در نشست علنی امروز

هفتمین کارت زرد مجلس نهم به وزیر دولت یازدهم

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا نمایندگان مجلس از پاسخ‌های ربیعی قانع نشدند و بدین ترتیب هفتمین کارت زرد مجلس نهم به دولت یازدهم، به وزیر کار رسید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی صبح امروز (سه‌شنبه) خانه ملت پس از بررسی سؤال ملی محمدرضا پورابراهیمی نماینده کرمان از علی ربیعی وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی، از پاسخ‌های ربیعی قانع نشدند و بدین ترتیب هفتمین کارت زرد مجلس نهم به دولت یازدهم، به وزیر کار رسید.

rabeeiسؤال ملی پورابراهیمی پیش از این در کمیسیون اجتماعی مورد بحث و بررسی قرار گرفته بود اما به دلیل عدم اقناع نماینده سؤال‌کننده از پاسخ‌های وزیر، برای رسیدگی بیشتر به صحن علنی موکول شد.

پورابراهیمی در این سؤال از وزیر کار پرسید: ملاک در انتخاب و انتصاب مدیران صندوق‌های زیرمجموعه وزارت تعاون یعنی صندوق بازنشستگی کشوری و تأمین اجتماعی چیست؟

پس از ارائه توضیحاتی از سوی وزیر کار و نماینده کرمان، علی لاریجانی رئیس مجلس از پورابراهیمی سؤال کرد: آیا از پاسخ‌های وزیر کار قانع شدید؟

پورابراهیمی نیز در پاسخ به رئیس مجلس گفت: آقای رئیس! با این فضایی که می‌بینید شما از من می‌پرسید قانع شدم یا نه؟!! خواهش می‌کنم رأی‌گیری کنید، بنده قانع نشدم.

سپس وکلای ملت با ۹۸ رأی موافق، ۹۵ رأی مخالف و ۱۱ رأی ممتنع از ۲۱۹ نماینده حاضر در جلسه، اعلام کردند از پاسخ‌های ربیعی قانع نشدند و بدین ترتیب هفتمین کارت زرد مجلس به وزیر کار و رفاه اجتماعی رسید.

پیش از این وکلای ملت به علی‌اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش، علی جنتی وزیر ارشاد، عبدالرضا رحمانی‌فضلی وزیر کشور، رضا فرجی‌دانا وزیر سابق علوم، محمدرضا نعمت‌زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت و علی طیب‌نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی، کارت زرد داده بودند.

طبق آیین‌نامه داخلی مجلس، در صورتی که در یک دوره مجلس، ۳ بار سؤال از وزیری در صحن علنی پارلمان مطرح شود و وزیر مربوطه نتواند وکلای ملت را از توضیحاتش قانع کند، کارت زرد (به منزله یک اخطار) به وی داده می‌شود، در صورتی که تعداد کارت زردهای یک وزیر به عدد ۳ برسد، زمینه استیضاح وی در مجلس فراهم می‌شود.

/فارس

Share