سخنگوی دستگاه قضا در همایش ملی پلیس، مدیریت کیفیت و تعالی سازمانی

مسئولان از کسی که ۸ هزار میلیارد تومان بدهی دارد شکایت نمی‌کنند!

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا سخنگوی دستگاه قضا از افزایش دوبرابری معوقات بانکی از ماه های پایانی سال ۹۰ خبرداد و گفت: این معوقات از ۵۰ هزار میلیارد تومان اکنون به بیش از ۱۰۰هزار میلیارد تومان رسیده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا غلامحسین محسنی اژه ای روز پنجشنبه در همایش ملی پلیس، مدیریت کیفیت و تعالی سازمانی با طرح این پرسش که چرا باید شاهد افزایش معوقات بانکی باشیم، گفت: اگر معوقات بانکی بد است چرا اجازه می دهید معوقه به وجود آید، اگر به وجود آمد چرا اجازه می دهید بیشتر شود، مشکل از کجا نشات گرفته است؟

eje2_origوی با بیان اینکه بانک مرکزی وظایفی دارد، گفت: آیا بانک مرکزی مدیریت و نظارت نمی کند؟ چه کسی می خواهد با این معوقات مواجه شویم؟

وی بااشاره به پرونده ۱۲۰ میلیارد تومانی اظهار داشت: دستگاه قضا برای رسیدگی به این پرونده وارد عمل شد، به آن رسیدگی کرد حکم سنگینی ارایه واجرا کرد اما سوال این است که بااین وجود چرا باید چنین مواردی تکرار شود اشکال کجاست؛ اگرآسیب شناسی نکنیم ومدیریت و نظارت نداشته باشیم نیروی انتظامی و قوه قضاییه به تنهایی چه کاری می توانند انجام دهد؟

وی با بیان اینکه چرا بانک ها دل نمی سوزانند، گفت: معوقه بانکی به نفع یا به ضرر بانک ها است؛ چرا بانک ها مدیران خود را بازخواست نمی کنند و به کسانی که بدهی داشته اند، دوباره تسهیلات می دهند؟

محسنی اژه ای با انتقاد از اینکه شکایت اساسی به دستگاه قضا در مورد برخی پرونده ها ارایه نمی شود، گفت: پرونده ای به دست ما رسید که در آن بحث ۸هزارمیلیارد تومان مطرح بود اما دادخواستی و شکایتی در این پرونده دیده نمی شد. آخرین درخواست این بود که چنانچه مصلحت می دانید فلان فرد را ممنوع الخروج کنید. آیا تکلیف دستگاه قضا این است؟

وی اضافه کرد: دستگاه قضا در رابطه با این پرونده احساس کرد که باید ورود کند تا این فرد خارج نشود، اما در صورتی که این فرد از کشور خارج شود و امکان دسترسی به اموال نباشد چه باید کرد. به همین دلیل دادستان به عنوان مدعی العموم وارد شد و این فرد را بازداشت کرد.

** تدبیر و مدیریت در برخورد با استفاده از ماهواره

سخنگوی دستگاه قضا گفت: در برخورد با ماهواره باید تدبیر، مدیریت و برنامه ریزی انجام شود.

محسنی اژه ای با اشاره به اینکه امروز ماهواره ازجمله آسیب هایی است که به جامعه ما وارد شده است، افزود: شبکه های ماهواره ای از فناوری های نوین هستند ونمی توان به طور صددرصد جلوی استفاده از آن را گرفت اما باید تا زمانی که به توانمندی های لازم در زیرساخت ها، نرم افزارها و سخت افزارها نرسیده ایم تعیین کنیم که چگونه باید از فناوری های نوین استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه قانون استفاده از ماهواره را ممنوع کرده است، گفت: نیروی انتظامی بر اساس وظیفه با ماهواره برخورد می کند و اقدام به جمع آوری دیش ماهواره ها می کند باید دید چگونه این وضعیت را مدیریت کرد در حالی که مردمی که می خواهند استفاده صحیح از این فناوری داشته باشند ناراضی و محروم نشوند.

