مشکلات به بگم، نگمها و بیایم، نیامها بر میگردد
به گزارش دیارمیرزا :رضایی در پاسخ به سئوال دیگر خبرنگار فارس درباره پیوستن به ائتلاف ۱+۲ ابراز داشت: همچنان به ائتلاف همه با هم معتقدم و ائتلاف جداگانه را سبب ایجاد تفرقه میدانم در حالی که در ائتلاف همه با هم به یک وحدت میرسیم.
به گزارش دیارمیرزا : آخرین مواضع و سخنان کاندیداهای احتمالی ریاست جمهوری ۹۲ به شرح زیر است:
۴۰۰هزارتومان از جیب مردم،۲۵۰ هزار تومان یارانه
محمدرضا باهنر که به دعوت جامعه اسلامی مهندسین به این استان سفر کرده بود، در نشست خبری با خبرنگاران لرستان با بیان اینکه ما آمادهایم با دیگر اصولگرایان وحدت داشته باشیم، گفت:« ما اصولگرایان باید به یک مدیریت واحد برسیم».
وی با بیان اینکه از همه اصولگرایان میخواهم به یک نتیجه نهایی برسند، افزود: ما قبل از ثبتنام در ائتلاف پنج نفری خود برای یک کاندیدا به نتیجه میرسیم و راه ائتلاف برای اصولگرایان به جمع ما باز است.
باهنر با بیان اینکه من در انتخابات ۸۸ به احمدینژاد رای ندادهام، گفت:« در سال ۸۸ من در میان نامزدهای ریاست جمهوری فرد اصلحی را ندیدم؛ اما رای خود را به محسن رضایی دادم.
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت:« در سال ۸۴ نیز به خاطر اینکه رئیس ستاد انتخابات لاریجانی بودم، باز به احمدینژاد رای ندادم».
وی افزود: در کشور ما سیستم تصمیمگیری طبق قانون اساسی کاملاً روشن و شفاف است و قوه مقننه و مجریه باید بر اساس این چارچوب حرکت کنند.
باهنر با بیان اینکه دولت فعلی دارای نقاط قوت و ضعف در برخی زمینهها است، گفت:« در دولت نهم و دهم خرد جمعی حاکم نبود و همین باعث شد که سازمان مدیریت بودجه کاملاً منحل شود و این یک اشتباه بزرگ از سوی دولت بود».
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت:« اگر به عنوان رئیس جمهور انتخاب شوم حتماً از نیروهای دلسوز، مدیر و مدبر در سطح کشور در تمام بخشها استفاده میکنم.
وی افزود: از مدیران کارآمد و کسانی که به نوعی به آنها بیمهری شده در کابینه خود استفاده میکنم.
باهنر تصریح کرد: مسائل کشور باید جمعی حل شوند، نباید به یک موضوع مانند مسکن مهر پرداخته و تورم ایجاد شود.
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت:« از جمله ضعفهای این دولت، ضعف سیاست راهبردی، استفاده نکردن از خرد جمعی و حذف دستگاههای اجرایی مانند سازمان برنامه و بودجه و ….بوده است.
وی با بیان اینکه در ۲۰ سند بودجهای کشور کار کردهام و نقش اساسی در این زمینه داشتهام، گفت:« جزو نیروهای استثنایی هستم که یا تائید کننده بودم و یا ناظر و در اجرای اکثر طرحهای کشور نقش داشتم».
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت:« یکی از عوامل گرانی در کشور مسئله افزایش نقدینگی بیرویه است».
وی با بیان اینکه در سال ۸۴ رشد نقدینگی کشور کمتر از ۷۰ هزار میلیارد تومان بوده؛ اما امسال این رشد به ۵۰۰ هزار میلیارد تومان رسیده است اظهار داشت: در این مدت رشد اقتصادی کشور تنها چهار درصد بوده و رشد نقدینگی کشور به ۲۰ درصد افزایش یافته است.
