تاکید دانشگاه جامع علمی کاربردی گیلان بر اجرای دوره های مهارتی
اختصاصی پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به مناسبت برگزاری اولین نمایشگاه اشتغال و توسعه وکارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گیلان یک نشست خبری با حضورخبرنگاران و اقای دکتر قاسمی زاد رییس دانشگاه علمی کاربردی ،صبح امروز در دفتر ریاست واحد استانی این دانشگاه برگزار شد.
اختصاصی پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرا به مناسبت برگزاری اولین نمایشگاه اشتغال و توسعه وکارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گیلان یک نشست خبری با حضورخبرنگاران و اقای دکتر قاسمی زاد رییس دانشگاه علمی کاربردی ،صبح امروز در دفتر ریاست واحد استانی این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش خبرنگاردیارمیرزا ،در ابتدای این نشست دکتر قاسمی زاد هدف از برگزاری این نشست را توضیحاتی درباره این دانشگاه ،اهداف ، عملکرد و برنامه هایی که برای سال اتی دارند بیان کردند.
وی برپایی اولین نمایشگاه اشتغال و توسعه کار افرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی را مهمترین واقعه سال جاری این دانشگاه برشمرد.
ریس دانشگاه علمی کاربردی استان گیلان افزود:بعد از گذشت ۲۱ سال از تاسیس این دانشگاه بیش از ۷۰۰هزار دانشجو،۱۰۰۰مرکز فعال در کشور ودر گیلان بیش از ۱۶هزار دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند که نسبت دانشجوایان مرد به زن بیشتر است .
ایشان بیان کرد: ۳۲مرکز فعال و ۲ موسسه اموزش عالی ازاد در سطح استان وجود دارد.و همچنین بیش از ۲۰ هزاردانش اموخته وبیش از ۱۷۰۰ مدرس در دانشگاه علمی کاربردی مشغول فعالیت هستند.
قاسمی زاد بیان کرد هدف دانشگاه جامع علمی کاربردی ایجاد بستر مناسب در فعالیت همه جانبه در صنعت،نظامی ،کشاورزی و… در گسترش اعتلای دانش و پژوهش در کشور است .
وی در ادامه بیان کرد با تبدیل علم به فن و مهارت قادر خواهیم بود که شرایطی را ایجاد کنیم تا فارغ التحصیلان این دانشگاه با توجه به مهارتی که کسب کردند بتوانند در عرصه های مختلف جامعه از مهارت خود استفاده کنند.
قاسمی زاد از اضافه شدن دو درس کارورزی و کاربینی در این دانشگاه خبرداد و افزود: اجرای موفق و مناسب این دروس منجر به این مطلب خواهد شد که حدود ۵۰ درصد دروس ارائه شده به دانشجویان جنبه مهارتی و عملی یابد.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان در ادامه به ویژه برنامه های سال اینده واحدهای دانشگاهی استان اشاره کرد :انجام نیاز سنجی اموزشی در سطح استان،توجه و تلاش بیشتر در جهت کیفی سازی اجرای دورهای علمی کاربردی در مراکز استان،انجام رتبه بندی مراکز علمی کاربردی استان کیلان و این رتبه بندی بر اساس فضا اموزشی،تجهیزات و امکانات سخت افزاری و نرم افرازی
تلاش در جهت افزودن دورهای کارشناسی ارشد در مراکز واجد شرایط ،تلاش در جهت بهبود امکانات و فضا , وسایل اموزشی ،تلاش در جهت اخذ زمین مناسب و در شان واحد استانی ،توجه و تلاش بیشتر در جهت استفاده از مدرسین کیفی بهتر ومربیان مهارتی (مدرسین خبره) و توجه بیشتر به اجرای دورهای کوتاه مدت و تک پودمان های مهارتی در مرکز استان راه اندازی مراکز اموزشی جدید از جمله این برنامه ها است.
وی در ادامه بیان کرد: مهر ۹۲ نسبت به مهر ۹۱ , ۲۵ درصد رشد جمعیت دانشجویی داشتیم که برای باقی ماندن چنین وضعیتی باید توجه ویژهای به دوره های کوتاه مدت کرد.همچنین در این دوره های کوتاه مدت مدرک مهارتی به افراد اعطا می گردد.
دیدگاه