شاه کلید کدام نماینده رشت قفل شهرداری رشت را باز خواهد کرد؟
اختصاصی پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا حال باید دید ۱۵ عضو شورای اسلامی شهرداری کلانشهر رشت به شاه کلید کدام یک از نمایندگان مردم رشت در مجلس شورای اسلامی جهت تصدی شهرداری شهر باران رای خواهند داد
اختصاصی پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا اخبار و حواشی انتخاب شهردار کلانشهر رشت این روزها داغ تر از انتخاب نماینده عالی دولت در استان است و مردم کلانشهر رشت منتظر تصمیم نهایی ۱۵ عضو کلانشهر رشت برای انتخاب شهردار هستند در این روزهای اخیر شورای شهر رشت با انتشار اسامی ۳۱ نفری که قصد شهردار شدن داشتند وارد فاز جدیدی از انتخاب شهردار شد که با بررسی های اولیه اعضا ۱۳کاندیدای تصدی شهرداری کلانشهر رشت به مرحله دوم راه یافتند بعد از این اتفاق زمزمه های مختلفی در بین اعضای شورا آغاز شد مبنی بر اینکه دعوت این سیزده نفر در صحن اصلی وقت و زمان زیادی را می طلبد که در این برهه از دست دادن زمان به صلاح شهر رشت نیست بر این اساس شنیده شد یکی از اعضای جوان شورای شهر رشت با تهیه فرمی مرحله سوم گزینش انتخاب شهردار را کلید زد که بنظر میرسد خروجی این مرحله در نهایت ۵ اسم خواهد بود که این افراد با دعوت در صحن علنی شورا برنامه های خود را برای تصدی شهرداری شهرباران ارایه خواهند کرد اما در روزهای آتی مشخص خواهد شد که این ۵ نفر چه کسانی خواهند بود؟ اما نکته جالب در این بخش حضور پررنگ و بعضا در خفی سه نماینده رشت برای انتخاب شهردار کلانشهر رشت می باشد
مردم رشت در زمان انتخابات شاهد حمایت سه نماینده شهرشان از بعضی از کاندیداهای کلانشهر رشت بودند حمایتی که برای بعضی ها بسیار اثر بخش شد و باعث شد به پدیده انتخابات تبدیل شود
شاید اگر به لیست های حمایتی آقایان تامینی، کوچکی نژاد و جعفرزاده در انتخابات شورای اسلامی کلانشهر رشت نگاه کنیم به این نتیجه خواهیم رسید که لیست شاهد رشت مهندس جعفرزاده کرسی های بیشتری در شورای اسلامی شهر رشت کسب کرده که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد
غلامعلی جعفرزاده تنها نماینده ی رشت بود که لیست خود را به شکل عمومی به مردم عرضه کرد هر چند لیست شاهد رشت در روزهای آخر انتخابات بسته شد اما توانست ۴ کرسی از ۱۵ کرسی شورای اسلامی کلانشهر رشت را به خود اختصاص دهد اما در آن زمان جعفرزاده در مصاحبه های مختلفی عنوان کرده بود که این لیست با جنبه حمایت از فرزندان شهدا و خانواده معظم ایثارگران منتشر شده است در این لیست اسامی چند فرزند شهید ، برادر و خواهر شهید و جانباز به چشم می خورد
و این روزها شنیده شده است مهندس غلامعلی جعفرزاده از محمد ابراهیم خلیلی برای تصدی شهرداری شهر باران حمایت می کند
محمد ابراهیم خلیلی سابقه ۲۰ سال مدیریت شهرداری در مناطق تهران و شهرهای مختلف و ده سال مدیریت واحد های بزرگ صنعتی را در پرونده کاری خود دارد.
وی در سال ۸۶ تا دوقدمی ساختمان شهرداری رشت رسید و در استانه شهردار شدن با لابی استاندار وقت و اعضای تاثیرگذار شورای شهر قبلی گوی رقابت را به مهندس فریدونی واگذار کرد و به شهرداری هشتگرد برگشت .
سوابق مرتبط او در حوزه مدیریت شهری غیر سیاسی بودن و توان اجرایی و عملیاتی بالا از مزیتهای انتخاب خلیلی است .
