نماینده مردم لنگرود روی سه وزیر پیشنهادی عیب گذاشت
به گزارش دیارمیرزا : نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی گفت: در خصوص وزرای پیشنهادی بهداشت و درمان، علوم و کشاورزی رئیس جمهور منتخب ابهاماتی وجود دارد که ممکن است باعث گرفتن رای عدم اعتماد شود.
به گزارش دیارمیرزا : مهرداد لاهوتی با اشاره به اینکه اکنون زمان پاسخگویی به ابهامات است، افزود: این روند در فراکسیونهای مجلس در حال طی شدن است برخی از وزرای پیشنهادی روحانی سابقه کار در وزارتخانههای مختلف را دارند و چهرههای شناخته شده ایی هستند.
اما اگر به ابهاماتی که لاهوتی برای سه وزیری که می گوید احتمال رد شدنشان هست توجه کنید متوجه خواهید شد چالشی نیست که حل نگردد.
مثلا لاهوتی از محمود حجتی وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی پرسید: با توجه به اینکه دارای رشته تحصیلی در بخش عمران است آیا میتواند مشکلات کشاورزی را برطرف کند یا خیر؟
اگر لاهوتی کمی بیشتر دقت می کرد حتما در می یافت که حجتی در دوره دوم ریاست جمهوری آقای خاتمی چهار سال به عنوان وزیر جهاد کشاورزی فعالیت می کرد و طرح چنین سئوالی اصلا موضوعیت نداشت.
این نماینده مجلس در خصوص جعفر میلی منفرد وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری هم عنوان کرد که وی مدتی است از فعالیتهای اجرایی فاصله داشته است اما اگر نگاهی به رزومه میلی منفرد داشته باشیم نه تنها می بینیم معاون فناوری وزارت علوم، رئیس سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران، معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت علوم، معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، سرپرست پردیس تفرش دانشگاه صنعتی امیرکبیر، سرپرست دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر، معاون آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، رئیس دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر، معاون امور جنگ دانشگاه صنعتی امیرکبیر و معاون دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر از سوابق وی محسوب میشود بلکه میلی منفرد در زمانی که مصطفی معین از تصدی وزارت علوم استعفا داد، مدت یک ماه سرپرست این وزارتخانه نیز بود و بعد از رأی اعتماد گرفتن جعفر توفیقی بهعنوان وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به سمت قائممقام وی و معاون طرح و توسعه در این وزارتخانه مشغول به کار بود حال اگر یکی دو سالی از مجموعه دولتی اخیر که کمتر کسی تمایل به همکاری با آن داشت دور بود دلیلی بر ناتوانی وی نیست.
نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی به موضوع سید حسن قاضیزاده هاشمی وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز اشاره ای داشت و گفت: برخی از افراد پیشنهادی روحانی فعالیتهای خصوصی اقتصادی داشتند و این ابهام وجود دارد که در صورت تأیید این افراد آیا فعالیتهای خصوصی اقتصادی آنها ادامه پیدا میکند یا خیر و آیا لطمهای به وزارتخانه مربوطه وارد نمیشود مثلا فردی که برای وزارت بهداشت و درمان معرفی شده دارای بیمارستان خصوصی است و درآمد هنگفتی از این راه به خود اختصاص داده است و این ابهام وجود دارد که آیا این فرد در صورت وزیر شدن آیا همچنان به فعالیت خصوصی خود ادامه میدهد یا خیر، که در این صورت اداره وزارتخانه عظیمی مانند بهداشت و درمان با فعالیت اقتصادی و خصوصی وزیر پیشنهادی جور در نمیآید.
با این حال باید خدمت این نماینده مردم گیلان عرض کرد که خوشبختانه هاشمی پیش از وزارت صاحب تمکن مالی و فعالیتهای خصوصی گسترده هست و مثل بعضی ها – که فراوان هست نمونه اش – بعد از وزارت صاحب فعالیتهای خصوصی گسترده نشدند. لاهوتی اگر می آمد و وزیر نفت را بخاطر انعقاد قرارداد کرسنت – به قول کیهان ترکمن چای – که گاز ایران را بدون طی مراحل قانونی با ۱۴ برابر زیر قیمت روز به طرف خارجی یعنی امارات واگذار کرده بود زیر سئوال می برد باز جای امیدواری بود که نماینده گیلانی به موضوع حساسی اشاره کرد اما باقی ابهامات در حد اشکالات کوچک براحتی قابل پاسخگویی است.
و دقیقا همینجاست که درمی یابیم اگر ابهامات وزرای پیشنهادی در چنین سطحی باشد باید قویا منتظر تایید همه وزرا با رای اکثریت مجلس بود./خزرآنلاین
دیدگاه