باهنر در پاسخ سؤال به خبرنگار فارس مبنی بر اینکه شعار انتخاباتی شما چیست، گفت:« من هیچ شعار انتخاباتی ندارم و اهل شعار نیستم و اعتقاد دارم، رئیس جمهوری که شعار ندهد، در کارش جدیتر است».
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در خصوص طرح جامع رسانهای گفت:« این طرح در مجلس مطرح شد و در حال انجام است».
وی به وجود زنان در کابینه دولت فعلی اشاره کرد و گفت:« خانمهایی مانند وحید دستجردی، سلطانخواه و بداغی در کابینه دولت فعلی بسیار موفق بوده و این اعتماد را به وجود آوردهاند که از وجود خانمها در کابینه دولت استفاده شود و یکی از کارهای مثبت این دولت بوده است».
باهنر یادآورشد: تعداد عزل و نصبهای وزرا و معاونان در دولت نهم و دهم برابر است با کل هشت دوره گذشته ریاست جمهوریها، که این خود به ضرر نظام است.
وی به بحث یارانهها اشاره کرد و گفت:« دولت نهم و دهم بار یارانهها را کشید و شروع آن را به خوبی آغاز کرد؛ اما اگر مرحله دوم این طرح بخواهد اجرا شود، باید به خوبی مرحله نخست آسیب شناسی شود».
باهنر با بیان اینکه در صحبتهای اخیر، رئیس جمهور اعلام کرده که اگر میگذاشتند مرحله دوم یارانهها اجرا میشد، الان هر نفر ۲۵۰ هزار تومان پول میگرفت، گفت:« من به صراحت اعلام میکنم که ما نگذاشتهایم این طرح اجرا شود، زیرا میخواستند ۴۰۰ هزار تومان را از جیب مردم بگیرند و ۲۵۰ هزار تومان به آنها بدهند که مانع این کار شدیم».
کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری تصریح کرد: امروز بخش کوچکی از مشکلات اقتصادی کشور به تحریمها بر میگردد؛ اما بخش عظیمی از این مشکلات یعنی حدود ۶۰ درصد آن بر می گردد به سوء مدیریت، عدم بهرهوری، دوباره کاریها و نوع مدیریت ضعیف.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: تمام مشکلات داخلی کشور به این تحریمها برنمیگردد، باید بگوییم که برخی از این مشکلات به بگم، نگمها و بیایم، نیامها بر میگردد.
حجت الاسلام سید حسن ابوترابی فرد، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در سالروز شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها در جمع پرشور عزاداران فاطمی در حسینیه شهدای کربلای شهر ری تصریح کرد: حامل وحی الهی پیامبر اکرم صلوات الله است که خداوند وی را از میان تمام بشریت برگزید تا حامل وحی او باشد، اما پیامبر شما را نیز مخاطب قرار داده است تا پیام وحی را بگیرید و حامل آن به تمام انسانها باشید.
نامزد دهمین دوره ریاست جمهوری ادامه داد: یک زن مسلمان میتواند با حجاب و حسن رفتار خود حامل وحی باشد و یک پدر مسلمان نیز باید سخن، رفتار و اخلاقش بر طبق فرامین اسلام و قرآن باشد و مدیران و مسئولان نیز در نظام اسلامی باید حامل و عامل وحی باشند. سخنی به مردم نگویند و بر خلاف آن عمل کنند که این رسالت مهمی است که بر دوش یکایک آنها است و در مجموع تمامی افراد در امت اسلام باید حامل و عامل وحی الهی باشند.
مصطفی پورمحمدی در جمع فعالان اقتصادی با اشاره به اینکه بسیاری از تولیدات کشور قدرت رقابت در بازار را ندارند، اظهار داشت: توجه به کیفیتافزایی نیز هزینههای بالایی برای واحدهای تولیدی دارد.
وی با اشاره به اینکه اگر نظامات اداری کشور اصلاح نشوند، تولیدی صورت نمیگیرد، ادامه داد: زیرساختها نیز باید کامل و آماده شود.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه نباید به دلیل اینکه عدهای میخواهند مختصر نانی بخورند اقتصاد کشور به زمین بخورد، تصریح کرد: وام دادن به یک واحد صنعتی پیچیدگی خاصی ندارد که متاسفانه پیچیده شده است.