غیر بومی بودن قائم مقام فعلی اداره کل ورزش وجوانان استان تهران تنها انتقاد جدی رقیبان و مخالفان خلیلی می باشد که مدیریت ۵ ساله در واحد های صنعتی شهر رشت جواب حامیان وی به این انتقاد ها است.
شنیده می شود که خلیلی جلسات کارشناسی دقیقی با بسیار از اعضای شورای شهر و چهره های تاثیرگذار استانی داشته و نطرات زیادی را به سوی خود جلب کرده است .
سوابق:
شهردار مناطق مختلف شهر تهران (مناطق ۱۶ ، ۱۸ ، ۱۹)
شهردار شهرهای مهرشهر ، هشتگرد ، نظرآباد ، چهاردانگه (اسلامشهر) ، شهر جدید هشتگرد در استان تهران
مشاور حوزه معاونت عمرانی استانداری تهران
کارشناس مسئول امور سیاسی و اجتماعی استانداری تهران
کارشناس حوزه نظارت ، بازرسی و پیگیری استانداری تهران
معاون فرماندار و سرپرست فرمانداری شهرستان ری
بخشدار ساوجبلاغ (کرج)
قائم مقام فعلی اداره کل ورزش و جوانان استان تهران
سوابق مدیریتی در بخش های اقتصادی و صنعتی :
معاونت اجرایی رئیس هیات مدیره ومدیر شرکت شیشه گیلان و مدیر شرکت شیشه شمال
مدیرعامل و عضوهئیت مدیره شرکت نساجی تلار ( نساجی مازندران )
مدیرعامل و عضوهئیت مدیره شرکت تولیدی و صنعتی شهید باهنر ( گرگان )
معاونت فنی و تولیدی مدیر عامل و مدیر کارخانه شرکت تولیدی و صنعتی آبگینه
عضو هئیت مدیره و مدیر شرکت اپتیک ایران
مشاور مدیرعامل گروه صنعتی خاور (ایران خودرو)
مشاور مدیرعامل اتحادیه تعاونی های کارگری ( امکان )
مدیرعامل و عضو و نائب رئیس هیات مدیره شرکت سهامی عام کارخانجات مقدم
سوابق مدیریتی در بخش های اجتماعی ، فرهنگی و ورزشی :
عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران
عضو هئیت مدیره باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس
مدیرعامل و عضو هئیت مدیره باشگاه فرهنگی و ورزشی نساجی مازندران
رئیس هئیت والیبال شهرداری تهران
شاید دکتر تامینی را بتوان بعنوان ناکام ترین نماینده رشت درکسب کرسی های اعضای شورای اسلامی شهرباران معرفی کرد
دکتر تامینی چندماه قبل از انتخابات با فعال کردن ستاد های خود سعی بر این کرد که لیست منتسب به خود را برای بدست آوردن کرسی های شورای شهر باران به مردم معرفی کند از جمله برنامه های این ستاد تشکیل متینگ های روزانه سیاسی در یکی از رستوران های شهر رشت بود سر لیست کاندیداهای شورای شهر دکتر تامینی حسین میربلوک خواهرزاده ایشان بود میربلوک علاوه بر حمایت دکتر تامینی در لیست مهندس جعفرزاده هم راه پیدا کرد اما علی رغم همه پیش بینی ها میربلوک ناکام بزرگ انتخابات رشت نام گرفت البته دکتر تامینی از افراد دیگری حمایت ضمنی کرده بود که شاخص ترین آنها عباس صابر بود اما شنیده شده دکتر تامینی پس از ناکامی خواهرزاده اش در انتخابات شورا، این بار از دکتر رمضانعلی میرعباسی برای تصدی بر کرسی شهرداری رشت حمایت می کند.
چندی پیش یکی از پایگاههای خبری در معرفی دکتر میرعباسی نوشته بود در روزهایی که قالیباف تمرین صدارت می کرد و رویای ریاست جمهوری در سرداشت ،تصمیم گرفت از هر استانی ، شهرداری در مناطق ۲۲گانه تهران بگمارد تا بتواند در ۲۴ خرداد از این انتصابات بهره تبلیغاتی ببرد. قرعه گیلان به نام میرعباسی که اهل جوکندان تالش است،افتاد. هرچند دوستی او با قالیباف بسیار عمیق تر از آن بود که انتصابش را به عنوان شهردار منطقه ۷ تهران از روی شانس بدانیم. چون بسیارانی در خاطر دارند که او در سال ۸۷ به همراه دوست دیرینش- آقای مهرورز- در گیلان به دنبال جمع کردن یک تیم انتخاباتی برای قالیباف بود، که البته به علت عدم کاندیداتوری خلبان مشهدی پروژه اش ناتمام رها شد.
