۱۴ فروردین رئیس سازمان بسیج مستضعفین به رشت سفر می کند
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا مراسم یادبود دادستان فقید کل استان گیلان شهید ابوالحسن کریمی روز ۱۴ فروردین بعد از نماز مغرب و اعشاء در مسجد سلیمانداراب رشت برگزار میشود سخنران ویژه این مراسم ، سردار محمدرضا نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور می باشد
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا مراسم یادبود دادستان فقید کل استان گیلان شهید ابوالحسن کریمی روز ۱۴ فروردین بعد از نماز مغرب و اعشاء در مسجد سلیمانداراب رشت برگزار میشود
سخنران ویژه این مراسم ، سردار محمدرضا نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور می باشد
تولد :
شهید کریمی در مرداد سال ۱۳۲۷ هـ ش در یکی از محلات قدیمی شهر لاهیجان در خانوادهای متدین و اصیل چشم به جهان گشود که مادرش او را ابوالحسن نامید. نامی که به حق شایسته و منادی زندگانی کوتاه و پر بار او بود. پدرش حاج عباسعلی از متدینین و معتمدین بازار لاهیجان بود. ابوالحسن دوران طفولیت را در دامان مادر عفیف و پاکدامن خود سپری نمود.
رشد اعتقادی و ایمانی:
وی از همان دوران کودکی در میان خانواده و جامعه نمونه و نمودی از عصیان بر جلوههای ابتذال و انحراف و بیگانهپرستی بود. در دبستان از خواندن اشعار و ترانههای مبتذل که در آن عصر رایج بود نفرت داشت. او سایر اعضای خانواده را نیز از خواندن این اشعار منع می نمود. در کلاس سرود دبستان که از دروس رسمی و الزامی مدرسه به شمار میرفت خودداری نمود. روزی به همین خاطر در یکی از کلاسهای دبستان دکتر حکیم زاده زندانی می گردد. پس از تعطیلی مدرسه از پنجره مدرسه به بیرون میپرد و برای اولین بار از زندان ضد ارزشها میگریزد.
در شیوه پوشش منشی بلند داشت. او با هدایت الهی و با الهام از مشی عملی پدر پارسا و پرهیزگارش حاج عباسعلی کریمی که یکی از معدود چهرههای صالح و پاکدامن بازار شهر در عصر طاغوت به شمار میرفت از پوشیدن لباس هایی که متاثر از ارزشهای بیگانه بود خودداری میورزید و با کمال شهامت در مسیر مبارزه با جلوههای بیگانه قدم مینهاد.
شهید کریمی در تابستان ۱۳۴۷ پس از موفقیت در امتحانات نهایی خرداد و کنکور دانشگاه در رشته ریاضی دانشگاه تهران پذیرفته شد. بعدها با شرکت در امتحان رشته اقتصاد، در دانشگاه تهران به تحصیل خود ادامه داد.
ورود به دانشگاه:
در دانشگاه به فعالیتهای عقیدتی و سیاسی خود ادامه داد. وی در مدتی کوتاه به دلیل فعالیت و تحرک بالای اجتماعی خود در محیط دانشگاه و خوابگاه به عنوان نماینده دانشجویان از خوابگاه امیرآباد برگزیده شد. او در این سمت سعی زیادی در احقاق حقوق دانشجویان داشت و به رویاروئیهایی با مظاهر کفر و اختناق رژیم ستمشاهی درگیر بود. نگهبانان و کارگران قدیمی این خوابگاه خاطرات زیادی از او به یاد دارند.
یکی از دانشجویان هم طبقه او می گوید: او سحرهای ماه مبارک رمضان با صدای بلند در خوابگاه دانشجویی بدون واهمه اذان میگفت و توجهی به اعتراضات گسترده مخالفین و دلدادگان به شرق و غرب نداشت. به همین دلیل او را با تبانی و اشاره ساواک در آب سرد حوض محوطه خوابگاه انداختند ولی با مقاومت جدی سنت اذان گوئی را در آن محیط تحکیم و تثبیت نمود. او باپایداری خود موفق شد که رستوران خوابگاه را ظهر ها در طول ماه مبارک رمضان تعطیل کند!
مبارزات سیاسی:
او در اواخر سال ۱۳۴۷ به علت شرکت در تظاهرات دانشجویان به مناسبت شهادت پهلوان غلامرضا تختی برای اولین بار دستگیر شد. این دستگیری در تعمیق شناخت او از پوچی و پوشالی بودن رژیم، سهم به سزایی داشت.