وی با تاکید بر اینکه پس از ۱۵ سال تلاش برای طراحی سیستم مالیاتی مدرن در کشور اعلام کردهاند که اعتباری برای این منظور وجود ندارد، اضافه کرد: این در حالی است که سالانه ۲۰ تا ۳۰ هزار میلیارد فرار مالیاتی در کشور وجود دارد.
پورمحمدی با بیان اینکه بدون مطالعه و دقت کافی ۲۷ ماه گذشته حدود ۹۷ یا ۹۸ هزار میلیارد تومان یارانه در کشور پرداخت شده است، ادامه داد: مگر همه مردم عاجز هستند که یارانه دریافت کنند.
وی با اشاره به اینکه از مقدار یارانه ارائه شده سهم بخش صنعت پرداخت نشده است، یادآور شد: اگر یارانه این بخش پرداخت شده بود اشتغال کشور حفظ و حتی ارتقاء پیدا میکرد.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با تاکید بر اینکه بخشی از طبقات اجتماعی کشور برای اطمینان خود از آینده و اینکه اگر بیمار شود مورد حمایت قرار میگیرد نیازمند کمک است، ادامه داد: این بخش در قالب نظام تامین اجتماعی حمایت شده و بخشی از منابع به این امر سوق داده میشود.
وی با بیان اینکه بخشی از مردم طبقات محروم جامعه بوده و باید مورد حمایت باشند، افزود: با پرداخت یارانهها فاصله طبقاتی کشور کاهش نیافته است.
پورمحمدی با اشاره به وجود مشکلاتی همچون تورم و اشتغال پایین در کشور، اضافه کرد: اجناس گران شده و نرخ ارز نسبت به گذشته تفاوت فاحشی داشته است.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه باید مشکلات تدبیر و مدیریت شود، ادامه داد: این تدبیر و مدیریت به معنی حماسه اقتصادی است.
وی از وجود ۸۰ هزار واحد صنعتی در کشور خبر داد و یادآور شد: سرمایهگذاری صورت گرفته در این واحدها بالا است.
پورمحمدی با تاکید بر اینکه در دور آینده دولت باید تحولی ایجاد شود، گفت:« در این چند ماه آخر دولت دهم، عملاً کاری ساخته نیست».
محسن رضایی در حاشیه سفر به مازندران درباره برنامه وی برای برطرف کردن بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهها اظهار داشت: باید قانونی تدوین شود که بنگاههای اقتصادی که جدید تاسیس میشوند، یکی از ضوابط در امتیاز دادن و مجوز گرفتن آنها شرط به کارگیری یک نفر دانشجوی فارغالتحصیل از پنج نفر نیروی کار باشد که با این قانون بخش زیادی از معضل بیکاری جوانان تحصیل کرده برطرف میشود.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه تدوین این قانون با توجه به خروجی بالای دانشجویان دانشگاهها چه میزان جوابگو است، عنوان داشت: یک درصدی از دانشجویان هر ساله فارغالتحصیل میشوند و با محاسبهای که کردیم متناسب با شرکتها و موسساتی که هر سال تاسیس میشوند، یک تناسب منطقی بین آنها وجود دارد.
رضایی در پاسخ به سئوال دیگر خبرنگار فارس درباره پیوستن به ائتلاف ۱+۲ ابراز داشت: همچنان به ائتلاف همه با هم معتقدم و ائتلاف جداگانه را سبب ایجاد تفرقه میدانم در حالی که در ائتلاف همه با هم به یک وحدت میرسیم.
وی در پاسخ به سئوال خبرنگار فارس درباره اینکه با توجه به اعلام یکی از اعضای ائتلاف ۱+۲ مبنی بر پیوستن یک نفر دیگر به جمع این ائتلاف، اگر آن یک نفر شما باشید چه تصمیمی میگیرید عنوان داشت: من هیچ چیز را رد نکردم و اگر این خواسته وجود داشته باشد با اعضای ائتلاف مینشینیم و صحبت میکنیم.
دیدگاه