نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

خبرگزاری ها و رسانه های منتسب به سپاه جامع نگر و امانت دار باشند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با توصیه به خبرگزاری های منتسب به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و دیگر رسانه ها به رعایت اطلاع رسانی جامع نگر و منصفانه، گفت: باید در نقد و اطلاع رسانی اخبار دقت شود تا هزینه های بی خودی پرداخت نکنیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با توصیه به خبرگزاری های منتسب به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و دیگر رسانه ها به رعایت اطلاع رسانی جامع نگر و منصفانه، گفت: باید در نقد و اطلاع رسانی اخبار دقت شود تا هزینه های بی خودی پرداخت نکنیم.
حجت الاسلام المسلمین «علی سعیدی » روز سه شنبه در یک نشست خبری برنامه های حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه، مسایل روز را تشریح و به پرسش های خبرنگاران پاسخ گفت.

81195806-5751786سعیدی درباره هشدارهای اخیر رییس ستاد کل نیروهای مسلح در باره رسانه ها و چگونگی تعامل رسانه ای با دولت گفت: در خصوص سخنان سردار فیروزآبادی دو نگاه و بخش مطرح است؛ یکی نقد منطقی و منصفانه و با حساب و کتاب است که هیچکس مخالف نقد نیست، حتی خود شخص رییس جمهور هم اعلام کردند که خود طالب نقد هستیم، نقد زمینه رشد و تکامل را فراهم می کند.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: نگاه دوم این است که ما بیاییم و اطلاعاتی را بدون دقت در جوانب، روی سایت ببریم و آن را منتشر کنیم آنچه را که سردار فیروزآبادی گفتند ناظر بر این مساله است که چرا برخی رسانه هایی که به نوعی می توانند منتسب به نیروهای مسلح باشند در انتقال و انتشار خبر دقت لازم را نکرده و جوانب امر را بررسی نمی کنند.

وی گفت: چه بخواهیم و چه نخواهیم برخی رسانه ها و خبرگزاری ها منتسب به سپاه هستند و آن چیزی که انتظار است از خبرگزاری فارس و دیگر خبرگزاری ها این است که در بیان خبر جامعیت لازم را رعایت کند یعنی خبرگزاری ها کاملا دقت کرده و امانتداری کنند، اما گاهی ممکن است خبری منتشر شود که عوارض داشته باشد.

سعیدی ادامه داد: باید در نقد و اطلاع رسانی اخبار دقت شود تا هزینه های بی خودی پرداخت نکنیم.

وی در پاسخ به یک پرسش دیگر درباره فیلم منتشر شده از فرمانده کل سپاه نیز گفت: هر کس می تواند از هر صحبتی برداشت خود را بکند که می تواند با ذهن گوینده متفاوت باشد و فکر نمی کنم پرداختن به این موضوع اکنون لزومی داشته باشد. البته بنده این فیلم را ندیدم اما برش قبل و بعد کلام نمی تواند نظر گوینده را منتقل کند.

سعیدی همچنین با بیان اینکه سپاه در عرصه اقتصادی آمادگی خود را برای کمک به دولت اعلام کرده، اظهار کرد: این موضوع نباید به سهم خواهی سپاه از دولت تعبیر شود.

وی گفت: این نهاد انقلابی ظرفیت های بسیاری بالایی برای کمک به دولت دارد، البته متاسفانه آنطوری که پیش بینی می شد، از این توان استقبال خوبی نشد و نمی شود.

«اگر سپاه برای خدمت به دولت اعلام آمادگی کرد، معنای آن سهم خواهی نیست، اگر یک نهادی آمد گفت من حاضرم کمک کنم، این سهم خواهی نیست، ولی اینطور تعبیر شد و اکنون سپاه با تمام وجود در خدمت این تدبیر بسیار هوشمندانه که به نظر می رسد تنها راهکار مقابله با فشارهای دشمن و تحریم های دشمنان تکیه بر استحکام درونی نظام و اقتصاد مقاومتی است، قرار دارد.»

سعیدی گفت: یکی از آرزوهای ما برخورداری از مراکز آموزشی و پژوهشی قوی و نیرومند بود که با یاری خدا، این مهم در خرداد ماه با ارتقا یافتن پژوهشکده امام صادق(ع) به پژوهشگاه تحقق یافت.

