بهترین تصاویر فضایی ,هفته از ماه خونین تا درخت گیلاس

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از خبرآنلاین , بهترین عکس‌های فضایی هفته به انتخاب سایت نشنال جئوگرافیک را با ما ببینید: از ماه خونین و کهکشان تاب‌دار گرفته، تا تقابل آتش و یخ روی زمین و ردی در ماسه‌های مریخ. درخت گیلاس زیبایی آسمان شب بر فراز درخت گیلاسی در استان یاماشی […]

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از خبرآنلاین , بهترین عکس‌های فضایی هفته به انتخاب سایت نشنال جئوگرافیک را با ما ببینید: از ماه خونین و کهکشان تاب‌دار گرفته، تا تقابل آتش و یخ روی زمین و ردی در ماسه‌های مریخ.

درخت گیلاس
زیبایی آسمان شب بر فراز درخت گیلاسی در استان یاماشی ژاپن منظره دلنوازی خلق کرده است. درخت گیلاس در ژاپن نماد صلح و دوستی به شمار می‌رود و سرود «شکوفه گیلاس» این کشور شهرتی جهانی دارد.

14-4-23-1959351

نورهای ایسلند
درخشش شفق قطبی باعث روشنایی آسمان شب منطقه استاکسنس ایسلنده شده است. برانگیخته شدن مولکول‌های اکسیژن جو در اثر برخورد با ذرات باردار خورشیدی، باعث خلق نورهای سبز رنگ این شفق زیبا شده است.
14-4-23-1959572

ردی در ماسه
این تصویر که توسط مدارگرد شناسایی مریخ ناسا (MRO) گرفته شده است، رد بر جای مانده از چرخ‌های مریخ‌نورد کیوریاسیتی را روی این سیاره نشان می‌دهد. این رد که از سمت بالا چپ تا یک سوم پایین تصویر کشیده شده است، نهایتا به تپه‌ای ۵ متری روی مریخ موسوم به «کوه چشمگیر (Mount Remarkable)» منتهی می‌شود. دانشمندان پروژه مریخ‌نورد قصد داشتند ابتدا نگاهی به برآمدگی‌های اطراف این عارضه بیاندازند، تا سپس بتوانند درباره لزوم حفاری و نمونه‌برداری تصمیم‌گیری کنند.
14-4-23-20053

کهکشان تاب‌دار
کهکشان مارپیچی تاب‌داری که در گوشه سمت راست عکس می‌بینید، NGC 3718 نام دارد که در صورت فلکی دب‌اکبر واقع شده است. به گفته ناسا، گرانش اعمالی بر این کهکشان از سوی همسایه‌اش، کهکشان NGC 3729 در سمت چپ تصویر، به احتمال فراوان باعث پیچ خوردن و کش آمدن بازوهای آن شده است.
14-4-23-200154

آتش و یخ
این عکس چشم‌نواز از تضاد بین آتش و یخ توسط یکی از ماهواره‌های ناسا تهیه شده؛ تصویری که آتشفشان کلیوچسکایا در شبه جزیره کامچاتکا روسیه را نشان می‌دهد. کلیوچسکایا آتشفشانی مخروطی مرکب است، که به دلیل فوران‎های ایجاد کننده جریان‌های گدازه‌ای شهرت دارد. گازهای سمی و تکه پاره‌های آتشفشانی مشخصه این جریانات به شمار می‌روند؛ جریانی که می‌تواند با سرعت سرسام‌آوری دامنه آتشفشان را به سوی پایین در نوردد.
14-4-23-200305

ماه خونین
هفته گذشته و در ساعات اولیه دوشنبه ۱۴ آوریل / ۲۵ فروردین، ساکنان مناطق غربی زمین شاهد ماهی به رنگ خون بودند؛ پدیده‌ای که به دلیل ماه‌گرفتگی رخ می‌دهد. این عکس بسیار زیبا را عکاس نجومی مشهور ایرانی، بابک امین تفرشی و در رصدخانه لاسیا در صحرای آتاکامای شیلی گرفته است. این ماه گرفتگی (خسوف)، نخستین مورد از ماه‌گرفتگی‌های پی در پی است که طی یک سال و نیم آینده رخ خواهد داد؛ خسوف‌هایی که به ترتیب در شب‌های ۱۶ مهر ۱۳۹۳، ۱۵ فروردین ۱۳۹۴ و ۶ مهر ۱۳۹۴ شاهد آنها خواهیم بود.
14-4-23-200386

Share