محسنی اژه ای گفت: البته نارضایتی افرادی که به غلط از ماهواره استفاده می کنند و می دانند که استفاده از آن برای خود و جامعه مضر است، اشکالی ندارد.

وی تاکید کرد: استفاده از ماهواره باید مورد تدبیر، مدیریت و برنامه ریزی قرار گیرد تا هزینه ضررهای ناشی از آن به حداقل برسد.

** نیروی انتظامی باید به حق با افراد شرور برخورد کند

سخنگوی دستگاه قضا گفت: امروزه افراد شرور در جامعه برای مردم و نوامیس آنها ناامنی ایجاد می کنند که نیروی انتظامی باید به حق و به درستی با آنها برخورد کند.

محسنی اژه ای تصریح کرد: البته برخورد نیروی انتظامی با اشرارموثراست و نباید این رویه رها شود اگرچه عده ای از این برخوردها ناراحت و ناراضی می شوند که برخی نارضایتی ها اجتناب ناپذیر است.

وی افزود: امروز نیروی انتظامی در موضوعات متنوعی ماموریت های مختلفی دارد ونهادی در کشور وجود ندارد که با چنین تنوع در ماموریت و موضوعات مختلف در روزهای تعطیل و غیر تعطیل و با طبقات و اقشار مختلف مواجه باشد.

محسنی اژه ای با تاکید براینکه باید اتاق های فکر برای نوآوری و کیفیت به ویژه کیفیت در مدیریت ایجاد شود، گفت: یکی از ضعف های ما در کشور عدم کادررسانی است که باید در نیروی انتظامی مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: باید ازاستعدادهای خوب استفاده شود، نخبگان شناسایی در مورد آنها سرمایه گذاری و آموزش های لازم برای ارتقای مدیریت به آنها ارایه شود.

محسنی اژه ای در بخش دیگری ازسخنانش گفت: در طول ۳۵ سال گذشته هر جا که موفق عمل کرده ایم، افراد متفکر و نوآور روی کار آمده و با طرح های نو و اقدامات جدید وارد صحنه شده اند.

وی با اشاره به اینکه در برخی موفقیت ها جوانان کم سن و سال ورود کرده اند، افزود: در نیروی انتظامی هر روز با یک تحول و ایده جدید مواجه می شویم به عنوان مثال در فضای سایبری نیروی انتظامی شاهد خلاقیت و ابتکارات جدید هستیم.

محسنی اژه ای با تاکید بر اینکه نیروی انتظامی در انجام ماموریت ها به ابزار، تجهیزات بودجه و مدیریت نیاز دارد، گفت: نقش مدیریت در انجام ماموریت ها بسیار مهم است که این امر به میزان تجربه فرد بستگی دارد.

وی با بیان اینکه یکی مدیر خوب با انگیزه، با تدبیر و با اخلاق است، افزود: در طرح مکنا (مدیریت کیفیت نیروی انتظامی) به نقش مدیریت توجه شده است؛ هرجا مدیریت صحیح، قوی و به روز انجام شود، موفق خواهیم بود اما هرجا مدیریت ضعیف باشدو ابزار و امکانات به اندازه کافی هم وجود داشته باشد، موفق نخواهیم شد.

محسنی اژه ای وظایف اصلی نیروی انتظامی را امنیت، آرامش، آسایش در جامعه توام با حفظ ارزش ها و رضایتمندی مردم برشمرد و گفت: اگر امنیت و آرامش در جامعه ای حاکم نباشد، آن جامعه در هیج عرصه ای نمی تواند موفق و شکوفا به کمال انسانی برسد چراکه زیرپایه هر توسعه و پیشرفتی امنیت است.

محسنی اژه ای تصریح کرد: البته ایجاد امنیت باید با حفظ ارزش ها همراه باشد چراکه اگر ارزش ها نباشد، انسان نمی توانند به کمال و هدف عالی دست یابند؛ به همین دلیل امنیت و آسایش مردم مبتنی بر حفظ ارزش ها و رضایتمندی مردم است./ایرنا

Share