در سال ۱۳۵۰ به علت فعالیت در برابرجشنهای ۲۵۰۰ ساله دستگیر و در زندان قزل قلعه حبس گردید. زندان برای او فرصت مناسبی بود تا با آشنایی با روحانیون انقلابی و مبارز توان بیشتر برای ادامه مبارزه بیابد.
مدیریت مکتبی و هوشیاری انقلابی:
با پیروزی انقلاب اسلامی عناصر التقاطی و چپ گرا به ویژه فدائیان خلق شاخه گیلان با تکیه به تهاجم مسلحانه گروه خود در ۱۹ بهمن ۱۳۴۹ به پاسگاه سیاهکل میکوشیدند تا آن رابه عنوان سوژهای داغ و مهیج برای جذب و جلب نیروهای پرشور در منطقه گیلان بهرهبرداری نمایند. آنان با تبلیغ و درشت نمایی این رخدادها سعی در تثبیت سیاسی و تشکیلاتی خود داشتند.هدف نهایی آن ها از این امور رویارویی و براندازی نظام نوپای جمهوری اسلامی بود.
شهید کریمی به جهت مدیریت قاطع و مکتبی و سوابق روشن مبارزاتی و شناخت وسیع و همه جانبهای که از گروههای سیاسی مخالف و معارض نظام و برخورداری از پایگاه برجسته در متن نیروهای انقلابی و اسلامی، از سوی شورای انقلاب اسلامی شهرستان لاهیجان به عنوان فرماندار به استانداری گیلان پیشنهاد گردید. او با موافقت و تصویب استانداری و وزارت کشور، مسئولیت فرمانداری شهرستان لاهیجان با چهارصد آبادی و بخشهای تابعه سیاهکل و آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر را به عهده گرفت.
در این ایام لاهیجان و دیگر شهرها و بخشهای گیلان در آتش خودخواهیها و کینه توزیهای گروههای معاند از سویی و بی کفایتی و سوء تدبیر استاندار غیر مکتبی و ملی ماب وقت گیلان از سوئی دیگر میسوخت.
با رفتن دولت موقت و روی کار آمدن دولت شورای انقلاب آقای داوران استاندار وقت گیلان بر کنار گردید. پس از آن از سوی وزیر کشور جناب حجت الاسلام هاشمی رفسنجانی، شهید مهندس محمد علی انصاری به عنوان استاندار جدید استان منصوب گشت.
با آمدن استاندار مکتبی به گیلان صفحه جدیدی از مجاهدتها و پیشرفت در مدیریت استان ایجاد شد. با تقاضا و پیشنهاد مهندس انصاری و تعدادی از مسئولین ارگانهای انقلابی ، شهید کریمی با حفظ سمت فرمانداری به سمت دادستان کل انقلاب استان گیلان از سوی آیت الله قدوسی برگزیده شد. از این پس فصل جدیدی در برخورد با گروهک های معاند و زالو صفتان اقتصاد در استان ایجاد شد و امنیت انقلابی با حاکمیت قسط و عدل اسلامی در استان برقرار گشت .
سجده خونین در آستانه عروج به ملکوت:
سرانجام در غروب اسرارآمیز و مبهم سیزده فروردین ۱۳۶۵ شب پرستان منافق با اغتنام از بیرون راندن مردم از صحنه، از لانههای تنگ و تاریک خود بیرون خزیده و در پناه تاریکی شب قامت استوار منادی قسط و عبد صالح خدا را در دیار ما، یعنی حاج شیخ ابوالحسن کریمی یاور صادق محرومان و فریاد رسای مظلومان را که به عادت همیشگی خود به تنهایی از مطبوعاتی فتح به سوی منزل مراجعت میکرد در کنار معبد توحید «مسجد حاج رضا گلشاهی» آماج رگبار گلولههای نفاق قرار میدهند تا به زعم خود با در هم شکستن قامت استوار وی انتقام شاه و شاه پرستان و شکست رسوایی منافقان را از او بگیرند. ناگاه به مجرد شلیک اولین گلوله به گلو و فرق کریمی قهرمان، در اوج عرفان به نماز عشق میایستد و با وضوی در محراب خون سر به سجده سنگر میگذارد.
زنای سجده تو نینوای خون گل کرد ز منار حنجره درد ارغنوان گل کرد
حریم خاک زمحراب عشق حرمت یافت ز باغ خلسه خون نشئه نون گل کرد
بدینگونه بود مظلومی دیگر با شهادت خود حقانیت آرمانش را به اثبات رسانید تا به اعتبار پیام سرخش، سرخی و شادابی طراوت عدالت و فضیلت در هماره تاریخ این انقلاب را تضمین نماید.
والسلام علیه یوم ولد و یوم یموت و یوم یبعث حیاء.
دیدگاه