انکار آشکار هاشمی رفسنجانی در سایت اصلاحات + عکس
به گزارش دیارمیرزا یک سایت جریان اصلاحات در اقدامی جالب یک نظرسنجی خاص را در معرض انتخاب کاربرانش گذاشته است که خبر از واقعیتی آشکار در جبهه اصلاح طلبان دارد و این در حالیست که سرکردگان این جریان سعی دارند خود را از آمدن هاشمی رفسنجانی در میدان رقابت سیاسی انتخابات ۹۲ ذوق زده نشان دهند، سایت ” […]
به گزارش دیارمیرزا یک سایت جریان اصلاحات در اقدامی جالب یک نظرسنجی خاص را در معرض انتخاب کاربرانش گذاشته است که خبر از واقعیتی آشکار در جبهه اصلاح طلبان دارد و این در حالیست که سرکردگان این جریان سعی دارند خود را از آمدن هاشمی رفسنجانی در میدان رقابت سیاسی انتخابات ۹۲ ذوق زده نشان دهند،
سایت ” امید اصلاحات” در این نظر سنجی خود از کاربران خود سوال کرده است که ” آیا به نظر شما کاندیدایی که برای آزادی فرزندمتهم به جاسوسی اش ده میلیاردتومان وثیقه می سپارد، می تواند نامزد اصلاحات باشد؟ ”
نتیجه این نظر سنجی تاکنون نشان میدهد قریب به ۸۰ درصد رای دهندگان مخالف حضور هاشمی به عنوان نامزد اصلاح طلبان میباشند.
اصلاح طلبان که بعد از جریان دوم خرداد و پایان دوران ریاست جمهوری سید محمد خاتمی، در سطوح بالای کشور سمت و منصبی در اختیار نداشتند، انتخابات ۹۲ را دستاویزی برای بازگشت خود به قدرت و جلوگیری از اضمحلال کامل جریان اصلاحات قرار دادند. تا به حال افرادی چون محمد رضا عارف، اسحاق جهانگیری، مصطفی کواکبیان، محمد شریعتمداری و حتی محسن مهرعلیزاده از جمع اصلاح طلبان اعلام کاندیداتوری کردند و هر روز زمزمه آمدن یا نیامدن سید محمد خاتمی و یا حضور هاشمی نیز مطرح میشد.
حضور هاشمی رفسنجانی به عنوان کاندیدای احتمالی انتخابات از یک سو و تکذیبهای پی در پی صورت گرفته از سوی وی و اطرافیانش از سویی دیگر سبب شده موضوع نحوه حضور رئیس تشخیص مصلحت نظام در هالهای از ابهام قرار گیرد.
عباس عبدی از جمله چهره های شاخص اصلاح طلبان است که به عنوان یکی از تئوریسین ها و چهره های فکری این جریان نیز شناخته می شود و تحلیل ها و نظرات وی از بازتاب قابل توجهی در میان اصلاح طلبان و همچنین اصولگرایان برخوردار است تصریح می کند که هاشمی رفسنجانی با توجه به شرایط سنی و وضعیت سیاسی و دو بار حضور ناموفق قبلی آقای هاشمی (مجلس ششم و سال ۱۳۸۴) هیچ شانسی برای پیروزی ندارد.
به هر حال آنچه در اردوگاه اصلاح طلبان همچنان مشاهده می شود، چیزی جز رفتارها و اظهارات ضد و نقیض کاندیداهای حاضر در این جریان نیست. تا جایی که یک روز عارف از سید محمد خاتمی به خاطر عدم حمایت وی برای کاندیداتوریش در انتخابات به او نامه می نویسد و به شدت از او انتقاد می کند و روز بعد نیز خاتمی با همان لحن به وی پاسخ می دهد. عارف طی روزهای اخیر معترض شده و می گوید ما زمان طلایی را از دست دادیم، اکنون نزدیک به ۴۰ روز تا انتخابات مانده و هنوز جبهه اصلاحات تکلیفش مبنی بر اینکه نامزد انتخاباتیاش چه کسی است! روشن نیست.
قبل و بعد از ثبت نام قطعی هاشمی نیز در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم همواره دو دستگی و اختلاف در درون اصلاح طلبان به روشنی قابل مشاهده بود و هروز در روزنامه ها و خبرگزاری ها اصلاح طلبان علیه هم موضع می گرفتند و همدیگر را در انتخاب یا عدم انتخاب هاشمی زیر سوال می بردند.
سید محمد خاتمی که از رد صلاحیت خود بوسیله شورای نگهبان به شدت هراسناک بود اعلام کرد: خوشحال شدم وقتی آقای هاشمی گفتند که حاضرند بیایند. جناب آقای هاشمی باید بیایید و مطمئن هستم که اگر همه بخواهیم و همه دستگاه ها کمک کنند آمدن هاشمی به معنی برد همه است و خدا کند چنین شود. وی از همه اصلاح طلبان خواست برای حمایت از هاشمی به صحنه بیایند
اما برخلاف این تاکید ؛ برخی افراد واکنش های منفی از کاندیداتوری هاشمی بوسیله برخی دیگر از نامزدهای اصلاحات بلند شد؛ بسیاری نیز در محافلشان بر سر دخیل بستن همیشگی به خاتمی و هاشمی دعواهایشان بالا گرفت. بطوریکه برخی از نامزدهای دیگر اصلاحات نیز اعلام کردند که به نفع هاشمی کنار نخواهند رفت.
بعد از این همه کش و قوس سرانجان هاشمی در صحنه انتخابات حاضر شد، هرچند سعی شد همه خود را راضی نشان دهند ولی حقیقت آن است که بسیار یاز اصلاح طلبان به هاشمی بی اعتمادند و با وی مخالفت اشکار دارند.
انتشار این نظر سنجی در سایت اصلاح طلبان نمادی از این اختلاف ، تشنج و سردرگمی در جریان اصلاحات است.
دیدگاه