کتابخانهها پاتوق فرهنگی ومحل برگزاری برنامه فرهنگی مردم است
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا ،محمد اللهیارفومنی تاکید کرد: کتابخانهها پاتوق فرهنگی و محلی برگزاری همه گونه برنامه فرهنگی مورد نیاز برای مردم یک منطقه است که باید از ظرفیت آنها بهتر استفاده کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا ،معاون امور کتابخوانی و توسعه کتابخانههای نهاد کتابخانههای عمومی با بیان اینکه براساس آمار خانه کتاب میانگین آمار تیراژ کتاب امسال ۲ هزار و ۱۰۰ نسخه است، گفت: ۱۴ هزار ناشر در کشور مجوز فعالیت دارند.
محمد اللهیاری فومنی ظهر امروز در مراسم تجلیل از خادمیت کتاب و کتابخوانی گیلان، با بیان اینکه نهاد کتابخانههای عمومی در سال ۸۷ از وزارت ارشاد جدا شد، اظهار کرد: در هر زمان که این دو نهاد در کنار یکدیگر در زمینه فرهنگ کتاب و مطالعه گام برداشتند شاهد رشد و بالندگی بودهایم.
وی با بیان اینکه امسال در هشت استان کشور با همکاری اداره کل ارشاد و نهاد کتابخانههای عمومی این استانها نمایشگاه کتاب برگزار شد، افزود: با این حرکت مهم گام اساسی در زمینه ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی برداشته شده است.
معاون امور کتابخوانی و توسعه کتابخانههای نهاد کتابخانههای عمومی با اشاره به وضعیت نشر کتاب در کشور، گفت: هر ساله ۶۵ تا ۶۶ هزار کتاب در کشور منتشر میشود.
اللهیاری با بیان اینکه براساس اعلام خانه کتاب، میانگین آمار تیراژ کتاب امسال دو هزار و ۱۰۰ نسخه است، تصریح کرد: این آمار در سال گذشته دو هزار و ۴۰۰ نسخه به ازای هر کتاب بوده است این آماری است که توسط ناشر ارائه میشود.
وی با بیان اینکه پیشبینی برای هر نسخه تیراژ واقعی حتی ممکن است کمتر از این هم باشد، خاطرنشان کرد: ۱۴ هزار ناشر در کشور مجوز فعالیت دارند که تنها چهار هزار نفر آنها فعال هستند، براساس اعتبار خانه کتاب ناشری که یک کتاب منتشر کند، فعال است.
معاون امور کتابخوانی و توسعه کتابخانههای نهاد کتابخانههای عمومی با بیان اینکه تعداد ناشران کتاب بیشتر از کتابفروشیها در کشور است، گفت: با وجود ضعف ویترین عرضه کتاب دولتها تصمیم به برگزاری نمایشگاه کتاب به منشور حمایت از ناشران میکنند تا این کتابها در معرض دید عموم قرار بگیرد.
اللهیاری تاکید کرد: کتابخانهها پاتوق فرهنگی و محلی برگزاری همه گونه برنامه فرهنگی مورد نیاز برای مردم یک منطقه است که باید از ظرفیت آنها بهتر استفاده کرد./تسنیم
دیدگاه