وی افزود: ساختار این پژوهشگاه به شکل جدیدی سازماندهی شده و از پژوهشکده های الهیات و معارف اسلامی، پژوهشکده علوم سیاسی، پژوهشکده مطالعات اجتماعی و فرهنگ مقاومت، پژوهشکده دفاعی و امنیتی و اندیشکده آینده پژوهی و مطالعات راهبردی تشکیل شده است.

وی در باره وظایف جدید حوزه تحت مسئولیت خود توضیح داد: در سال های اخیر و براساس تدابیر مقام معظم رهبری که ستاد کل پیشنهاد دادند و تصویب معظم له، مسوولیت پشتیبانی از همه امور انسانی و اسلامی سازمان های عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح را برعهده گرفتیم و نیازهای متون و پژوهشی سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، وزارت دفاع و نیروی انتظامی نیز برعهده این نمایندگی است.

وی در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر اینکه با توجه به نامگذاری سال ۹۳ به «اقتصاد و فرهنگ»، سپاه در این خصوص چه برنامه هایی دارد؟ گفت: آنچه که سپاه در گذشته های دور و نزدیک در دستور کار قرار داشته، متکی بر تدابیر رهبری بوده و در حد بسیار گسترده ای نمایندگی ولی فقیه در سپاه بر روی این مسایل انجام وظیفه می کردیم.

نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: آنچه که به نظر ما می رسد و مهمترین عنصر مواجهه با تهاجم فرهنگی دشمن است، گسترش فرهنگ دینی در ذهن، باور و رفتار مجموعه سپاه است که به یاری خدا با این نگاه راهبردی، تمام توان خود را گذاشتیم تا بتوانیم زمینه را فراهم کنیم تا پاسداران و بسیجیان بتوانند از عمق معارف و معنویت بالایی برخوردار شوند تا بتوانند در برخورد با مشکلات، توان و ظرفیت لازم را داشته باشند.

وی افزود: شناخت دشمن، شناخت راهکارهای دشمن، شناخت توطئه های دشمن به خصوص در موضوع تهاجمات فرهنگی که بسیار گسترده است و تاثیرات منفی بسزایی داشته است از جمله موضوعاتی بود که توانستیم نیروها را در مقابل آنها واکسنیه کنیم تا آنان بتوانند آن نقشی را که بر عهده داشتند به خوبی ایفا کنند.

سعیدی گفت: در سال های اخیر در زمینه های صرفه جویی، تکیه بر امکانات درونی بسیار تلاش شد که با توجه به کمبود اعتبارات ماموریت ها کم نشود و با همان ظرفیت های اصلی ماموریت های در حال انجام است و این نشان می دهد که با جهاد و مدیریت جهادی می توان بسیاری از موانع را برداشت و با کمترین امکانات می توان کارها را به بهترین شکل ممکن انجام داد.

وی افزود: آنچه که سپاه در حد اختیارات خود دارد، مجموعه بسیج است که در بارور کردن اندیشه دینی و تعمیق اندیشه دینی و واکسینه کردن مجموعه تلاش بسیاری را انجام داده و با برگزاری همایش ها، نشست ها و آموزش ها و تمرین های که در دو شهر مذهبی قم و مشهد برگزار می شود، تلاش بر این است که بتوانیم در عرصه اجتماع آن نقشی را که برعهده دارد، ایفا کنیم.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر این که مهم ترین چالش های امروز در کشور را چه می دانید؟ گفت: من برداشتم این است که ریشه چالش ها امروز ما به دو نوع برداشت از حکومت دینی بازمی گردد.

وی ادامه داد: اصولا ما در دوره های ۳۵ ساله این چالش ها را داشته ایم که می توان از جمله آنها به چالش امام (ره) با دولت موقت اشاره کرد.

وی گفت: نگاه امام (ره) و دولت موقت دو جنس بود دو برداشت از حکومت دینی داشتند که یکی بر می گردد به مردم سالاری دینی و یکی دیگر به مردم سالاری سکولار.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: این دو برداشت هر کدام شاخص های مختلف و متفاوت در حوزه های اصول انقلاب، سیاست خارجی، فرهنگ، اقتصاد و نحوه اداره کشور اختلاف ایجاد می کرد به همین دلیل نگاه امام (ره) نسبت به دولت موقت، بنی صدر و آقای منتظری تفاوت داشت و نگاه کارگزاران نیز با نگاه مردم سالاری دینی تفاوت دارد.

وی افزود: به طور مثال امروز دفاع ما از سوریه دفاعی امنیتی، اعتقادی و راهبردی است در حالیکه برخی این نگاه ها را قبول ندارند./ایرنا

Share