت که در سالهای پایانی عمرم در سوک فرزند عزیزم خانم فاطمه خاتمی بنشینم. پیام محبت‌آمیز جنابعالی موجب تسّلی و آرامش اینجانب و همه خانواده داغدارمان گردید. مراتب سپاس ما را بپذیرید. خداوند سایه مبارک حضرتعالی را مستدام بدارد. انشاء‌ا…

ارادتمند و دعاگوی همیشگی / سکینه ضیائی(خاتمی)

 بهاریه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دلنوشته ای نوروزی برای مردم ایران نوشته: هرگاه به نظر اکثریت مردم عمل کردیم به اعتدال نزدیکتر شدیم، و انقلابمان را به پیش بردیم. و هرگاه در جایگاه “خویش رأیی” نشستیم و میزان مان، رأی ملّت نبود از قافله پیشرفت عقب افتادیم و در باتلاق شعارهای پوچ و عوامفریبانه گرفتار آمدیم.

در بخشی از متن دلنوشته نوروزی آمده:

بسم الله الرّحمن الرّحیم

وَ کَذلِکَ جَعَلْناکُمْ أُمَّهً وَسَطاً لِتَکُونُوا شُهَداءَ عَلَى النَّاسِ

ظهور اسلام، نزول بهار اعتدال بود در زمستان افراط و تفریط ها.

در روزگارانی که جمعی به افراط، لباس رهبانیت و آخرت پرستی پوشیده بودند

و جمع دیگری به تفریط، گرفتار دنیاپرستی شده بودند.

آری، اینگونه بود که حکم امّت وسط بر ما مسلمانان نازل شد.

و چه نیکو حاصلی آمد در پی سیره نبوی بر ما شیعیان،

که “اعتدال علوی” نام گرفت.

 ۳۰۰ هزار جلد کتاب خطی و نفیس در خانه خرازی

محمد صادق خرازی با اعلام اینکه خانه خود را با هدف تبدیل شدن به کتابخانه وقف کرده است، اظهار داشت: من ۳۰۰ هزار جلد کتاب جمع آوری کردم که بسیاری از آنها خطی و نفیس هستند.  خرازی این مطلب را در مصاحبه با ویژه نامه ۱۳۹۴ روزنامه جام جم عنوان کرده است، که گزیده ای از این مصاحبه را می خوانید: من از ابتدا تمول مالی داشتم و از ابتدا هم قصدم به جا گذاشتن مجموعه ای از خودم بود. خانه ام را برای تبدیل به کتابخانه وقف کرده ام. من ۳۰۰ هزار جلد کتاب جمع آوری کردم که بسیاری از آنها خطی و نفیس هستند. بسیاری از آثاری که در این ۳۰ سال خریده و جمع آوری کردم را در خانه ام نگه داشته ام و بسیاری از آنها را جزئی از خانه کردم تا حفظ شود مانند کاشی ها، اورسی ها، درها، سرامیک ها، آیینه های قدیمی و … که همه را به نوعی در خانه به کار بردم تا جزئی از این وقف باشد.

Share