موردی که اینروز ها میرعباسی سعی در مخفی کردنش دارد اینست که رابطه بسیار خوبی با ثابت قدم دارد، بگونه ای که او را به عنوان جانشین اش ،در منطقه ۷ تهران، به قالیباف معرفی کرده است.
سوابق:
دکترای مدیریت گرایش سیستمها
فوق لیسانس مهندسی صنایع گرایش سیستمهای اقتصادی و اجتماعی
مشاور ” نرم افزاری و سیستم اطلاعاتی” شرکت آماد بهینه ساز
مشاور برنامه ریزی شرکت پویش فجر
مدیر کل فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت تعاون
مشاور برنامه ریزی وزیر تعاون
مدیر کمیته” سیستم های یکپارچه” مرکز مطالعات و پژوهش های لجستیکی و مهندسی
عضو کمیسیون راهبردی وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات
رئیس شورای راهبردی شرکت جهان مشاور متین
عضو شورای علمی و پژوهشی مرکز سامانه ۱۳۷ شهرداری تهران
عضو کمیسیون تخصصی مرکز آمار ایران
عضو کمیسیون تحقیق و توسعه مرکز مطالعات راهبردی و برنامه ریزی توسعه شهری شهرداری تهران
مدیر کل تحقیق و توسعه معاونت امور مناطق شهرداری تهران
عضو شورای تحول اداری شهرداری تهران
رئیس هیات مدیره شرکت طلیعه بام گستر
رئیس هیات مدیره شرکت بازسازی ناصر خسرو شهرداری تهران
مدیر کل برنامه و بودجه شهرداری تهران
عضو کمیته پژوهشی امور تحقیقات و توسعه شهری شهرداری تهران
عضو هیات علمی شهرداری تهران
مشاور برنامه ریزی معاونت هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران
مدرس دانشکده مدیریت و فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی امیر کبیر
فعالیت حزبی کوچکی نژاد برای شورای شهر جواب نداد
کوچکی نژاد هم ازجمله نمایندگانی بود که از قبل تدارک گسترده ای برای انتخابات شورای اسلامی شهر رشت دیده بود سرلیست حمایتی مهندس کوچکی نژاد برادری وی آقای جابر کوچکی نژاد بود البته نام سید امیر حسین علوی دوست و حامی دیرینه کوچکی نژاد هم در این لیست به چشم می خورد اما حاج جابر نتوانست رای لازم را بیاورد اما سید امیر حسین علوی یکی از کرسی های شورا را بنام خود زد در همین خصوص شنیده شده است کوچکی نژاد علی رغم اینکه برادر وی هم کاندیدای تصدی شهرداری کلانشهر رشت هست از حجت شعبانپور برای تصدی بر کرسی شهرداری رشت حمایت می کند.
مهندس شعبانپور از اصولگرایان معتدل استان گیلان است که در دقیقه ۹۰ و پس از پررنگ شدن حضور کاندیدای جناح رقیب با هدایت و حمایت یکی از نمایندگان رشت رویای شیرین مدیریت شهری رشت در دوران زعامت دولت یازدهم را در سر دارند در عرصه رقابت کاندیداهای فینالیست شهرداری رشت حضور یافت.
اصلی ترین مشکلی که طرفداران شعبانپور با ان دست به گریبانند مشکلات جسمی گذشته وی و ناشناخته بودن وی برای اعضای شورا است که این مدیر در استانه بازنشستگی را تهدید کرده است .
حال باید دید ۱۵ عضو شورای اسلامی شهرداری کلانشهر رشت به شاه کلید کدام یک از نمایندگان مردم رشت در مجلس شورای اسلامی جهت تصدی شهرداری شهر باران رای خواهند داد
خبرهای مرتبط:
از این شش نفر کدامیک شهردار کلانشهر رشت خواهند شد؟
دیدگاه