به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا،سرهنگ محمدخانی در تشریح جزئیات این خبر با بیان اینکه کاهش هدر رفت وقت و سفرهای غیرضروری و ضریب امنیت نسبتاً بالا از جمله مزایای کاربرد عابربانک است، گفت: اما همین دستگاه سودمند موجب شده تا برخی از افراد سودجو با داشتن کمی دانش فنی از این طریق سوء استفاده […]
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا،سرهنگ محمدخانی در تشریح جزئیات این خبر با بیان اینکه کاهش هدر رفت وقت و سفرهای غیرضروری و ضریب امنیت نسبتاً بالا از جمله مزایای کاربرد عابربانک است، گفت: اما همین دستگاه سودمند موجب شده تا برخی از افراد سودجو با داشتن کمی دانش فنی از این طریق سوء استفاده نمایند.
وی افزود: با وجود تلاشهای هماهنگ از سوی مؤسسات مالی در سراسر جهان، تقلب و دستکاری در جهت دسترسی به حساب افراد از طریق دستگاههای خودپرداز و دستگاههای POS همچنان بصورت یک مشکل، رو به رشد است. این معضل هنگامی پیش میآید که مجرمان (Skimmers) با سرقت اطلاعات بدست آمده از کارت عابر بانک افراد و بدون اطلاع دارنده کارت، از آن سوء استفاده میکنند.
رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان گیلان تصریح کرد: مجرمان با نصب ابزاری پیشرفته در محل ورودی کارتهای بانکی که قادر است تمامی اطلاعات کارت بانکی را کپی کرده و اطلاعات کارت را بخواند و با بدست آوردن رمز عبور که معمولاً مشتریان در اختیار آنها قرار میدهند، تمامی اطلاعات مورد نیاز برای دسترسی به حساب افراد را بدست آورده و از این طریق سرقت الکترونیکی اتفاق میافتد.
محمدخانی ادامه داد: البته راههایی نیز برای مقابله با این نوع از سرقتهای الکترونیکی وجود دارد که خود کاربر مهمترین نقش را در این رابطه ایفا میکند و با رعایت یکسری نکات، امنیت حساب بانکی و اطلاعات خود را تضمین میکند.
رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان گیلان در پایان خاطر نشان کرد: از جمله اقداماتی که میتواند در کاهش تخلفات سایبری توسط اسکیمرها بسیار مفید به فایده باشد این است که حتماً صاحب کارت بانکی شخصاً از دستگاه POS استفاده و رمز عبور کارت خود را وارد کند و دقت داشته باشد قطعات اضافی و مشکوک به دستگاه پایانه فروشگاهی یا POS متصل نباشد.
منبع: خبرگزاری ایسنا
دیدگاه